Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Sta kazes 'bratelo' 25; 3 golmana i 22 u polju
Iz Zvezde na svetsko idu Radonjic, Rodic, Savic(ako se oporavi) jedino je upitan Pesic nemoj da se Terza zainati pa ovaj bratelo iz PAOKA ostane kuci
- - - - - - - - - -
Cenim da imas nekoga beka da nam predlozis koji je ponosno branio boje 'Stare dame iz Novog Sada'
Iz Zvezde na svetsko idu Radonjic, Rodic, Savic(ako se oporavi) jedino je upitan Pesic nemoj da se Terza zainati pa ovaj bratelo iz PAOKA ostane kuci
- - - - - - - - - -
Ja ne mogu da verujem da se na ovoj temi i dalje spominje taj polutalenat Radonjić. Kažem ja da ovi cigani nisu normalni i da su veoma štetni za reprezentaciju.
Njihovi pajaci poput Bogdanova i sličnih samo donose štetu i sramote nas, dolaze na stadion da zvižde igračima Srbije, ljudi koji su bliski sa Zvezdom se stalno muljaju oko reprezentacije...
Evo sada na tiha vrata, ''stidljivo'' guraju Radonjića i Savića u reprezentaciju, pa me ne bi čudilo i da zaigraju na SP samo da im se digne cena.
Zvezda i uopšte njena fudbalska škola ništa nisu doprineli odlasku na SP, ali svejedno na silu žele da omaste svoj brk u svemu tome, da zlouptrebe sav trud, znoj i povrede reprezentativaca samo da bi promovisala svoje igrače u svetu.
Sve su mi odvratniji i taj klub i svi ljudi koji se vezuju za njega.
Cenim da imas nekoga beka da nam predlozis koji je ponosno branio boje 'Stare dame iz Novog Sada'

Poslednja izmena:
mada nikad se ne zna

ajde kapetanu i fansteu da oprostis ovo ponasanje jer na politici umeju nesto smisleno da kazu ali ti , ti si druze nepopravljiv ko i onaj mstislav samo sto si ti za razliku od njega i kvaran nikad necu zaboraviti tvoju pakost kad su Zvezda i Partizan usli u LE cela Srbija slavi a ti tugujes pa si onda navijao da Milinkovic Savic zaigra za Crnu Goru a sta si sve pisao na politici kako crnogorci nikad vecinom nisu bili Srbi , pa si se pozivao na nacisticke granice iz doba WW 2 a najbolesnije od svega je kad si izjavio da su Srbi sami krivi za Jasenovac to normalan um ne moze da zakljuci