**** friends

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Greska, nisi probala, odgovaralo ti je i prepustila si se tome neko vreme. Sad kazes nikad vise, zbog toga sto je on flertovao sa nekom drugom a ti to gledala.

Skinut se sa toga isto je sto i skinut se sa droge.

Jednom svaler ili k€rva uvek svaler ili k€rva. (Ovo ne u ruznom smislu, to je nesto lepo)

Mislis da ces moc obuzdat svoje zelje, potrebe i fantazije i da ces opet samo sa starim partnerom ostvarivat svoje fantazije.

Znas nema od tog nista, vreme ce pokazat a zelja kada ti dodje i povede te ona ce ti pruzit 101 opravdanje da krenes drugom u zagrljaj i krevet.

Ne bih bila tako isključiva. Niko ne voli da ga uzimaju zdravo za gotovo, a u suštini, ovakvi odnosi to podrazumevaju. Možda ti vremenom razviješ neki stepen vezansti, ali i dalje, ne duguješ ništa, ne moraš da se pravdaš, i nema tu nikakvog poštovanja.

Imate li prijatelja/prijateljicu sa povlasticama.
Da li je to idealan odnos muskarca i zene u kojem se ostvaruje,bliskost
i sex bez obaveza,i slobodno ostvarenje licnih ciljeva nevezano za partnera..

To ti onda nije prijatelj.To je "prijatelj".To jest neko koga u javnosti predstavljas kao prijatelja.Ili mozda pred muzem/deckom.Takav prijateljski odnos nemoze da funkcionise.

Imate li prijatelja/prijateljicu sa povlasticama.
Da li je to idealan odnos muskarca i zene u kojem se ostvaruje,bliskost
i sex bez obaveza,i slobodno ostvarenje licnih ciljeva nevezano za partnera..

Nije mi jasan taj model. Zar nije te blam posle sexa? Ono zar ne kvari opustenu atmosferu kakva je bila pre u jednu neprijatnu?
Mislim da sex moze da pokvari prijateljstvo a ne emocije.

- - - - - - - - - -

neobavezan prijatelj a obavezan sex :malav:

To se zove *****, gospodjo :mrgreen:
Sto u uplitati prijatelje, prijatelji su tu da bi prepricavala posle o utiscima :)

Ne bih bila tako isključiva. Niko ne voli da ga uzimaju zdravo za gotovo, a u suštini, ovakvi odnosi to podrazumevaju. Možda ti vremenom razviješ neki stepen vezansti, ali i dalje, ne duguješ ništa, ne moraš da se pravdaš, i nema tu nikakvog poštovanja.

:ok:
Taj rad ... A u takvim odnosima si uzet zdravo za gotovo a to niko ne voli.

- - - - - - - - - -

ne znam sta ti zvezdici :lol:

Al se femkamo sad :per::zper:

Kako bi sad odvalio najbolju drugaricu :dash:

Komplikovano je sve to :sad2:

Ako ona ne pokazuje da bi i ona..onda bolje nemoj da kvaris prijateljstvo

- - - - - - - - - -

Nije mi jasan taj model. Zar nije te blam posle sexa? Ono zar ne kvari opustenu atmosferu kakva je bila pre u jednu neprijatnu?
Mislim da sex moze da pokvari prijateljstvo a ne emocije.

- - - - - - - - - -

To se zove *****, gospodjo :mrgreen:
Sto u uplitati prijatelje, prijatelji su tu da bi prepricavala posle o utiscima :)
Zasto mislis da bi pokvarili opustenu atmosferu ako oboje zele takav odnos

Sex ne traje citav zivot :mrgreen: Zasto toliko komplikujete ?

- - - - - - - - - -

Znaci vidm frendicu i predlozim sex - ona pristane i obavimo to :lol: svako ode na svoju stranu do sledeceg susreta :flert: = Very Easy :aha:

- - - - - - - - - -

U prijateljskom sexu ne ocekujem vezu, to je jedan Magick moment :heart: :lol:

mi smo posteni i to ne koristimo :andjeo:

Osim sto zene vole da imaju gomilu drugova oko sebe, a jos bolje ako bi svi bili "tajno" zaljubljeni u nju, sto je veoma tesko velikoj vecini zena.

- - - - - - - - - -

Mislis dok pati za nekim ko je ne primecuje?

Kao sto znamo, muskarci su fer igraci u tim igrama, zene vole opustenu atmosferu dok se oko nje vrti gomila muskaraca od kojih je neki decko, ljubavnik, ucitelj prijatelj i svi su u igri sve vreme, samo im se uloge menjaju u zavisnosti od raspolozenja doticne prijateljice.

Kako bi ti objasnila zasto su prijatelji, a nisu u vezi? Znamo da to zavisi od zene, pa smisli razlog.

- - - - - - - - - -

Hoces reci da je moguce da budu intimni i posle da se najopustenije zajebavaju? Kako funkcionise to da zavode jedno drugo pa posle normalni ortacki odnos. Nekako mi je to nespojivo jedno sa drugim, vestacki ...

Mislim da se previse tripujete oko emocija ... Vise je to da te previse intimno zna i onda kao treba da posle bude najopusteniji odnos ... detinjasto, izmishljen odnos zbog dosade.

Poslednja izmena:
Imo drugaricu..kasnije se deslio to sto se desilo i zvarsila je na kurccu.
Veze,vezice imaju i rok trajnosti,,Vecinu tih devojaka nekada, a sad zena sretnem,s,nekom sam cesto i u zajednickom drustvu,,
Ono sto znamo, je da smo se kresnuli, sto je moguce da se opet desi.. a i svako nastavi svoj zivot bez tripova da se odrzava bilo kakva veza ..

Čak sam ubedjen da mogu biti znatno veći Friendovi nego da se nisu kresnuli jel gaje i deo emocija jedno prema drugom.:)
Bitno je znati sta zelimo.

Poslednja izmena:
Imo drugaricu..kasnije se deslio to sto se desilo i zvarsila je na kurccu.
Veze,vezice imaju i rok trajnosti,,Vecinu tih devojaka nekada, a sad zena sretnem,s,nekom sam cesto i u zajednickom drustvu,,
Ono sto znamo, je da smo se kresnuli, sto je moguce da se opet desi.. a i svako nastavi svoj zivot bez tripova da se odrzava bilo kakva veza ..

Čak sam ubedjen da mogu biti znatno veći Friendovi nego da se nisu kresnuli jel gaje i deo emocija jedno prema drugom.:)
Bitno je znati sta zelimo.

Cekaj to je klasicna kres kombina ... A to su poznanice a ne neki dugorocni intimni prijatelji.
Seks ume da pokvari pravo prijateljstvo jer nece biti ista opustencija ma kako se ljudi folirali da ce sve ostati isto :hvala:

Back