Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa, da li ste normalni ??? xaxaxa...svaki dan da ide do Beochina.....

ljeshko, evo ti Chukarichki, najjachi klub u BG-u...

:hahaha: :rotf:
suicide2.gif

Pa sigurno ne bih zaebao,ali daleko je...pa znam i ja za chukarichiki,ali ne znam bash kakva je tamo situacija.Jel ono,dodjesh na trening,odigrash,trener te snimi (dash 5 komada:-))(tako je u cg) i to je to,ili mi treba veza/pare da upadnem...mislim da sam dorastao tehnichki,samo me kondicia ebe,morao bih bar 2-3 nedjelje da se vracam u formu (kolko-tolko).Alternativa mi je da sam radim na kond,pa da dodjem na probu...

Pa sigurno ne bih zaebao,ali daleko je...pa znam i ja za chukarichiki,ali ne znam bash kakva je tamo situacija.Jel ono,dodjesh na trening,odigrash,trener te snimi (dash 5 komada:-))(tako je u cg) i to je to,ili mi treba veza/pare da upadnem...mislim da sam dorastao tehnichki,samo me kondicia ebe,morao bih bar 2-3 nedjelje da se vracam u formu (kolko-tolko).Alternativa mi je da sam radim na kond,pa da dodjem na probu...

U nizim ligama ces verovatno moci da odes i da se predstavis, kazes da si zainteresovan da pocnes sa treninzima, budes uljudan i sve to, oni te prime da radis malo sa njima, i onda se posle pokazes... ;)

pa, da li ste normalni ??? xaxaxa...svaki dan da ide do Beochina.....

ljeshko, evo ti Chukarichki, najjachi klub u BG-u....

alooo neupucena (:lol:), igraci koji ne igraju u beocinu, dobijaju svoj stan u klubu !!!

dodjes vamo ja vec pricao sa drugom kaze :think: pa mozda bi ga primili :think:

doVla, znas orlovicku :) e sa njenim bratom sam pricao :) :D :mrgreen:

Re: Navijačke teme
--------------------------------------------------------------------------------

Niti ce oni koji smatraju da je kazna velika prihvatiti da nije, niti ce oni koji smatraju da je pravedna prihvatiti da je velika.

Cela rasprava je besmislena. Vrtite se u krug dva dana oko istih stvari.

Tema se privremeno zatvara dok ne ohladite malo glave.

--------------------------------------------------------------------------------
Poslednji put ažurirao/la tab503 : danas u 00:11.

danas 00:08
od tab503

Tab vas je posmatrao i zatvorio temu.

741-mobilnikancelar.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
JEKO, TAB, OTKLJUCAJTE NAVIJACKU!!!
ZNATE DA VAS OBOJE GOTIVIM, ALI ISPALI STE TOTALNO NESPOSOBNI...
ISKRENO...
TREBALO JE SVAKOJ BUDALI ODANDE BAN DA LUPITE, STA SE GLUPIRAJU NAVIJACI, BLA BLA, REPRESIJA NA KRSTARICI, BLA BLA...
NET HULIGANI...
ZVIZDE MI JAJA ZA INTERNET IMAM SVOJU EKIPU, GRUPU, SVOJU PRICU...
NE MOGU DA VERUJEM DA ONI SEBE NAZIVAJU NAVIJACIMA!!!
IPAK...
NIJE RESENJE DA SVAKI PUT ZAKLJUCATE TEMU, LEPO BAN I CAO...
:otkacio:
NISAM HTEO DA SE UKLJUCUJEM U RASPRAVU, ZNATE DA NE VOLIM NACIONALIZAM, A I SVE ONO JE PRERASLO U DETINJARIJU I POLITIKU...
TAB MISLIM DA JE VREME DA NEKO OD LJUDI SA NAVIJACKE TEME DOBIJE TITULU MODERATORA, NADJI NEKOG NORMALNOG, I PUSTI NEK SREDJUJE...
JEKA NEMA ZELUDAC ZA TO:cool: ;) A PONEKAD TREBA BANOVATI NA KECA...:ok:

Eto, to je moj predlog a vi kako hocete...
Ne mozete je doveka zatvarati, vidite da uvek naleti neki indijanac da isproziva i oni prsnu svi...
Ili gasi temu ili ubaci moda, neko ko je tamo cesto i normalan je (NI SLUCAJNO PECI DA DAS! :mrgreen:)...
Eto, pozzz

A poljana lug jel to bjeshe iz sela donji ili gornji Ljubish?

Ma selo Lug bre

A jel smijemo da velichamo Ur.osha?:-) :-)

ne :hahaha:

ISKRENO...
TREBALO JE SVAKOJ BUDALI ODANDE BAN DA LUPITE, STA SE GLUPIRAJU NAVIJACI, BLA BLA, REPRESIJA NA KRSTARICI, BLA BLA...
NET HULIGANI...
IPAK...
NISAM HTEO DA SE UKLJUCUJEM U RASPRAVU, ZNATE DA NE VOLIM NACIONALIZAM, A I SVE ONO JE PRERASLO U DETINJARIJU I POLITIKU...
TAB MISLIM DA JE VREME DA NEKO OD LJUDI SA NAVIJACKE TEME DOBIJE TITULU MODERATORA, NADJI NEKOG NORMALNOG, I PUSTI NEK SREDJUJE...

Ne mozete je doveka zatvarati, vidite da uvek naleti neki indijanac da isproziva i oni prsnu svi...
Ili gasi temu ili ubaci moda, neko ko je tamo cesto i normalan je (NI SLUCAJNO PECI DA DAS! :mrgreen:)...
Eto, pozzz

e ja se taman ponadao :hahaha:

ISKRENO...
NET HULIGANI...
IPAK...

Eto, pozzz
Ja nisam zatvorila temu, a videces kako i te kako imam zeludac za to. Od danas stupaju na snagu radikalne promene. Bice vidljive koliko sutra.
A tema je trebala da bude zatvorena na dva dana da se malo smire strasti. Nije nista licno, ti si od svih njih najbolji i da je samo zbog tebe ja bi drage volje otkljucala temu. Ali mislim da je ovo bolje resenje nego da banujem pola foruma.
Sto se ovog drugog dela tice, saljem ti PP. Obavezno mi odgovori.
Poz

ne volim da se mesam u posao moderatora jer je onda to nepostovanje njegovog truda.
Kad zatrazi pomoc ja priskacem, u suprotnom samo delimicno intervenisem dok moderator ne bude online. (kao sto je bilo zakljucavanje teme i deljenje poena jednom korisniku zbog "prejakog jezika" :))

Zakljucavanje teme je uvek bolje resenje nego banovanje jer daje vremena stranama u sukobu da se malo ohlade i ne napisu nesto zbog cega ce se posle izvinjavati.

Nije uvek resenje isterivanje sile, bitniji je dogovor jer on resava probleme na duze staze ;)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back