Meni kada neko kaze tako definisi ili uradi ovo ili ono ja ga pogledam tako ispod oka da mu ne bude dobro..Valjda neki problem sa autoritetima 

Da se vratim temi i patanju. Tvoja percepcija je samo donekle tacna ali treba krenuti od malo objektivnijih stvari, dakle to gde to sto ti vidis kao kriterijum ja vidim kao nijanse kapiraš? Krititerujum je da posle mene nece otici i spavati pijana sa klosarom ispred trafike ( ako nista drugo nije higijenski).
Dakle , ja ciljam visoko , sa takvima imam posla , takve sa mnom imaju posla...Šta uopšte da ti kažem ? Naravno da je izazov da ih osvojiš i sve ostalo redom da ti jedu sa dlana prelaze preko nekih svojih principa za tvoje dobro. Samo, to nije kriterijum 

Sustina je da ja (polazim od sebe).niko ne zeli da bude sa ribom koju moze da uzbudi svako, koja nema mehanizam samoodbrane , koja je ravna qrvi samo sto daje za dzabaka . Ovo je najporstije sto mogu da srocim jer ovde nailazim da je komplikovano ako malo dublje analiziras stvari 

Njihov izlazak iz komforne zone je nesto sasvim drugo , reako bih da je to ono na sta si mislio . U cemu je radost izvesti vec ludu osobu iz pameti ?