New Age
Domaćin
- Poruka
- 3.218
Mislim da je mama bila kukunka, al' nemoj da me drzis za rec![]()
Jeste, kukunka!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je mama bila kukunka, al' nemoj da me drzis za rec![]()
Otkrivena je tajna Jekinog uspešnog vodjenja ovog Foruma!
![]()
E, yebi ga. Ti ne čitaš postove pa postaviš pitanje. Zar sada treba na njega da ti odgovorim pa da shvatiš da se ne radi o samohvali već o mom odgovoru onima koje ne čitaš.mrzi me da vas citam, a sad kad sam nabavio adsl cesce cemo se kucati
ilicu, sto se samohvalis?nece niko drugi ili postoji neki umniji razlog? (molim te ubaci u odgovor uzroke i posledice)
jesi li ziv New Age? Jesi li bio na Hladnom Pivu u NBG? Bilo je sjajno
Bio bih da nisam obrisao oko 1000 svojih postova.![]()
![]()
![]()
E legenda si...![]()
I ovo si pitao zato što ne čitaš postove.mrzi me da vas citam, a sad kad sam nabavio adsl cesce cemo se kucati
ilicu, sto se samohvalis?nece niko drugi ili postoji neki umniji razlog? (molim te ubaci u odgovor uzroke i posledice)
jesi li ziv New Age? Jesi li bio na Hladnom Pivu u NBG? Bilo je sjajno
Auuu, stalno sam bio na ogradi, odslusao trening za umiranjeeeee!jesi li ziv New Age? Jesi li bio na Hladnom Pivu u NBG? Bilo je sjajno
Ok, ljudi dajte da se ponasamo normalno i da resimo ovaj problem (ako postoji). Ovo stvarno ne vodi nicemu.
@Fluid,Keaton
Vi svakako imate pravo na svoje misljenje, a od mene nikada nijedan clan nece cuti: "Ako ti se ne svidja - cisti se" , stoga - ne slazete se sa nasim (Kimijevim i mojim) radom, mislite da ne radimo kako valja - ok. Pisite adminima, lepo objasnite sta vam sve smeta i na sta se konkretno zalite i neka oni rese problem.
Ako odluce da ne radim kako valja, neka postave nekog drugog za moderatora - nemam nista protiv. Bolji uvek imaju prednost.
Evo idem sada da ga pitam gde je zaboravio gace cim prisvaja tudje.
![]()
E, yebi ga. Ti ne čitaš postove pa postaviš pitanje. Zar sada treba na njega da ti odgovorim pa da shvatiš da se ne radi o samohvali već o mom odgovoru onima koje ne čitaš.![]()
Pročitaj ponekad i nešto što ima više od 10 redova da bi bio u toku!![]()
Opstepoznata cinjenica - ono sto se ne proverava - "Ako hocete da Gospodin Crni procita vas post, trudite se da ne bude duzi od 10 redova"![]()
Naravno jer nisi bio direktni učesnik "preganjanja". Oni koji su se prepoznali razumeli su sve. Tebi ne zameram što te ti postovi nedodiruju.i ja procitah i manje vise ne videh nista vredno
kad se dve grupe "zastitnika foruma" preganjaju to je smor
gde je sara?
Prva odbrambena linija zaštitnika foruma Fudbali ja procitah i manje vise ne videh nista vredno
kad se dve grupe "zastitnika foruma" preganjaju to je smor
gde je sara?
ja sam otisao polubolestan (jedva sam disao pa sam morao da se sklonim iz guzve), a sad sam zaribao do kraja
odusevili su me, svirali su 2 i po sata, a hala je podrhtavala
hehe panduri i snalazenje u gradu, cesto se desi da stoje ispred table sa nazivom ulice i da ne znaju gde je ta ulica
kako mislis decku nije bilo tamo mesto?
Nisam. Ja sam onaj drugi s desna. Malo su mi duže uši i sedim.Hahahahah....Ilicu jel si ti ovaj sa lulom?![]()