Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
pa, da li ste normalni ??? xaxaxa...svaki dan da ide do Beochina.....
ljeshko, evo ti Chukarichki, najjachi klub u BG-u...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljeshko, evo ti Chukarichki, najjachi klub u BG-u...
doputuj u beocin, odma u cementu prva postava, ja cu ti sredim![]()
Pa sigurno ne bih zaebao,ali daleko je...pa znam i ja za chukarichiki,ali ne znam bash kakva je tamo situacija.Jel ono,dodjesh na trening,odigrash,trener te snimi (dash 5 komada:-))(tako je u cg) i to je to,ili mi treba veza/pare da upadnem...mislim da sam dorastao tehnichki,samo me kondicia ebe,morao bih bar 2-3 nedjelje da se vracam u formu (kolko-tolko).Alternativa mi je da sam radim na kond,pa da dodjem na probu...
Pa to sam i mislio,jel znas neke klubove da mi predlozis?
ljeshko, evo ti Chukarichki, najjachi klub u BG-u....
Pa sigurno ne bih zaebao,ali daleko je...pa znam i ja za chukarichiki,ali ne znam bash kakva je tamo situacija.Jel ono,dodjesh na trening,odigrash,trener te snimi (dash 5 komada:-))(tako je u cg) i to je to,ili mi treba veza/pare da upadnem...mislim da sam dorastao tehnichki,samo me kondicia ebe,morao bih bar 2-3 nedjelje da se vracam u formu (kolko-tolko).Alternativa mi je da sam radim na kond,pa da dodjem na probu...
A poljana lug jel to bjeshe iz sela donji ili gornji Ljubish?
A jel smijemo da velichamo Ur.osha?:-) :-)
JEKO, TAB, OTKLJUCAJTE NAVIJACKU!!!
ZNATE DA VAS OBOJE GOTIVIM, ALI ISPALI STE TOTALNO NESPOSOBNI...
ISKRENO...
TREBALO JE SVAKOJ BUDALI ODANDE BAN DA LUPITE, STA SE GLUPIRAJU NAVIJACI, BLA BLA, REPRESIJA NA KRSTARICI, BLA BLA...
NET HULIGANI...
ZVIZDE MI JAJA ZA INTERNET IMAM SVOJU EKIPU, GRUPU, SVOJU PRICU...
NE MOGU DA VERUJEM DA ONI SEBE NAZIVAJU NAVIJACIMA!!!
IPAK...
NIJE RESENJE DA SVAKI PUT ZAKLJUCATE TEMU, LEPO BAN I CAO...
tkacio:
NISAM HTEO DA SE UKLJUCUJEM U RASPRAVU, ZNATE DA NE VOLIM NACIONALIZAM, A I SVE ONO JE PRERASLO U DETINJARIJU I POLITIKU...
TAB MISLIM DA JE VREME DA NEKO OD LJUDI SA NAVIJACKE TEME DOBIJE TITULU MODERATORA, NADJI NEKOG NORMALNOG, I PUSTI NEK SREDJUJE...
JEKA NEMA ZELUDAC ZA TO![]()
A PONEKAD TREBA BANOVATI NA KECA...
Eto, to je moj predlog a vi kako hocete...
Ne mozete je doveka zatvarati, vidite da uvek naleti neki indijanac da isproziva i oni prsnu svi...
Ili gasi temu ili ubaci moda, neko ko je tamo cesto i normalan je (NI SLUCAJNO PECI DA DAS!)...
Eto, pozzz
Ja nisam zatvorila temu, a videces kako i te kako imam zeludac za to. Od danas stupaju na snagu radikalne promene. Bice vidljive koliko sutra.JEKO, TAB, OTKLJUCAJTE NAVIJACKU!!!
ZNATE DA VAS OBOJE GOTIVIM, ALI ISPALI STE TOTALNO NESPOSOBNI...
ISKRENO...
TREBALO JE SVAKOJ BUDALI ODANDE BAN DA LUPITE, STA SE GLUPIRAJU NAVIJACI, BLA BLA, REPRESIJA NA KRSTARICI, BLA BLA...
NET HULIGANI...
ZVIZDE MI JAJA ZA INTERNET IMAM SVOJU EKIPU, GRUPU, SVOJU PRICU...
NE MOGU DA VERUJEM DA ONI SEBE NAZIVAJU NAVIJACIMA!!!
IPAK...
NIJE RESENJE DA SVAKI PUT ZAKLJUCATE TEMU, LEPO BAN I CAO...
tkacio:
NISAM HTEO DA SE UKLJUCUJEM U RASPRAVU, ZNATE DA NE VOLIM NACIONALIZAM, A I SVE ONO JE PRERASLO U DETINJARIJU I POLITIKU...
TAB MISLIM DA JE VREME DA NEKO OD LJUDI SA NAVIJACKE TEME DOBIJE TITULU MODERATORA, NADJI NEKOG NORMALNOG, I PUSTI NEK SREDJUJE...
JEKA NEMA ZELUDAC ZA TO![]()
A PONEKAD TREBA BANOVATI NA KECA...
Eto, to je moj predlog a vi kako hocete...
Ne mozete je doveka zatvarati, vidite da uvek naleti neki indijanac da isproziva i oni prsnu svi...
Ili gasi temu ili ubaci moda, neko ko je tamo cesto i normalan je (NI SLUCAJNO PECI DA DAS!)...
Eto, pozzz