Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako sto vrtis jedno te isto cjelo vrjeme! Pricas mi neke bajke o Rockovu kao sto si prico o Kljajicu i nekim igracima koji zasluzuju sansu kak ja te pitam koji ti cutis....

Ja sam rekao da nije isto omladinski fudbal i seniorski...I da Paun ce svima ostati drag zauvek....ali tek cemo da vidimo u seniorskom koliko je kvalitetan...I ja mu zelim sve najbolje!

A Miloje vec ima rezultate iza sebe koji su za respekt takodje slazem se da ima i limit...ali taj limit za nase uslove je "izuzetno visok"

Koliko moze Paun tek cemo da vidimo neiskljucujem mogucnost da mozda i postane svetka klasa naprotiv zelim mu od sveg srca!

(A ti ces sad napisati nesto u fazonu "Nista rupasi sve ste sjebali Miloje bunkeras pojma.nema Rockov klasa....)
I kao ajde da diskutujemo daj brate...

Brate pitanje je da li mi uopste imamo strucnjaka top klase tj definitivno nemamo za sada....mozda potencijalno Jokan ili Paun sta znam...ali potencijalno niko od njih nije dokazan jos uvek i oni ti nece sada doci...tako da Milojevic i Nikolic recimo su ljudi pomeni koji su dokazali da mogu kvalitetno da rade...i ok imaju "limit" ali taj limit je izuzetno visok i 3 klase je iznad svega sto je sedilo na klupi u posledniih 10 godina...
Evo ga post!

Paun nije dokazan a miloje uso u istoriju????

Debilizam veka

Retko ko pamti partizanove ulaske u ligu sampiona ali za cileance svi znamo...

Znas te CILEANCE VODIO LJUPKO PEFROVIC, uzo titulu sa savicevicdm prosineckim bobanom sukerom jarnijem...
Pltom sa zvezdom kup sampiona i aj udravo jer nikakav trener... Ume samo sa najboljim igracim...
Dok PAUNNONE IMO NI PRIBLIZAN TAJ KVALITEG VDC SVOJU GLAVU!!!

paun je istorija!!!

Mil je ppznat sa razlikom - 50...

Tako sto vrtis jedno te isto cjelo vrjeme! Pricas mi neke bajke o Rockovu kao sto si prico o Kljajicu i nekim igracima koji zasluzuju sansu kak ja te pitam koji ti cutis....

Ja sam rekao da nije isto omladinski fudbal i seniorski...I da Paun ce svima ostati drag zauvek....ali tek cemo da vidimo u seniorskom koliko je kvalitetan...I ja mu zelim sve najbolje!

A Miloje vec ima rezultate iza sebe koji su za respekt takodje slazem se da ima i limit...ali taj limit za nase uslove je "izuzetno visok"

Koliko moze Paun tek cemo da vidimo neiskljucujem mogucnost da mozda i postane svetka klasa naprotiv zelim mu od sveg srca!

(A ti ces sad napisati nesto u fazonu "Nista rupasi sve ste sjebali Miloje bunkeras pojma.nema Rockov klasa....)
I kao ajde da diskutujemo daj brate...
nema tebi leka...

Miloje ima gol razliku - 50 u evropi...

Dizem ruke

Evo ga post!

Paun nije dokazan a miloje uso u istoriju????

Debilizam veka

Retko ko pamti partizanove ulaske u ligu sampiona ali za cileance svi znamo...

Znas te CILEANCE VODIO LJUPKO PEFROVIC, uzo titulu sa savicevicdm prosineckim bobanom sukerom jarnijem...
Pltom sa zvezdom kup sampiona i aj udravo jer nikakav trener... Ume samo sa najboljim igracim...
Dok PAUNNONE IMO NI PRIBLIZAN TAJ KVALITEG VDC SVOJU GLAVU!!!

paun je istorija!!!

Mil je ppznat sa razlikom - 50...
Ma ti mene zajebavas 🤣🤣🤣

Aj nema veze... Batalimo pricu o paunu i milloju...
Da si ti ziv i zdrav
Da brate paun je ispiso istoriju sa klincima sto nije isto sto i seniorski fudbal! Sta ti nije jasno?
Miloje je Zvezdu od prvog kola kvalifikacija uveo u evropu kad su svi mislili da nam sledi potop...recimo nijedan klub nikad nije nikada dosao iz prvog kola kvalifikacija inusao u grupnu fazu....igro zaredom 2 lige sampiona! Raspao se protiv Azdaja! Kao sto se raspala i Barselona ******!!!

Da brate paun je ispiso istoriju sa klincima sto nije isto sto i seniorski fudbal! Sta ti nije jasno?
Miloje je Zvezdu od prvog kola kvalifikacija uveo u evropu kad su svi mislili da nam sledi potop...recimo nijedan klub nikad nije nikada dosao iz prvog kola kvalifikacija inusao u grupnu fazu....igro zaredom 2 lige sampiona! Raspao se protiv Azdaja! Kao sto se raspala i Barselona ******!!!
Jaoooooooooooo!

Aha razjebace se ovaj bice "ko nekad"?
Ovo je povrsna prica koju svi pricaju od 5 do 65 i sjajan alibi izgovor za nase vedete a i nama sladunjava...jer ono ko zna dje bi nam bio kraj...da je savez dobar...samo sto savez nikad nije bio dobar niti ce biti dobar!

Koji to menezerski igrac je uguran u repku? Koji to dominator ne igra zbog nekog manadzerskog igraca?

Svi igrači su tu menadžerski jer bez menadžera danas ne može. Ali Sistem znači imati uigran tim i određen broj njih koji uskaču kao zamene po potrebi ili kao varijacije.Tim se sem silom prilika ne menja igrao protiv Španije ili Litvanije.Kombinovani samo u prijateljskim koje se zbog toga i zakazuju. Menadžerska reprezentacija kao ova znači da se igrači ubacuju po potrebi i prioritetu prodaje od strane privilegovanih menadžera koji su u dilu sa savezom pa se po potrebi i pretumba formacija da bi se isti uvrstili makar bio ključni meč u pitanju . Na taj način ti sistem nemaš niti ga možeš imati. I zato nemaš ni rezultate a bez njih niti ćeš imati kult reprezentacije niti igrače koji će mariti za igru sem koliko da otaljigaju posao i upišu nastup u statistiku.
Ne znam koji "pre" jer od pokojnog Miljanića mi nemamo savez. Praktično je Piksi pekao zanat neuspešno pa kad su ga makli došao je trio fantastiko hohštaplera Terza,Tole i Kokeza. I za vreme Miljanića imao si hohštaplere i u vlasti i savezu ali su se stvari radile malo drugačije i rezultati su bili tu jer su ipak ljudi vodili savez pre svega a onda gledali i malo da zarade. Ovo sada je nezajažljivo bez ukakvuh moralnih ograničenja i takvi apsolutno moraju da se maknu.

Poslednja izmena:
Neka hvala.
Na takav prizor spustio bi se i Zmaju od Šipova.

Samo mali savet: pazi gde "udaraš". Možeš slučajno da uletiš Soći u šesnaesterac.
Mada ko zna, vi cigani ludaci ste čudna sorta, verovatno ste otvoreni za dvoznak.
Ko?
Hvala na savetu grobari su iskusni u tome navikli da ih guze tako da se uvazava savet od iskusnih...svasta ste prosli...

Screenshot_2020-11-18 Gej populacija podržala Zvezdu.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back