Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Сад ће неко да се јави да каже да ће му остати трајне последице. Немогуће да не остану. Хаха.

- - - - - - - - - -

Тако је кевина другарица (пре доста година, нормално) тек путем анонимног позива сазнала да јој муж води паралелни живот, тј да има другу жену и друго дете.

Да није било позива...

On već živi te posledice. Žena trudna, pa da mučenik ne gubi vreme. Nema smisla lišavati se seksa samo zato što je žena trudna i umorna zbog sitne dece.
Ili je prosto čovek avanturista, nije lud da svaki korak unapred analizira i promišlja. Biće šta će biti, može uostalom uvek da ima drugu porodicu, ako se ova zbog ovakvih sitnica raspadne.
A za kevinu drugaricu ne sumnjam da joj je do tog trenuka brak bio idiličan i da je sve sjajno funkcionisalo.
I ovaj brak će imati isti happy end.

Сад ће неко да се јави да каже да ће му остати трајне последице. Немогуће да не остану. Хаха.

- - - - - - - - - -

Тако је кевина другарица (пре доста година, нормално) тек путем анонимног позива сазнала да јој муж води паралелни живот, тј да има другу жену и друго дете.

Да није било позива...

mozda je hteo da ti sredi stan :lol:

- - - - - - - - - -

al jedan poziv menja sve - Cane :lol:

Neumesno mi je smejanje takvoj situaciji, nije prolem ako je i druga strana u vezi takva, ali ako nije, onda je to žalosno, a ne smešno. Pa još kada imaju i decu, ili decu na putu...

Da je žena ta koja uz sitnu decu osveži svoje sumorno popodne jednim švrljanjem bacalo bi se drvlje i kamenje na nju, a ovaj muškarac je izmamio iskrene osmehe.

Ili ako ćemo paralelu, trudna je, pa malo da sebi ulepša očajnost svakodnevice nekim seksom sa strane, krišom.

Tako već sasvim drugačije zvuči, zar ne?

Oseti se koliko joj ništa ne znači dete koje je na putu, ni veza u kojoj živi, tj. osoba sa kojom živi...zaista smešno.

Poslednja izmena:
Inside story bračne prostitucije.

Meni je prestrasno kad procitam ovako nesto...bracna prostitucija, mislim...

To mi je u rangu izjave da postoje zene za kucu i zene koje nisu za kucu....

- - - - - - - - - -

Lik oženjen, ima malo dete i drugo na putu, naizgled sve normalno. Pre neki dan me nonšalantno pita da mu dam stan na jedno popodne. Žena blage veze nema šta čovek radi.

Mislim, ja ne znam ko ovde stvarno ne može da ima seks dok mu plamen ljubavi ne razgori celo biće, a ko se folira, ne poznajem vas. Ali nemojte biti u zabludi...

"Ljudi varaju onoliko koliko su im dobre opcije" - Kris Rok.

Naso covek frendicu i uvalice joj epitet "sa benefitom"...:lol:

Neumesno mi je smejanje takvoj situaciji, nije prolem ako je i druga strana u vezi takva, ali ako nije, onda je to žalosno, a ne smešno. Pa još kada imaju i decu, ili decu na putu...

Da je žena ta koja uz sitnu decu osveži svoje sumorno popodne jednim švrljanjem bacalo bi se drvlje i kamenje na nju, a ovaj muškarac je izmamio iskrene osmehe.

Ili ako ćemo paralelu, trudna je, pa malo da sebi ulepša očajnost svakodnevice nekim seksom sa strane, krišom.

Oseti se koliko joj ništa ne znači dete koje je na putu, ni veza u kojoj živi, tj. osoba sa kojom živi...zaista smešno.

Не схватам зашто сам цитирана.

da je navedeno imenom i prezimenom o kojoj osobi se radi, ne bih sigurno stavila smajli
a posto je u pitanju inkognito - eto i smajlja
danas sam tako raspolozena
boli me uvo ko koga ebava
ona ga je izabrala, zasto bih je zalila
uostalom, mozda i njoj to odgovara
empatija sa patetikom za procitani primer u medjima je u ravni kalimera i pileceg mozga
ti ih zali, a meni je eto smesno

- - - - - - - - - -

Meni je prestrasno kad procitam ovako nesto...bracna prostitucija, mislim...

