Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
MIKROFON U RUCI LUDACI NA BINI General se vratio nema vise izvini![]()
![]()
![]()
Sto bre?
Nema potrebe ,ja sam njegov menadzer i pripremam teren za njegov povratak.....
Sve je spremno samo se prestavi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MIKROFON U RUCI LUDACI NA BINI General se vratio nema vise izvini![]()
![]()
![]()
Sto bre?

VAZNO OBAVESTENJE
Za oko 2-3h ocekuje se povratak Generala Dus@na sa kraceg odmora,svecani docek je u 21.00 na temi "fudbal chat i jos ponesto",zbog velikog interesovanja bice pojacane mere bezbednosti......
Unapred Hvala ......
Menadzer clana "General Dus@n"
neki tamo tip
...........Neki tamo tipe...koliko jos do pravog tebe![]()
![]()
![]()
![]()

Jebt smorio si sa njim...sta ti je on??![]()
...........
kao sto je Nesi onaj lik brat
tako sam ja generalu menadzer

???Brojis SITNO kao DZOMBA![]()

Neka se raskrinka sam. Haski tribunal zna ko je pa ne mora da se sakriva kao Mladic. Njemu nece nista. Nije na poternici.Ilke hoces li ga ti raskrinkati ili ces ipak ostaviti njemu na CAST???

???MIKROFON U RUCI LUDAК NA BINI General se vratio nema vise izvini![]()
![]()
![]()
Sto bre?
Jebt smorio si sa njim...

Neka se raskrinka sam. Haski tribunal zna ko je pa ne mora da se sakriva kao Mladic. Njemu nece nista. Nije na poternici.![]()
![]()
![]()

Kako nisam. Jel sam vam se javljao cak iz Bakova nad Jizerou. Slao sam vam direktne poruke sa stadiona putem telefona. Uf ala je sporo teklo. Kad god sam uhvatio da pisem u pola posta smo dobijali gol.ILKE GDJE SI???
Danas mi nisi u formi???
Imas izvestaj gore.Kako nisam. Jel sam vam se javljao cak iz Bakova nad Jizerou. Slao sam vam direktne poruke sa stadiona putem telefona. Uf ala je sporo teklo. Kad god sam uhvatio da pisem u pola posta smo dobijali gol.Imas izvestaj gore.
Sto? Jel treba nekog da gadjam ciglom?Ma znam za to...pozno sam citao sve postove...nego sada mi nesto nisi u formi.

Sto? Jel treba nekog da gadjam ciglom?![]()

Ne gori lampica jer sam je iskljucio kada sam bio banovan. Javljao sam se sa drugog, rezervnog nika. Kratko je trajalo a ja sam zaboravio da se ukljucim u zeleno. A slike ne postavljem, ej bre, ne mogu da stignem da svima odgovorim i ovde i na PP.Ma ne trebas nego ti ne gori lampica a jos i ne postujes tako brzo i nema slika pa mi se mozda zato cini![]()

Ajde budi drug pa mi kazi ko ti je skinuo ban.....
Necu mu nista.....
Ako ne zelis javno posalji mi pp
ИЛИЋА треба да прогласимо за доживотну ЛЕГЕНДУ крстарице !