New Age
Domaćin
- Poruka
- 3.218
Ja cu 19 za 13 dana, oces na ferku?New Age necu da napujdam Beocince na tebe da te tuku,jel znam da ce sve biti uredu,ja imam 19 godina i mrsav sam jako ali znam da se tucem
Lazes da imas 19...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja cu 19 za 13 dana, oces na ferku?New Age necu da napujdam Beocince na tebe da te tuku,jel znam da ce sve biti uredu,ja imam 19 godina i mrsav sam jako ali znam da se tucem
Dovedem ti 3 coveka od tih trojice jedan je ispickao 10,sva trojica su jaka kao Tayson i drugi bokseri,a ja se ne bojim limanaca niti se bojim tih iz kamenice
Dabogda chelsea pretekao tvoj man utd.........![]()

Mi Beocinci nikada nismo diraki decu u Novom Sadu koji imaju 9 godina to samo ovi iz Kemenice
Brate ja imam jednog koji je lezao u zatvoru 19 godina,dovedem ti Sudu da isamara te tvoje.Nemoj se sine paliti necu da se tucem ni sakim niti da se svadjam i imam 19 godina
ja sada palim idem da gledam televizor pa se cujemo sutra
Ja ti dovedem 3 lika, 1 lezao u zatvoru 16 meseci, izbo dvojicu kad su ga napali, drugog ti dovedem ako ga nadjem pre pandura i ako je jos u zemlji, dovedem ti treceg 90-ih bio jedan od najjacih likova u gradu...
Sa kakvim se ti ljudima druzis....