Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala na rechima utehe.....

koso naravno da nije bilo prepisivanja,kako mozesh to da izjavish??? :lol:
ma ne ozbiljno,bilo je 7 dezurnih profesora u nashoj uchionici....organizacija na "nivou"....u mojoj uchionici je bila prava pometnja....sludeli se profesori...umesto prijavljenih 30 doshlo je pre 70 uchenika u tu uchionicu..naime,nisu prijavili nas koji smo imali direktan prolaz........ludnica opshta....:mrgreen:

hvala na rechima utehe.....

koso naravno da nije bilo prepisivanja,kako mozesh to da izjavish??? :lol:
ma ne ozbiljno,bilo je 7 dezurnih profesora u nashoj uchionici....organizacija na "nivou"....u mojoj uchionici je bila prava pometnja....sludeli se profesori...umesto prijavljenih 30 doshlo je pre 70 uchenika u tu uchionicu..naime,nisu prijavili nas koji smo imali direktan prolaz........ludnica opshta....:mrgreen:

Kod nas na prijemnom (to sam cuo od drugarice) dezurni su naastavnici i neki roditelji ...
Da predjem na stvar, kako roditelji dezuraju gore-dole (u fiskulturnoj sali) drugarica lepo kaze, 'e pss izvinte, jel mozete videti sta je ona tamo napisala u 7. Molim vas " Utim ova obrne turu, pogleda kod ove i vrate kod drugarcie, i tako je ona upala u ekonomsku :D, samo ...

katastrofalno..:cry:....imatju 15 od 20 mogutjih poena,a 16 treba za 3.mesto.....iznerviralo me je to shto sam izgubila 2 poena na glupostima,al shta da se radi......
meni je i ovo super obzirom na to da sam se spremala samo nedelju dana......:roll:

Hahahahaha, ja se toliko nisam spremao ni za prijemni za srednju, a ne planiram ni za fax da se spremam duze od 4 dana.. :lol:
Ljudi zivot je lep, uf kako dobar navijacki derbi danas, a i fudbalski...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back