Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Joj, a konobari su najsmesniji...
Gazda slucajno polupa jaja i zali se konobaru, tek ce ovaj: Dobro si to uradio... :mrgreen:
Ide lik za konobaricom da plati, kaze joj kolega, pa prati te ovaj lik, ona ce: Znam...
I ode napolje do radnje... :rotf: lik ostao zabezeknut...
Kad je bio exit pitali englezi konobaricu sta su cevapi, kaze ona mleveno meso od praseta, pitaju je koji deo, a ona nervozna: CELO PRASE SAMLEVENO U CEVAPE!!!
Rekli su joj da smo varvari i otisli... :mrgreen:
Shokovi...
Ovoj jednoj trazili mozak (imamo jelo pohovanii teleci mozak) tek ce ona: Sta ce ti to, nece ti pomoci, kasno je za tebe... :lol:
Najgore sto njih bas zabole hoce li se neko zaliti gazdi, i hoce li dobiti otkaz... ;)

Poslednja izmena:
U pravu si Peco, pa ja sebe i ne smatram za nesto ne znam koliko odraslu. Kad se bolje pogleda i jesu balavci...

Balavci su i neki stariji od mene, kad se ponasaju ka' djeca :mrgreen:
npr. Vlada :rtfm: :mrgreen: :lol: :hahaha:

Vi jos uvek verujete medijima!?!

Ceo zivot ne gleda vesti :lol:

Čula sam... Užasno, stvarno... Rekli su na RTS-u da su ga izboli zbog mobilnog telefona... :aaa::dash:

RTS !!! i B92 NAJGORE OBAVESTAVAJU, DAKLE RASPITAJ SE, ODGLEDAJ NA VISE PROGRAMA, i bolje donesi sama zakljucak, bolje ce ti bidne, nego da verujes lazovima !!!!

E ljudi jel ima neko ideju za fudbalski klub u bgu gdje bih mogao da dodjem da treniram,znaci ne PROBA odmah jer sam pauzirao zbog povrede i niesam kondiciono spreman.Znaci nie bitan rang kluba,bitno da imam teren gdje cu da trcim,i likove da driblam:-).Sve ideje su dobrodosle.Znaci trenirao sam u cg,povreda,pauza od juna,sad sam upisao fax u bg.Hvala unapried

E ljudi jel ima neko ideju za fudbalski klub u bgu gdje bih mogao da dodjem da treniram,znaci ne PROBA odmah jer sam pauzirao zbog povrede i niesam kondiciono spreman.Znaci nie bitan rang kluba,bitno da imam teren gdje cu da trcim,i likove da driblam:-).Sve ideje su dobrodosle.Znaci trenirao sam u cg,povreda,pauza od juna,sad sam upisao fax u bg.Hvala unapried

dje si trenirao u CG?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back