Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada su žene u pitanju zaboravim na racio i postajem beskarakterna višnja na pudingu njene sreće, zato što znam da ti trenuci sreće ostaju zauvek ma šta posle bilo.

Zaljubljuješ se u milion efemernih stvari koje nemaju veze sa manama ili vrlinama. Čim uključiš racio, isključiš emociju. Kao kip prekidač, ON ili OFF. Nema srednjeg položaja.

Pa tako je...zato i mislim da su veze tipa friends with benefits cisto gubljenje vremena i snage jer podrazumevaju racio a iskljucuju emocije...

..nije to to pa da se prevrnes na trepavice, bar iz zenskog ugla gledanja...

Ne znam kako je to sustinski u suprotnosti sa ovim sto sam napisao. Ako neko zaista kao odrasla osoba ne moze da uradi gotovo podsvesni i mehanicki sistem eliminacie pa na konto toga u nekom romanticarskom zanosu gledano ovo objasnjavas onda je to gubljenje vremena , To je kako da svaki dan upadas u jedan te isti šaht na istom mestu .Primenjivati ista pravila za ljude koji su ispod radara normlnog i ljude koje upadaju u vecinski procenat je besmisleno . Prvo postavis stvari tako da se iskljucivo odnose na "zrele" osobe, posle to okrenes :lol: Barem ja to tako vidim.
Postaješ zreo, postaješ bezosećajan. Tipski za većinu muškaraca.
Whatever.

Opet vi crno-belo. Pa ne razlikuje se uvek. A nisu ni muškarci baš imuni na vezivanje za ženu sa kojom imaju giga-mega dobar seks. Ja bre ljudi ne znam kako se vi to hebete, ali kod mene je ili super kvalitetno ili nema ništa. Pa makar apstinencija trajala godinama. Loše seksove ne praktikujem, s beneficijama, bez benficija, uz piće, na suvo, kako god, samo da je DOBAR. A dobar je ako se pogubim, i ne znam gde sam, zaboravim na sve drugo.. I ako druga strana podjednako odlepi, a to se vidi.

Sex ti je dobar jer u vecini slucajeva taj DOBAR sex imas u vreme ovulacije.
Ima i do muskarca sa kojim si ali ne koliko do tebe, a ti si predstavila kao da je sve do muskarca a nije tako ;)

Sex ti je dobar jer u vecini slucajeva taj DOBAR sex imas u vreme ovulacije.
Ima i do muskarca sa kojim si ali ne koliko do tebe, a ti si predstavila kao da je sve do muskarca a nije tako ;)

ma ona je predstavila ko u naucno fantasticnom romanu.. "kod mene je ili super kvalitetno ili nema nista".. a kako to nema nista, krenes da se ebes, pa kad vidis da ne valja kao: puj pike ne vazi.. nismo se ebali

- - - - - - - - - -

kao: ne znam kako se vi ebete, ja se ebem za oskara

A šta, ti se ***** samo u vreme ovulacije? Ja sam, bundevo, s 48 godina naučila da prepoznajem seksualnu energiju koja mi odgovara i ne gubim vreme na one za koje OSETIM da mi s njima neće biti dobro u krevetu. Prepoznaješ energiju, osetiš je. Ja se ne *****...više sam ono kao jebena strana. Da, kod mene je super kvalitetno ili nema ništa, zato što znam i osetim s kim će mi biti kako. O s e t i m. To nema veze sa mozgom, ima veze sa instinktom. I da, imam snažan seksualni nagon, ne stidim se toga, nemam inhibicije. I seks upražnjavam samo sa muškarcima kojima mogu da kažem sve a koji neće na to reagovati osuđivački.

Uostalom boli me baš uvo. Svako živi za sebe, svako se nosi sa svojim osobinama, svako se seksa za sebe, i vozdra. Dosadila mi više ova priča. Imajte seks, nemajte ga, imajte ga u braku, van braka, nemajte ga uopšte, koga briga.

- - - - - - - - - -

Ostalo je do hormona

Možda. Kod tebe. Kod mene je do strasti i želje. Hormoni su posledica, ne uzrok.

A šta, ti se ***** samo u vreme ovulacije? Ja sam, bundevo, s 48 godina naučila da prepoznajem seksualnu energiju koja mi odgovara i ne gubim vreme na one za koje OSETIM da mi s njima neće biti dobro u krevetu. Prepoznaješ energiju, osetiš je. Ja se ne *****...više sam ono kao jebena strana. Da, kod mene je super kvalitetno ili nema ništa, zato što znam i osetim s kim će mi biti kako. O s e t i m. To nema veze sa mozgom, ima veze sa instinktom. I da, imam snažan seksualni nagon, ne stidim se toga, nemam inhibicije. I seks upražnjavam samo sa muškarcima kojima mogu da kažem sve a koji neće na to reagovati osuđivački.

Uostalom boli me baš uvo. Svako živi za sebe, svako se nosi sa svojim osobinama, svako se seksa za sebe, i vozdra. Dosadila mi više ova priča. Imajte seks, nemajte ga, imajte ga u braku, van braka, nemajte ga uopšte, koga briga.

- - - - - - - - - -

Možda. Kod tebe. Kod mene je do strasti i želje. Hormoni su posledica, ne uzrok.
Pa ti si onda fenomen :lol:

Gospođice, valjda ste do tog zaključka došli sa 38, a ne 10 godina kasnije?

Gdjica lepo kaze "To (seksualna zelja, potreba, nagon) nema veze sa mozgom, ima veze sa instinktom" i sto posto je u pravu...

Mislim da smo zaista iscrpeli ovu temu skroz na skroz...:lol:

cek bre,,kako iscrpeli?
pa sad smo tek videli od cileta da se u krevet (ili na neko drugo zgodno mesto) ide prema kalendaru :)

mene neiskusnog je sad zainteresovala tema :)

ako ima veze sa insektom kako onda budu toliko dugo same,nemoguce da ih ne vara ono u prolazu prodje 1000 likova da joj insekt ne kaze eno ga 1 podoban,ona je kraljica samoubedjivanja posebno u sludjenom odnosu pogubljena

Znas kako, cim muskarac progovori zeni je jasno s kim ima posla i obrnuto..a to da vizuelno trazis podobnog medj 1000likova, to je bre bezveze, tu ce te insekt uvek prevariti...:lol:
cek bre,,kako iscrpeli?
pa sad smo tek videli od cileta da se u krevet (ili na neko drugo zgodno mesto) ide prema kalendaru :)

mene neiskusnog je sad zainteresovala tema :)

Pa pazi nije da sam i ja ostala ravnodusna na takvu konstataciju al nije da je ne razumem...:lol:..dosadio joj muzic...:malav:

Back