Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
snatcht.jpg

Ti nisi dobro prostudirao moj post niti ono sto je za njega vezano. Hajde da ti ponovim: Ne treba sada da delujemo! Tamo gde smo delovali postigli smo cilj!!! Tacka. Sada treba biti mudar i sacekati odluku a ne srljati glavom kroz zid!!! General treba, sem sto je hrabar, da pokaze i malo mudrosti ako zeli da pobedi. Pobeda se ne ostvaruje na bojnom polju i zrtvama vojnika. Ona se ostvaruje posle boja za coskastim stolom i pritiskom na protivnika kako bi potpisao kapitulaciju ili ako nije prisutan za stolom da se proglasi krivim i kazni. Prvi deo rata smo dobili. Sada se ceka rasplet i ne smemo napraviti nikakvu gresku koja bi stetila cilju. (O*ladi malo, previse ozbiljno uzimate stvar k srcu. Zbog toga se na Forum ne dolazi)

Nismo bas postigli cilj...svi su banovani.
Prenaglo su reagovali.
Uradili smo mnogo stvari bez dogovora.
Trebali smo ga provocirati nedeljama,mjesecima..najerati ga da mu dosadi.
Mi smo krenumi odmah vrjedjeti bez razloga...trebali smo pokusati da ga isprovociramo da se sam ubode ali ovako smo samo mi tj, nasa grupa dobila po guzici...

Prenaglo su reagovali.
Mi smo krenumi odmah vrjedjeti bez razloga...trebali smo pokusati da ga isprovociramo da se sam ubode ali ovako smo samo mi tj, nasa grupa dobila po guzici...
O tome sam pričao. Njihovo neiskustvo i brzoplete reakcije. Nije još ništa gotovo. Tek je počelo. Javljaju se novi borci. SMOKY JE BIO PRVI.
Ahahaha

:hahaha::hahaha::hahaha:
Slika je najaca....treba da zavrsi u grupi SJK!
Prenaglo su reagovali.

Slazem se sa tobom...ali sta je tu je...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back