Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ New Age

Mislim da ti je komentar preoštar!!! Pogotovu rečenica o nesposobnim. Mnogo si kratko na Forumu Fudbal da bi ukapirao šta znači biti nesposoban. Odkako su Jeka i Tab ovde nema ratova!!! Inače, tvoje vidjenje banovanja ne odgovara pravilima foruma. Ti bi banovao svakoga ko ne misli kao ti!?!?!? U zaključanoj temi nema ni jednog razloga za ban a rešenje je sasvim odgovarajuće. Zaključana tema i strasti se smirile! Moja ocena za rešenje je čista 5-ica.

@ New Age

Mislim da ti je komentar preoštar!!! Pogotovu rečenica o nesposobnim. Mnogo si kratko na Forumu Fudbal da bi ukapirao šta znači biti nesposoban. Odkako su Jeka i Tab ovde nema ratova!!! Inače, tvoje vidjenje banovanja ne odgovara pravilima foruma. Ti bi banovao svakoga ko ne misli kao ti!?!?!? U zaključanoj temi nema ni jednog razloga za ban a rešenje je sasvim odgovarajuće. Zaključana tema i strasti se smirile! Moja ocena za rešenje je čista 5-ica.
Hvala Ilicu. :cmok:

@Djole
Hvala i tebi. :cmok:

Sto se tice ko-moda mozda vas i iznenadim :). Pregovori sa jednim likom su u toku. A ako on ne pristane imam na umu jednog drugog. Videcemo sta ce biti...
Sve u svemu ja ostajem, hteli to neki ili ne.

@ New Age

Vidi, ne bih banovao svakoga ko nema isto misljenje...
Za Boga, ako je tako, onda da imam tu "moc" banovao bih sve koji ne navijaju za Vojvodinu... ;)
Jednostavno mislim da treba da prekinu sa tim nacionalizmom, i odgovorima na provokacije... ;)
A zakljucavanje teme dovodi do toga da ja odlepim (moze i neko drugi), i onda se najebem mame nekome sto nisam mogao da postavim tekst koji sam napisao...protiv rezima naravno... ;)
Nije fer, jednostavno treba da dobije odmor od 2 dana, neka ide na navijacke forume da siri nacionalizam, spamuje, i te price...e tamo te banuju na keca...
Pa oni tamo cute a dodju ovde da se prepiru sa indijancima, a neki od nas hocemo da napisemo nesto pametno i mozda u nekome probudimo revolt svojim tekstom, mozda moja grupa postane popularnija, zasluzi veci respect ako napisem neki dobar post...
Zbog toga sam ja na navijackoj... ;)
TAKE 'EM ALL, TAKE 'EM ALL, PUT THEM UP AGAINST THE WALL AND SHOOT THEM!
SHORT AND TALL, WATCH THEM FALL, COM'ON BOYS TAKE 'EM ALL!
:mrgreen:

Treba mi savet...
Kome da se obratim za tuzbu, na jednom forumu su izbacene neke moje slike i slike mojih drugara...
Valjda imam pravo da ih tuzim za nepostovanje privatnosti, ako ne postoji ta varijanta, onda barem za autorska prava na slike...
Ne bih sad da se smucam po drugim pdf, ako moze samo neko odavde da mi pomogne...
Hvala ;)

Treba mi savet...
Kome da se obratim za tuzbu, na jednom forumu su izbacene neke moje slike i slike mojih drugara...
Valjda imam pravo da ih tuzim za nepostovanje privatnosti, ako ne postoji ta varijanta, onda barem za autorska prava na slike...
Ne bih sad da se smucam po drugim pdf, ako moze samo neko odavde da mi pomogne...
Hvala ;)

od administratora trazi da se slike povuku.

Bas ste mu pomogli. Vidite da covek 'oce da ih zastrasi kako ljudski valja i dolikuje, a vi tu nesto mirnodopsko i civilizovano. Vlado, kazi ti njima da ces da im navuces gomilu advokata na vrat dok su rekli 'protection from law'. Uz sve to im napomeni i medulla oblongata, i Bog mi te veselio.

Vlado zali se adminima tog foruma. Ti nisi odobrio postavljanje tih slike, a nalazis se na njima.

od administratora trazi da se slike povuku.

Bas ste mu pomogli. Vidite da covek 'oce da ih zastrasi kako ljudski valja i dolikuje, a vi tu nesto mirnodopsko i civilizovano. Vlado, kazi ti njima da ces da im navuces gomilu advokata na vrat dok su rekli 'protection from law'. Uz sve to im napomeni i medulla oblongata, i Bog mi te veselio.

Slike su bre postavljene na nazi forumu, pre bih ruku sebi odsekao nego da se prijavim na to *****!
Ima od cele starije punx ekipe, ima i moj burazer, ma svi...
Nesto fora smrdljive komunjare ili tako nesto...
Uh, znam ko ih je postavio, jel mogu da ga polomim pa posle da se vadim da je bilo u afektu??? :mrgreen:
P.S.
Tab, ne verujm bas da bi ih admin povukao, verovatno bi me banovao i napisao neku nazi parolu... ;)

u jbte, ja nisam :lol:

do'ro kaze benjani, oce co'ek da im se pabubeca keve, a ne ban, mislim ne bi ga ni banovao :roll:

ako sam ja dobro razumeo za ovog moda, NE STAVLJAJTE NEKOG KO NIJE NAVIJAC (NE DAJTE VLADI :p :lol: :mrgreen:) tu da mi dolaze neki bolesnici da mi zavode red, mani me gluposti, necu vise dolaziti ...

:mrgreen:

Ma moj ti je savjet da poslushash savjest i polomish gamad,kad vec znash ko su.E a onda im haqj sajt i postavi Hitlera sa davidovom zvijezdom na chelu kako pjeva na romskom,pracen sa limenim orkestrom, i Dzeja iz mladih dana kako stepuje po gomili Arijevaca.Ali oni najbolje razumiju govor nasilja...pa ti vidi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back