Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemoj da izvrces moje reci!!!!
rekao sam da me ne zanima ono sto vam je jeka vec obrisala, a posto ovde ima 2 moda onda je sasvim nebulozno da se ja mesam u njen posao, to je izmedju nas i tebe stvarno ne treba da zanima:rtfm:
Vidi čuda, ja sam kao moderator pratio i ono što je radio kolega, da bih bio upućen ko je i zašto kažnjen. No, nema veze. Tvoja taktika je da što manje znaš. :think:
e fluksi....deder mi objasni sta se ovde sve izdesavalo u proteklih nedelju dana,tj zasto je tema ^navijacke teme^ zakljucana,mrzi me da citam predhodne stranice!!!
ajd ti mi objasni u dve recenice u tvom stiliu :p....sta se to izdesavlo?????
Pa gde si bio da vidiš? Bilo je besplatno. :hahaha:
Ma imao sam svoj stav, a bio je tu i Sherlock sa svojim stavom. I onda ovi što su hteli da mi nemamo svoje stavove krenuše da vređaju i nastade frka i gužva. Onda Jeki puče film pa neke otera na hlađenje, a tema ode pod ključ. Da ne idem u detalje. :mrgreen:

ok!
ja nisam bio tu jer mi pocele studije,pa doso sad za vikend kuci,pa doso na krsti i imam sta da vidim...
i kad ce biti otkljucana tema????ili kog bi to trebalo da pitam????
proso mi derbi a nisam se ispraznio :cool:;):otkacio::thumbdown::D
Biće otključana verovatno kad se neki frustrirani klinci prestanu igrati internet huliganstva. Da su neke face bili bi na forumima gde se okuplja prva ekipa a ne bi drobili na Krsti kako su oni turbo-giga-mega navijači.

Apsolutno ništa što je nekog vređalo, za razliku od njih koji drugačije da se izražavaju ne znaju, pa posle im je neko drugi kriv što ne znaju da se ponašaju, a nisu spremni da snose posledice. Kad nisu spremni za razmenu mišljenja onda neka se ne upuštaju u ikakve razgovore.

Apsolutno ništa što je nekog vređalo, za razliku od njih koji drugačije da se izražavaju ne znaju, pa posle im je neko drugi kriv što ne znaju da se ponašaju, a nisu spremni da snose posledice. Kad nisu spremni za razmenu mišljenja onda neka se ne upuštaju u ikakve razgovore.

j.b.t.,pa ajd da ti verujem....ali onda po tvom postu,svi sto su navijaci na krsti ne znaju da se izrazavaju i da se ponasaju itd....
malo mi je to cudno,jer kad sam ja sa momcima postovao bili su mi sasvim ok,iako nisam imao ista misljenja sa pojedinima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Verovao ili ne, neka vređanja sam sačuvao čisto da ih ima. Zlu ne trebalo. A za vređanja pitaj Jeku, ako je voljna da ti ih predstavi lično. Pa nisam ih ja banovao. A možeš da se informišeš i kod svih administratora, a posebno kod Jominija koji je ostavio upozorenje na Navijačkoj temi.

Zato što sam imao svoj stav o mnogim stvarima, a posebno o tome da treba razdvojiti prave navijače od huligana. Jedan deo se odnosi i na slučaj "Pravda za Uroša", koji me ne dotiče. Mogu da ga i oslobode što se mene tiče. Pa se onda krenulo na omalovažavanje, kao ja sam tu došao da provociram i da nikad nisam u životu bio na tekmi. Mogla se naslutiti i paranoja gde su umislili da me je policija poslala na temu. :rotf: Sve same neboluze. Sačuvaj Bože! :roll:

ovako...
ti si imao ^neki^ svoj stav,koji momci sa ovog dela foruma nisu postovali (ne mislim na post nego na postenje,nemam s (kao sipka) j.b.g.)),tj nisu se slagali sa tobom.....pa posto se nisu slagali sa tobom oni su piceli drasticno da te pljuju i vredjaju....pa su onda dosli moderatori i banovali ih??????
el sam skonto situaciju?

Pa ako je provokacija reći šta misliš onda je sve na forumu provokacija. Evo, npr. ti tako misliš, i da li ja sad to trebam da shvatim kao provokaciju i da te vređam jer se ne slažem sa tobom?

pa jeste u pravu si,ali opet nisam bio tu pa ne mogu da ocenim...po mom misljenju situaciju koja se desila pa je ceo forum pust!!!!
sto jes jes,svako ima svoja misljenja :cool:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back