Christina Bg 92
Ističe se
- Poruka
- 2.139
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa kakvim se ti ljudima druzis....
![]()

Tako sam i mislila.Uf, veruj mi, ti momci su drugari kakve samo pozeleti mozes, a od svakog sam mladji 9-10 godina...
![]()
Generalno gledano momci su mnogo bolji drugovi od cura. Bar nema ogovaranja. Uf sto to mrzim...Tako sam i mislila.Generalno gledano momci su mnogo bolji drugovi od cura. Bar nema ogovaranja. Uf sto to mrzim...
posle 5 godine te possalju momci u pi.;ku materinu.Tako sam i mislila.Generalno gledano momci su mnogo bolji drugovi od cura. Bar nema ogovaranja. Uf sto to mrzim...
Vodio sam je, kad mi matorci zabrane da idem na tekmu, ja je kao vodim u setnju, dole je dam klincima na cuvanje i odem da cugam i navijam...
Ona se ispliva u Dunavu, ja se iznavijam () i oboje sretni!!!
Hm, napali je neki kerovi u dvoristu, ona izletela na put iznad kuce i ubila je kola!!!
Koje ***** je moglo da je ostavi tako na putu, kaze drug da je bila jos ziva kad ju je ujutru nasao...
Grcala jadna...
Brate, kad sam joj prisao osecao sam se kao Mark Tven, s*****n i bez icega...
***...
U *****, necu vise nikad imati dzukca...
Bas mi zao !Ne mora da znaci...posle 5 godine te possalju momci u pi.;ku materinu.
ima ono:il jebi il budi debilC,c,c,c.... Nemam reci.

zlatnu ribicu (bez nazadnih misli molim vas).zato je najbolje imati psacuti i sve mu se svidja sto kazes ....

e jes' u pravu si!
smatras ga dzukelom
![]()