Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nece nista biti

Drugi put,ovako da te niko ne prepozna.

funny0245.jpg

Jeka,Kimi,tabe kazite imali sanse da spasete banovane-Nevidjenog,alexa005,Djoleta,Neki tamo tipa,Moje Ime i druge banovane.

Ako ne mozete nista uciniti krece AKCIJA SKJ
Neso, akcija nije sprovedena zato da mi banovane spasavamo. Akcija je sprovedena iz protesta prema moderatoru.

Dakle, nas cilj je da moderator bude smenjen i zamenjen nekim normalnim. Nasi borci su ranjeni, svesno isli u rat i sada nema pomoci oko spasavanja. Izlecice se sami. Ni u kakve dalje akcije neidemo. Postignuto je ono sto smo hteli. Ne mozemo traziti od Jeke, Kima i Taba da ih odbanjuju! Time bismo ih doveli u veoma nazgodnu situaciju. Ako se na moderatorskom forumu ustanovi da su prestrogo kaznjeni, uradice pravi korak i bez toga da mi delujemo.
Znaci: Cekamo!!! Ne delujemo!!!

Neso, akcija nije sprovedena zato da mi banovane spasavamo. Akcija je sprovedena iz protesta prema moderatoru.

Dakle, nas cilj je da moderator bude smenjen i zamenjen nekim normalnim. Nasi borci su ranjeni, svesno isli u rat i sada nema pomoci oko spasavanja. Izlecice se sami. Ni u kakve dalje akcije neidemo. Postignuto je ono sto smo hteli. Ne mozemo traziti od Jeke, Kima i Taba da ih odbanjuju! Time bismo ih doveli u veoma nazgodnu situaciju. Ako se na moderatorskom forumu ustanovi da su prestrogo kaznjeni, uradice pravi korak i bez toga da mi delujemo.
E to i ja kazem. :)
Ako tab ili neko drugi oceni da su nepravedno banovani neka ih odbanuje.
Ja smatram da jesu, ali ja ne odlucujem.

Tab se jos nije konektovao. Ja sam mu poslala 3 ili malo vise :think: poruka. Cekamo da se konektuje.

A ti Nesho, rekla sam ti da sacekas. A ti kako hoces.
Tvoja tema Pravda za banovane, niti tvoje poruke modu nece nista da poboljsaju nego samo da pogorsaju.
Mislim da bi je trebala izbrisati. I Nitro je izbrisao sve teme koje smo mu pootvarali. Tema samo stati nasem ugledu i cilju koji zelimo da postignemo.

KIM SE STAVLJA NA SUTLIJAS!!!!

Ilicu nebih se slozio s tobom....jedinica nije formirana zbog Nitra,seti se......mi u jedinici trebamo da branimo jedne druge kada je neko banovan ........i jedinicu smo formirali zbog mnoogih drugih akcija!Bas sada treba napraviti sto vise akcija i treba nam velika podrska mnogih clanova kako bi izvrsili pritisak na tog moderaotra!
Порука за Нитро-а!

scaled.php

С витезима витешки, с гангстерима гангстерски

С поштовањем, шеф логистике СЈК, El Caballero.:lol:

:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:
FENOOOMENALNA SLIKA......!

S J K

Ilicu nebih se slozio s tobom....jedinica nije formirana zbog Nitra,seti se......mi u jedinici trebamo da branimo jedne druge kada je neko banovan ........i jedinicu smo formirali zbog mnoogih drugih akcija!Bas sada treba napraviti sto vise akcija i treba nam velika podrska mnogih clanova kako bi izvrsili pritisak na tog moderaotra!
Ti nisi dobro prostudirao moj post niti ono sto je za njega vezano. Hajde da ti ponovim: Ne treba sada da delujemo! Tamo gde smo delovali postigli smo cilj!!! Tacka. Sada treba biti mudar i sacekati odluku a ne srljati glavom kroz zid!!! General treba, sem sto je hrabar, da pokaze i malo mudrosti ako zeli da pobedi. Pobeda se ne ostvaruje na bojnom polju i zrtvama vojnika. Ona se ostvaruje posle boja za coskastim stolom i pritiskom na protivnika kako bi potpisao kapitulaciju ili ako nije prisutan za stolom da se proglasi krivim i kazni. Prvi deo rata smo dobili. Sada se ceka rasplet i ne smemo napraviti nikakvu gresku koja bi stetila cilju. (O*ladi malo, previse ozbiljno uzimate stvar k srcu. Zbog toga se na Forum ne dolazi)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back