- Poruka
- 131.647
rece hoces mooda?

nego care kako onaj tvoj gradic. Jel bankrotirao ?

nego care kako onaj tvoj gradic. Jel bankrotirao ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rece hoces mooda?![]()
![]()
nego care kako onaj tvoj gradic. Jel bankrotirao ?![]()
![]()
![]()
Hvala Ilicu.@ New Age
Mislim da ti je komentar preoštar!!! Pogotovu rečenica o nesposobnim. Mnogo si kratko na Forumu Fudbal da bi ukapirao šta znači biti nesposoban. Odkako su Jeka i Tab ovde nema ratova!!! Inače, tvoje vidjenje banovanja ne odgovara pravilima foruma. Ti bi banovao svakoga ko ne misli kao ti!?!?!? U zaključanoj temi nema ni jednog razloga za ban a rešenje je sasvim odgovarajuće. Zaključana tema i strasti se smirile! Moja ocena za rešenje je čista 5-ica.
Vidi, ne bih banovao svakoga ko nema isto misljenje...@ New Age
Mislim da ti je komentar preoštar!!! Pogotovu rečenica o nesposobnim. Mnogo si kratko na Forumu Fudbal da bi ukapirao šta znači biti nesposoban. Odkako su Jeka i Tab ovde nema ratova!!! Inače, tvoje vidjenje banovanja ne odgovara pravilima foruma. Ti bi banovao svakoga ko ne misli kao ti!?!?!? U zaključanoj temi nema ni jednog razloga za ban a rešenje je sasvim odgovarajuće. Zaključana tema i strasti se smirile! Moja ocena za rešenje je čista 5-ica.
Treba mi savet...
Kome da se obratim za tuzbu, na jednom forumu su izbacene neke moje slike i slike mojih drugara...
Valjda imam pravo da ih tuzim za nepostovanje privatnosti, ako ne postoji ta varijanta, onda barem za autorska prava na slike...
Ne bih sad da se smucam po drugim pdf, ako moze samo neko odavde da mi pomogne...
Hvala![]()
Vlado zali se adminima tog foruma. Ti nisi odobrio postavljanje tih slike, a nalazis se na njima.
od administratora trazi da se slike povuku.
Bas ste mu pomogli. Vidite da covek 'oce da ih zastrasi kako ljudski valja i dolikuje, a vi tu nesto mirnodopsko i civilizovano. Vlado, kazi ti njima da ces da im navuces gomilu advokata na vrat dok su rekli 'protection from law'. Uz sve to im napomeni i medulla oblongata, i Bog mi te veselio.
Na tebi je da odlucis....mani me gluposti, necu vise dolaziti ...
Jednostavno nadji nekog ko zna to da radi i oborite sajt. Prosto.
Ili malo proguglaj i mozes to i sam da uradis, takav sajt ne treba ni da postoji.![]()
@Peca
Ko god postane drugi mod zavodice red, bio navijac ili ne. A i ja sam okrenula drugi list od juce. Treba biti dobar ali ne i budala.
Na tebi je da odlucis....