Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dovedem ti 3 coveka od tih trojice jedan je ispickao 10,sva trojica su jaka kao Tayson i drugi bokseri,a ja se ne bojim limanaca niti se bojim tih iz kamenice

Ja sam TEBE prozvao na ferku!!!
Smes ili ne??
Ja ti dovedem 3 lika, 1 lezao u zatvoru 16 meseci, izbo dvojicu kad su ga napali, drugog ti dovedem ako ga nadjem pre pandura i ako je jos u zemlji, dovedem ti treceg 90-ih bio jedan od najjacih likova u gradu...
Daj ne glupiraj se, OCES FERKU ILI NE???
Sake na sake???
SMES ILI NE (uslov je da stvarno imas 19 godina!)???

Mi Beocinci nikada nismo diraki decu u Novom Sadu koji imaju 9 godina to samo ovi iz Kemenice

Hm, pitajte nevidjenog cara koliko su ti momci imali godina, a znate koliko su oni sto su ih tukli imali???
13 i 14...
Neso, nisam ti ja pretio, procitaj postove koje prvi sta napisao, ja ti samo kazem, da me zgazite morali bi da pazite...
I ja nemam nista protiv Beocinaca, PONAVLJAM BEOCIN IMA EKIPU KOJA IDE NA VOSINE UTAKMICE I ZATO OD MENE IMAJU POTPUNI RESPECT!!!

ja sada palim idem da gledam televizor pa se cujemo sutra

Daj opusti se...:D
Samo nemoj da budes internet huligan vise, nego uradi nesto cime ces zasluziti izvestan respect...
Jel navijas za Vosu???
Idi gledaj tv, nece te moderatori kazniti, ja sam malo preterao, previse burno sam reagovao na ono sto si rekao za Grobare, jer znam da su danas totalno ugaseni...
:twisted:
Pozdrav, vidimo se sledeci vikend, verovatno cu doci ako ne budemo igrali na Marakani u subotu...
Pozzz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back