Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: Da znas da hocu. Godinu dana planiramo i odjednom BUM! Jaooooo....

btw...Toliko sam depresivna, a nesto sam cackala po you tube-u i nasla neke klipove od kojih sam postala jos depresivnija. Samo mi jos fali pesma: "Sada pao sam na dno.." :cry:]

P.S Ako hoces pogledaj na Celzijevoj temi, postavicu linkove tamo. :cry:
jelena...:shock:
kakav je to ukus...
sve je na mjestu,od fudbala pa to filma ali muzika...

Nisam ni ja vjerovala da je moguce neko pored tebe da ne voli Kaku,pa da voli Kronalda pa mi ti rece o tvojoj sekici :D

e sad, fenomene ne uzimamo u obzir...:lol:........
ma subotom pozelim da se iselim iz kutje kad pochne utakmica manchestera.........dakle,ona sedne 10minuta ranije ispred tv-a da bi videla ronalda kad izlazi na teren..........:shock: , ne propushta nijedan minut....sve mora da sacheka kraj utakmice........ne verujem da postoji osoba koja prati fudbal vishe od nje.....sve igrache u svim ligama zna.....za razliku od mene....

e sad, fenomene ne uzimamo u obzir...:lol:........
ma subotom pozelim da se iselim iz kutje kad pochne utakmica manchestera.........dakle,ona sedne 10minuta ranije ispred tv-a da bi videla ronalda kad izlazi na teren..........:shock: , ne propushta nijedan minut....sve mora da sacheka kraj utakmice........ne verujem da postoji osoba koja prati fudbal vishe od nje.....sve igrache u svim ligama zna.....za razliku od mene....
onda nije tako lose.
ipak zna nesto.
dok imas ove usplahantkinje koje ''ronaldo ronaldo ronaldo'' a ne znaju kako se zove manedzer Chmarchestera.

onda nije tako lose.
ipak zna nesto.
dok imas ove usplahantkinje koje ''ronaldo ronaldo ronaldo'' a ne znaju kako se zove manedzer Chmarchestera.

da,nazalost,zna sve igrache.......chak i sve rezerve........a dekicu obozava....katastrofa.....najteze mi pada to shto njeni stalno pobedjuju a moji non-stop gube,chak i kod kutje......:cry:
nego saro,koliko imash godina(ako nije tajna)? pitam bezveze........

nego ljudi...
ja uvidjam da je ova tema u stvari moj produkt :heart:
zahvaljujuci meni,jer sam tako genijalna :lol: jekinom i grizzlyjevom flertovanju, vi ste dobili ovu temu!!!
Bravo za nas troje...
Kristina ,bas me te je zao.A mozda je u pitanju moda.Proci ce je ,pa ce da navija za nekog drugog.
Ja ne bih mogla da izdrzim sa nekim da zivim ko voli Chmarchester United.
Jos ROnalda...pi.
Jedva izdrzim da pricam sa nekim ko voli chmarchester i cronalda 10 minuta...

Venecije uopste ne smrdi, bar ja nisam osetila. Meni to najlepsi grad u kome sam bila do sada. Mada i Firenca mi je divna. Rim tkodje, mada malo prenatrpan. Vatikan vredi da se vidi, tu sam isla pesaka. Ali bilo je odlicno. I to smo isli Novembra i svi predvidjali pljuskove, a o ono ni kap kise. Bas nam je bilo lepo... Aaaaa Italija... :)

btw...Saro ne slusam ja to, od domacih slusam samo Colu i ponekad Samardzica, ali kad u skoli cujes pesmu sa 20 razlicitih mob. telefona logicno da ti udje u usi... :)

Meni Djenova i Firenca! U Firencu bi se preselio sutra, svuda se shipchi u grad, nigde kola ma zaljubio sam se na prvi pogled u grad, a Djenova je prekrasna luka, grad osrednje velichine, ljudi su potpuno drugachiji nego u ostalim delovim Talije, i jopet sam se zaljubiJo, a da ne spominjem shto od malena volim Sampdoriju! :):lol: Rim jeste lep ali ogroman za moj ukis, skuteri skuteri i samo skuteri!
A shto se Venecije tiche svrati u nju posle jedno dva tri dana kishe i pozelenecesh nakon dva sata shetnje! U veroni nisam bio ali chuh da je lep grad isto sam chuo i za Bolonju! Poseticu ih kad tad ;)

u Veroni sam bio na nekoliko sati i grad mi se svideo, cist, ugladjen, nenapadan, bas onako lep
Venecija je susta suprotnost, ne mozes da se pomeris, a da u nesto ne ugazis (moja drugarica upala u kanal), mislim lepi su golubovi ali ono sto ostaje iza njih bas i nije, grad je mnogo prljav, tako da je tamo najbezbednije (da ne dobijes sugu) da se ustekas u neku piceriju (ili restoran) narucis picu, vince i iskuliras

Firenca strasno lepa. Mnogo mi se svidja. Inace generalno sam se zaljubila u ljude tamo. Znaci svi do jednog su kulturni i fini, ma 100% drugaciji nego ovde. Uvece smo se ja i dtugarica setale i izgubile u Rimu i pitale smo jednog dekicu kako da stignemo do Trajanovog stuba (jer je tu bio sastanak sa vodicem) i posto nije znao da nam objasni on nas je pola sata vodio do tamo. Znaci divni su.

moja drugarica upala u kanal
I moj drug :lol: :lol: :lol:
Mada meni se Venecija najvise dopala. :) Sve zavisi od ukusa. :) Secam se da sam dala 40e za masku i nisam je skidala dok smo bili u Veneciji. :D I vozila sam se gondolom, btw...Gondolijer je bio mnoogo meden. :P

Meni je ipak Venecija najlepsa. Da li ste provalili da ide cela u krug? :)
Imao sam prilike da budem i kad je Trg Svetog Marka bio potpuno potopljen :lol:
Jaooo i meni :heart: . Nekako mi je sva lepa. Gradjevine, ljudi, gondole, golubovi, voda, gondolijeri... :)
Mada one tamo godine (2010) planiram da odem na Siciliju. Kazu da je i tamo lepo i zivopisno. A sledece godine idem u moju najomiljeniju zemlju na svetu! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back