Fudbaleri masovno umiru ili ne?

Schrodinger

Elita
Poruka
15.341
Evo jos jedan takav slucaj danas i neki spekulisu da je vakcinacija uzrok tome https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2021&mm=12&dd=26&nav_id=2078940

Medjutim ako pogledamo statistike uocava se da ove godine jeste rekordan broj slucajeva ali da je takav trend poceo jos 2000. i narocito 2010., jer je recimo ukupan broj slucajeva tokom devedesetih jednak godisnjem broju iz 2010., 2015. i manji nego 2016. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_association_footballers_who_died_while_playing

Tako da rast tokom ove godine uprkos korona virusu samo prati ranije trendove.

Ocigledno je da je u uslovima modernog zivota fudbal postao opasan sport ali se pravi uzroci toga kriju.

Poslednja izmena:
Iako sam protiv vakcina, ne verujem da su vakcine uzrok tih problema kod sportista. Desavalo se to i mnogo pre vakcina. Samo mislim da medicinski radnici u klubovima ne rade bas najbolje svoj posao, jer skoro uvek moze da se desi da nekom sportisti nije pritisak u redu.

Preko sporta se peru pare od prodaje narkotika i oruzja. Fudbaler sklopi ugovor na desetine miliona eura ali od toga dobije samo procenat, ko je lud da ti plati toliko da trcis za loptom.

Sada su svi sportisti dopingovani. Ne moze djokovic da trci satima u mecu sa nadalom bez steroida. Isti je slucaj sa fudbalerima. Nagudraju se i stane cuka.
Ja jos nista nisam probao jedva sam probao protein i kreatin jer nisam hteo dugo da izigravam hemicara.

2010.-2019. 101
dvehiljadite 48
devedesete 12
osamdesete 9
sedamdesete 6
sezdesete 3
pedesete 2
Nanorobote i čipove ubacuju pod kožu putem vakcina.
Kad nanorobot uđe u krvotok tokom utakmice, prc.
Tokom 2020. nisu ni igrali ili nije bilo publike pa je manji stres
Zato su u celoj 2020. samo tri slucaja a tokom 2021. 18
Ali kad se govori o vakcinama treba uzeti u obzir i uticaj korona virusa koji je normalno mnogo veci, i sto je glavno naglu digitalizaciju tokom ove i prethodne godine

...

Ja bi da diskutujem na ovoj temi...vec i rekoh ali nesta poruka...
Tako da...ko zeli da zna moj stav moze preko pp-a...jer je ovde zabranjeno misljenje i sloboda govora...
Hvala na paznji :nosijelku:

...
Zabranjeno je samo da se na spekulativnu temu o smrti fudbalera igra proizvoljni pikado sa vakcinacijama bez ijednog validnog dokaza,
zao nam je, ali to se, uz jos neke pojedinosti, ne tolerise na ovom forumu. Sto se tice ostalog, izvol`te u salonu...:hvala::zcool:

Gle, na tom sajtu imas spisak svih sumnjivih slucajeva iz svih sportova tokom godine. I prvo sto pada u oci je da su se mahom desili u zapadnim zemljama, dok ovaj jedan iz Rusije kaze sledece: https://www.tellerreport.com/sports/2021-06-07-“it’s-impossible-to-believe-such-news-right-away”--world-field-hockey-champion-maxim-ishkeldin-dies-at-the-age-of-30.rJMZiQwj5d.html
У слободно време водио је Јутјуб канал „Белешке хокејаша” на коме је причао о свом спорту.
Kao onaj nas gejmer sto je umro od korone u 23, sport i gejming/jutjubing ne idu zajedno
Jos jedna slucaj iz Rusije je 17-godisnjak koji sigurno nije vakcinisan jer Sputnjik nije odobren za mladje od 18
54.) 26/06/21 Rusija mrtva
Maksim Dubrovolski, 17, se srušio i izgubio svest tokom utakmice Fudbalske lige. Moskva. Preminuo je pre nego što je Hitna pomoć stigla na lice mesta. – Izvor
Za ove nebrojene Amerikance i Evropljane treba ispitati koju su vakcinu primili, ako jesu (i da li su imali koronu), i uporediti podatke sa prethodnim godinama takodje
https://nultatacka.rs/ovo-svi-moraju-da-vide-305-nuspojava-176-mrtvih-donosimo-vam-listu-svih-sportista-na-svetu-koji-su-umrli-ili-su-pretrpeli-nuspojave-
nakon-vakcinacije-lista-svakodnevno-sve-duza/
Ne zaboravimo i Olimpijadu koja bi bila dodatni faktor

Poslednja izmena:
...
Ja bi da diskutujem na ovoj temi...vec i rekoh ali nesta poruka...
Tako da...ko zeli da zna moj stav moze preko pp-a...jer je ovde zabranjeno misljenje i sloboda govora...
Hvala na paznji :nosijelku:
...
Ti si naveo i vakcine i kovid... e pa ovako... Ima nekih sportista koji su ocigledne zrtve vakcina Pfizer i Moderna ali nijedan Sinofarma i Sputnjika, nadji gore na spisku ako ima :kafa:

Dakle da li ce "SZO" da izvrsi reviziju odobrenih cepiva ili ostaje mafijaska organizacija pod kontrolom globalista?

Poslednja izmena:

Back