Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
udavale smo se da bi smo imale porodicu, muza, dete i sve sto ide uz to
zato sto smo tada imale pored sebe neku posebnu osobu
bile smo udate, sad vise nismo i zasto je toliko neshvatljivo da nam primarna stvar u zivotu nije da budemo ponovo udate vec nesto drugo
da li verujes da covek moze da bude srecan, zadovoljan i ispunjen i da mu brak za to nije potreban
ne kazem da nikad niko posle razvoda ne treba da bude ponovo u drugom braku, ukoliko je sreo i prepoznao osobu koja je bas ono posebno
samo isticem da mozes da prozivis veoma ispunjen zivot, zadovoljna i srecna iako nisi udata

Da li ti mozes da verujes da covek moze da bude srecan, zadovoljan i ispunjen u braku?

- - - - - - - - - -

Ili posle tvog braka...
Vise niko nikada nije, niti ce biti srecan u braku?

- - - - - - - - - -

ne to zaci po cicku - nije udata, a ima seks - promiskuitet
jeste udata i ima seks - bela krila u raju

To je tvoj zakljucak i projekcija

Da li ti mozes da verujes da covek moze da bude srecan, zadovoljan i ispunjen u braku?

- - - - - - - - - -

Ili posle tvog braka...
Vise niko nikada nije, niti ce biti srecan u braku?

- - - - - - - - - -

To je tvoj zakljucak i projekcija

cile, naravno da je normalno da su ljudi u braku srecni
zato su u braku
isto tako je normalno da se ljudi koji nisu vise srecni u braku razvedu, da bi bili ponovo srecni
zasto ti ne mozes da shvatis da neko ko je bio ili nije bio u braku moze bez tog braka da bude srecan i ispunjen
i da svim ljudima na svetu brak nije prioritet
nisam ja ta koja osudjuje ljude koji su u braku, nego si ti ta koja osudjuje one koji nisu

cile, naravno da je normalno da su ljudi u braku srecni
zato su u braku
isto tako je normalno da se ljudi koji nisu vise srecni u braku razvedu, da bi bili ponovo srecni
zasto ti ne mozes da shvatis da neko ko je bio ili nije bio u braku moze bez tog braka da bude srecan i ispunjen
i da svim ljudima na svetu brak nije prioritet
nisam ja ta koja osudjuje ljude koji su u braku, nego si ti ta koja osudjuje one koji nisu

Nadji mi jedan post u kom sam ja rekla da ljudi koji nisu u braku ili su razvedeni nisu srecni?

Nikako da ukapirate da se sami sa sobom svadjate...

tvoj stav je dogovor koji kucu gradi :)
ako se dogovorite da imate otvoren brak tako bi bilo, ako se dogovorite da ste ekskluziva jedno drugom tako bi bilo..
jedino sto u tom stavu koji imas ne vidim da li to zavisi od tebe ili njega kakv ce oblik braka biti posto ocigledno ne zavisi od tebe cim dajes obe opcije na tanjir.
Zavisi valjda od oboje ***** mu misa... To se naziva dogovor

- - - - - - - - - -

nasa ljubavnica je najlepsa :lol:

To se podrazumeva :lol:

Haha. I nakon x godina na Krsti svaka Čičkova tema se nakon 50+ stranica svede na "nađite mi gde sam napisala" i "svađate se sami sa sobom":D

Ali dobro je, bar nema više dojenja kao lajt motiva.

Elem, tema...status prijatelja sa povlasticama,makar u mom univerzumu, podrazumeva odnos dvoje slobodnih ljudi. U slučaju da je jefno ubračeno to je onda švalerejšn&co. E sad kao što neko napisa kada su karte na stolu od starta nema zabune. Problem je kada se poimanje pravila igra razlikuje... tu nastaje dramski zaplet...

Haha. I nakon x godina na Krsti svaka Čičkova tema se nakon 50+ stranica svede na "nađite mi gde sam napisala" i "svađate se sami sa sobom":D

Elem, tema...status prijatelja sa povlasticama,makar u mom univerzumu, podrazumeva odnos dvoje slobodnih ljudi. U slučaju da je jefno ubračeno to je onda švalerejšn&co. E sad kao što neko napisa kada su karte na stolu od starta nema zabune. Problem je kada se poimanje pravila igra razlikuje... tu nastaje dramski zaplet...

Udate se iz ljubavi a ne potrebe i imate benefita za ceo život

Oni samo zbog javnosti to ne nazivaju vezom, inače za njih to jeste neka vrsta veze koja ih ispunjava, koja im pruža ono sa čime su donekle zadovoljni

To sustinski nije veza, kako nekome sa strane moze i ne mora da izgleda, sustinski je nebitno.
I, vezano za tvoj raniji post, bas im je dobro tako kako je i ne moze da bude bolje (narocito ne transformacijom odnosa koji im trenutno odgovara u neki drugi vid drustveno prihvatljivijeg ponasanja)

To sustinski nije veza, kako nekome sa strane moze i ne mora da izgleda, sustinski je nebitno.
I, vezano za tvoj raniji post, bas im je dobro tako kako je i ne moze da bude bolje (narocito ne transformacijom odnosa koji im trenutno odgovara u neki drugi vid drustveno prihvatljivijeg ponasanja)

Ne razumem, zašto ti je bitno da se naglasi da to suštinski nije veza, pa čim dve osobe imaju neku vrstu međusobnog odnosa među njima automatski postoji neka veza. A opet sa druge strane kažeš da je nebitno kako to drugima izgleda, da li će oni to nazvati vezom ili ne?

Ne shvatam šta sam loše rekla ili pomislila u citiranom postu.

Pa kad sami izvlace i zakljucuju umesto mene... :lol: valjda nemaju pametnija posla... A eto neko bi me mogao izmasirati :lol:

evo ja sada bas razmisljam ima bas dosta kvalitetnih devojaka sa kojima odrzavam kontakt i po nekad se vidim...mislim da to ne moze biti definisano kao prijateljstvo ali nije ni samo puku sex...mada poznajuci mene ja bi im ucinio sta god samo da mi ne traze vreme tj. previse mene .

Back