Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazi, kad mi to kaže trolčina, koja koristi svaku temu na ovom pdf-u za patkometriju, provokaciju i pisanje raznoraznih nebuloza koje ne da nemaju veze sa temom, nego nemaju veze sa životom, onda to svakako ima određenu težinu.

Zbog toga se povlačim u svoje odaje uz tradicionalni pozdrav sa zvezdinog severa: "Ljubi brat".

Pazi, kad mi to kaže trolčina, koja koristi svaku temu na ovom pdf-u za patkometriju, provokaciju i pisanje raznoraznih nebuloza koje ne da nemaju veze sa temom, nego nemaju veze sa životom, onda to svakako ima određenu težinu.

Zbog toga se povlačim u svoje odaje uz tradicionalni pozdrav sa zvezdinog severa: "Ljubi brat".
Pa povuci se fora je u tome sto si ti isuvise glup za trolovanje...smaras ******...ja bacim koment i przenice se prime...pa to ode na 10 strana...pa modovi moraju da rade 'overtime'...A ti navalio ko mutav na telefon Soco pa Soco idi mu se javi na privatni nalog...pa ako ti se opet nejavi napravi drugi nalog mozda mu promakla poruka znas...ajd ustvari izbrisi ovu poruku pa probaj opet mozda se javi...Ljubi brat 😚

U jbt Soćo, al si mi odbrusio, nema šta.

Nego reci mi, šta kažeš na ovaj predlog?
Red je da se okadiš.
Mnogo učiš, visiš na forumu stalno, plašim se da ne zastraniš ko ovaj Bari.

Kakve te ženske interesuju?
Crnke, plavuše, sa brkovima ili bez, dlakave noge?

Jbt, da li je moguce da bas uvek sve sto napises je tako predvidivo, ocekivano i opste...
"Uuu al si mi odbrusio" pa mislim stvarno..:roll:
To smo koristili otprilike u sestom osnovne.

Druga stvar, pogledaj malo sta rade ovde tvoji crno-beli saborci, pa kad im neko odgovori i nastane haos ti prozivas nas za patkometriju. Al od tebe i ne ocekujem neki narocit rezon, slican si Mstislavu jako.

Sad vidim gajis imidz nekog perverznog tece, iz fazona hebes li sta, ahahahaha pitam se sta je sledece..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back