da se razumemo poredjenje markovica i radonjica je ko dupe i oko... lazar je za njega virtouz...
radonja nece prismrdeti ni benfiki a kamoli liverpulu ni u snovima a price o 12 miliona su ludost i idiotizam terze koji je spominjao minimum osam i kako su ponudu od sest miliona za boackovica odbili pa videsmo sta je bilo cim se pojavili kinezi ode boacko za mnogo manje pare od terzinih milionera...
jedino ga je i mogo utrapiti kinezima jer iole normalni kupci u evropi ne bi dali za njega vise od tri mil jer on nije igrac velikog dometa vec tutuban koji je imao dobru propagandu u sklanjalica ligi...penali namestani su bili njegova specijalnost... poneki gol kao protiv kelna je cisto sranje, a ziceri protiv arsenala realnost...tako i radonja, zicer protiv cska bi iskoristila i baba, a o penalu protiv macve da ne govorimo... to pokazuje kolki je tutuban...
u reprezentaciju nema ni govora, i treba spreciti terzinu i *******ovu propagandu, jer to su uz njihovog saradnika iz zvezde kokeze grobari srpskog fudbala... kao i srpske sadasnjice, naprednjacka izdajnicka potkupljiva bagra...
jeidno pozitivno je sto igramo u rusiji a to pre svega znaci veliku prednost u odnosu na druge reprezentacije sto ističe i safet sušić , rekavši da je poznatko kolko se ovi narodi vole i da će too biti vetar u ledja našim igračima a to znači mnogo na mundijalu...
dakle, naddajmo se da će krstajić (ma kakav bio početnik i neko ko po meni tu nije trebao da bude) uspeti da sam odabere igrače bez namećanja terzine kuhinje, koja će svim silama pokušati da nametne svoje tutubane kako bi im podigla cenu...
i da u rusiju odemo sa ruku na srce dobrim igrackim kadrom, jer imamo igrače, samo ih treba dobro selektirati, uigrati i u te glave blentave usaditi ono što se ne dobija na splavovima i sa sponzorušama a to je odanost i odgovornost prema naciji i timu jer tamo predstavljaju srbiju , kojoj pored sve muke treba bar malo radosti da pruze oni koji to najmanje čine u odnosu na vaterpoliste, košarkaše, odbojkaše...
rusija nek bude naša bajka...
ako budu ko jedan i dali sve od sebe, svašta je moguće... pa neka i ispadnu u grupi , ali sa takvim pristupom prolaz je po meni zasiguran a onda i susret protiv nemacke u osmini finala, koji je otprilike očekivan može doneti svašta...
jer mi imamo igrače, samo je problem u glavi... tu računam nak rstajića jer on i ako nema iskustva ima izuzetan karakter, i moral, te može da prenese na igrače...
terzi ne treba dozvoliti da svojim prljavim rukama uprlja i ono što smo čekali godinama...