Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Idem u Firencu i Veneciju. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jelena...:shock:Da znas da hocu. Godinu dana planiramo i odjednom BUM! Jaooooo....
btw...Toliko sam depresivna, a nesto sam cackala po you tube-u i nasla neke klipove od kojih sam postala jos depresivnija. Samo mi jos fali pesma: "Sada pao sam na dno.."]
P.S Ako hoces pogledaj na Celzijevoj temi, postavicu linkove tamo.![]()
Nisam ni ja vjerovala da je moguce neko pored tebe da ne voli Kaku,pa da voli Kronalda pa mi ti rece o tvojoj sekici![]()
........
Nisam ni ja vjerovala da je moguce neko pored tebe da ne voli Kaku,pa da voli Kronalda pa mi ti rece o tvojoj sekici[/Q
i ja volim kaku![]()
Idem u Firencu i Veneciju.![]()
onda nije tako lose.e sad, fenomene ne uzimamo u obzir...........
ma subotom pozelim da se iselim iz kutje kad pochne utakmica manchestera.........dakle,ona sedne 10minuta ranije ispred tv-a da bi videla ronalda kad izlazi na teren..........:shock: , ne propushta nijedan minut....sve mora da sacheka kraj utakmice........ne verujem da postoji osoba koja prati fudbal vishe od nje.....sve igrache u svim ligama zna.....za razliku od mene....
onda nije tako lose.
ipak zna nesto.
dok imas ove usplahantkinje koje ''ronaldo ronaldo ronaldo'' a ne znaju kako se zove manedzer Chmarchestera.

Kristina komshiniceeeeeeeeee!![]()
prave dame ne odaju godineda,nazalost,zna sve igrache.......chak i sve rezerve........a dekicu obozava....katastrofa.....najteze mi pada to shto njeni stalno pobedjuju a moji non-stop gube,chak i kod kutje......
nego saro,koliko imash godina(ako nije tajna)? pitam bezveze........

jekinom i grizzlyjevom flertovanju, vi ste dobili ovu temu!!!komshijooooooooo....kako mozesh da izjavish da venecija smrdi???

Rim jeste lep ali ogroman za moj ukis, skuteri skuteri i samo skuteri!I moj drugmoja drugarica upala u kanal

Sve zavisi od ukusa.
Secam se da sam dala 40e za masku i nisam je skidala dok smo bili u Veneciji. 

Ako sabereš lepotu arhitekture sa "mirisom" mora koje se širi Venecijom, onda ona zauzima poslednje mesto na Jadranu!!!Meni je ipak Venecija najlepsa. Da li ste provalili da ide cela u krug?
Imao sam prilike da budem i kad je Trg Svetog Marka bio potpuno potopljen![]()
Jaooo i meniMeni je ipak Venecija najlepsa. Da li ste provalili da ide cela u krug?
Imao sam prilike da budem i kad je Trg Svetog Marka bio potpuno potopljen![]()
. Nekako mi je sva lepa. Gradjevine, ljudi, gondole, golubovi, voda, gondolijeri...