Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili ćete mi po njima slati pozdrave
a010.gif
a010.gif
a010.gif

pa ono sta, nije ti ni to lose, konacno neces morati da vasDu, da bi bio u oblacima z:lol: :z:lol: z:lol: z:lol: z:lol:

7. januara na naš Božić idem na CT. Na rendgenu nisam prošao dobro. A o vremenu ćemo još videti. Moja žena je posle operacije raka pluća evo živa i vesela već petu godinu, a pola godine posle raka pluća operisala je rak dojke. Sada je u Americi i kupa se na Majami Biču ko nova. Dolazi 16. januara i ništa ne zna o ovome.
Ja možda neću biti te sreće da udjem u 5% onih koji se izvuku.
I što kaže Jeka, da sada prekinemo i nastavimo onako kakvog me znate. (A nju, ko je tero da me pita za zdravlje? z:(......................z:lol:.z:lol:.z:lol:)

7. januara na naš Božić idem na CT. Na rendgenu nisam prošao dobro. A o vremenu ćemo još videti. Moja žena je posle operacije raka pluća evo živa i vesela već petu godinu, a pola godine posle raka pluća operisala je rak dojke. Sada je u Americi i kupa se na Majami Biču ko nova. Dolazi 16. januara i ništa ne zna o ovome.
I što kaže Jeka, da sada prekinemo i nastavimo onako kakvog me znate. (A nju, ko je tero da me pita za zdravlje? z:(......................z:lol:.z:lol:.z:lol:)

Nemoj da te Djavo nosi, yebacu mu mamu!
_44177688_pigs4_other_gal.jpg

A povescu i ekipu (Hoola i Pecu)

Nema sta mozda, ti vec jesi u tih 5%. Razmisljaj pozitivno jer svi mi ovde razmisljamo pozitivno za tebe. :cmok:

P.S KAko onaj mali lici na Pecu :mrgreen:

P.P.S
Zakacila sam komsiji kola na parkingu. Koji sam ja kreten..Jos hocu da se uparkiram u rikverc...Jesteeeee Jelena, jesteeeeee.... Budaletina....

Nema sta mozda, ti vec jesi u tih 5%. Razmisljaj pozitivno jer svi mi ovde razmisljamo pozitivno za tebe. :cmok:

P.S KAko onaj mali lici na Pecu :mrgreen:

P.P.S
Zakacila sam komsiji kola na parkingu. Koji sam ja kreten..Jos hocu da se uparkiram u rikverc...Jesteeeee Jelena, jesteeeeee.... Budaletina....
Zar si u jednom mom postu videla da plačem? Da me nisi pitala za zdravlje ne bih se toga ni setio. Vi ste se više uplašili od mene.z;)
Nego, što se tiče tvog parkiranja, ovde oko hotela je veliki prostor, kada dodjete nema da brineš za rikverc. Ima moji portiri sva auta da premeste na drugu stranu. Ti dobijaš posebno parking mesto 25x25 metara. I to direktno ispred ulaznih vrata.z:lol:

PS. Ne može da mi se otvori slika hotela. Mnoge slike ni na FK Star Club mi se ne otvaraju. Ne znam šta se dešava!

Samo me ti zezaj tab, zezaj....
C,c,c......

Bas je bila neprijatna situacija kad sam morala da zovem komsiju, ali je bio fin tako da sam dobro prosla... Kom jos moze da se desi da rokne neciji auto na parkingu? :sad2: Mislim da definitivno nisam za voznju, dzabe sam se mucila da polazem..... :sad2:

Ti dobijaš posebno parking mesto 25x25 metara. I to direktno ispred ulaznih vrata.
:mrgreen:

P.S
Tab sto je ne vidim smajlije? Mislim vidim ih ovako, ali ne kad ja pisem poruku. Gde se oni nalaze? I ove koje kuckam kuckam ih rucno././//

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back