- Poruka
- 57
Ok samo se vi borite da spasete Cara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZA CARA CEMO NESTO URADITI I TO SIGURNO ALI I NESA NAM JE POTREBAN STO PRIJE.NIJE TO TO BEZ NJEGA!!!
NESA JE VELIKI DRUG I CASTAN COVJEK.SVE JE URADIO DA SKINE ONOG NITRA I ZATO JE NASTRADAO KAO CAR,MOJE IME,OKOLO,ALEKSA IDRUGI NASI DRUGARI.
Ybt, kakav ti to sutlijas jedes?![]()
jedem kimovan sutlijas oces malo?![]()
Kimi,Jeka ucinite nesto da odbanujete sve
Neka, 'fala, evo mi je Dr. Dzekil rekao da kim spada u izvore prirodnog gasa
E, da, Ilic je prvi pomenuo cimet, sto sam tek naknadnim iscitavanjem topica primetio. Mislim, cisto da se zna cija je zasluga![]()
kad ga jedes sa kim-om pevas na guzu znas kako i narodne i zabavne...mozes ponekad i neki house da iscepas![]()
Ko bre usro motku?a reci mi pre nego sto ste napravili sranje zasto nisi napisao kimi, jeka ae vi uradite nesto da se smeni nitro, pa smo mozda i mogli preko administracije nesto da uradimo?!nego tek sad kad ste usrali motku setili ste se da nas pitate nesto...
El Caballero јел стварно хоћеш да уђеш у СЈК ?
И шта си оно рекао за шта си задужен?![]()
To i ja kazem.Taj Dr Nitro nije shvatio dovoljno zasto tamo sedi. Niko njega nije ovlastio da stiti svoje interese, vec interese Krstarice. Dozivotan ban moze da dobije samo onaj koji svojom pojavom remeti poslovnu politiku Krstarice. Postavlje reklamne linkove za svoje produkte ili svojim ponasanjem kalja ugled Krstarice u poslovnom svetu. Ni zbog cega drugog!!!