Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa pazi nije da sam i ja ostala ravnodusna na takvu konstataciju al nije da je ne razumem...:lol:..dosadio joj muzic...:malav:

zato ona ima svoje plasticne prijatelje..kako kaze..sama je sebi dovoljna za 95% uzivancije :)

- - - - - - - - - -

Znas kako, cim muskarac progovori zeni je jasno s kim ima posla i obrnuto..a to da vizuelno trazis podobnog medj 1000likova, to je bre bezveze, tu ce te insekt uvek prevariti...:lol::malav:

znaci zenama su bitne oralne sposobnosti muskarca :kez:

znaci matore koke samo vise palamude,kad se izloze na nekog postaju tinejdzerke:lol:

..ma cuti bolje to nego kad klinka oce da odglumi matoru i iskusnu koku pa krene da palamudi a ti puknes od smeha...
Isto vazi i obrnuto, kad se klinac trudi da ostavi utisak iskusnog pevca...:rotf:

- - - - - - - - - -

znaci zenama su bitne oralne sposobnosti muskarca :kez:

Jasta...:zkez:

Gospođice, valjda ste do tog zaključka došli sa 38, a ne 10 godina kasnije?

Ma ja to zbog prozivki. U mladosti me seks nije toliko ni privlačio, više sam volela da izlazim i zezam se s društvom.

- - - - - - - - - -

licno mislim da se ovde prica da ti uzivas samo 2 puta mesecno..ona nije ni rekla da joj je potrebna ovulacija za uzivanje .. to si ti rekla :)

Ma pusti tabe, nema veze, Čičak ima svoje teorije, i lepo je kad žene ume da teoretiše. Ima nas raznih. Neki vole teoriju, neki pak praksu :lol:

Istina je da sex nije igracka, a erogene zone kontrole flipera nikome kome su emocije osnova odnosa.

Naravno da moze da se orgazmira i sedeci na fliperu ili za dzojstikom ili crtajuci planove izuma.

Svakako je to zaostavstina prezivljene sexualne revolucije, a ne moderno shvatanje.

Poslednja izmena:

Back