To mi je u rangu izjave da postoje zene za kucu i zene koje nisu za kucu....

- - - - - - - - - -

Naso covek frendicu i uvalice joj epitet "sa benefitom"...:lol:

a ti kao ne znas da postoje bracne prostitucije?

Довиђења.

- - - - - - - - - -

da je navedeno imenom i prezimenom o kojoj osobi se radi, ne bih sigurno stavila smajli
a posto je u pitanju inkognito - eto i smajlja
danas sam tako raspolozena
boli me uvo ko koga ebava
ona ga je izabrala, zasto bih je zalila
uostalom, mozda i njoj to odgovara
empatija sa patetikom za procitani primer u medjima je u ravni kalimera i pileceg mozga
ti ih zali, a meni je eto smesno

:tick: Од речи до речи.

Ne znam uopste sta to znaci a kamoli nesto drugo...bas me zanima da vidim sta sam to propustila u zivotu
pa bih volela da mi neko objasni...

neke su na margini drustva jer su jasno deklarisale da naplacuju jedino sto imaju i znaju, sebe
sebe za novac, pa od toga zive
druge su drustveno prihvacene jer naplacuju isto, samo uvijeno u papir dobijen od maticara

Kako je prevara ako on sexa okolo, a ona ušla u brak ciljno? Prevarila je investicija? Pussy fault investment?

U takvim slucajevima je obmana sa obe strane. Ali to je cena...

Stanica gde se vozovi ne zaustavljaju

– Muž me vara – rekla je sestra paleći cigaretu.
– S kim?
– Ne znam – kazala je – mislim sa svojom lekarkom.
Ćutale smo i pušile. Mi smo iz Hercegovine; odatle smo došle u ovaj grad kao vrlo, vrlo mlade devojke.

Otac nam je bio železničar, majka, nepismena…
On je bio naočit, stasit čovek, guste kovrdžave kose. Radio je na železničkoj stanici gde se nikada nisu zaustavljali vozovi. Stanica je bila niska žuta zgrada, nalik na karaulu, podignuta još za vreme Austrougarske, sa jednom jedinom prostorijom i sa stolom na kome se nalazio morzeov aparat koji je otkucavao i danju i noću. Iz njega je curila beskrajna papirnata traka na kojoj su bili ukucani neki znaci. Nije nam bilo dozvoljeno da ulazimo u očevu kancelariju, odakle bi nekoliko puta dnevno izlazio, stavljao na glavu crvenu kapu i pozdravljao ispruženim dlanom uz širit vozove koji su prolazili. Lokomotive su mu tuleći otpozdravljale. Verovale smo da nam je otac najvažniji čovek na svetu.
Naša kamena kuća bila je na brdu iznad sela, u zelenoj udolini.
Silazile smo svakoga dana da se igramo školice na malom peronu, jedinom komadu asfalta u čitavom tom kraju i gledamo vozove što prolaze. Išli su sa severa na jug i ponovo se vraćali na sever. Nismo mogle da vidimo putnike iza mutnih stakala prozora koji bi projurili pokraj nas ali bilo je uzbudljivo osetiti vetar na licu posle njihovog prolaska. Posle svega ostajala je tišina poput kamenog predela sa plavičastim brdima u daljini.
Svi su nekuda putovali, osim nas.

Majka nikada nije silazila na stanicu. Kad nije kuvala i prala, čuvala je četiri koze čije smo mleko pili. Predveče bi zahvatila kantu vode i u njoj razmutila so, pa bi granom prskala nisko šipražje iznad kuće, jer kozama je bila potrebna slana voda. Nikada je nismo videle ni u čem drugom sem u crnini koju je nosila za poginulim bratom.
Otac je imao teške crne čizme . Majka je uglavnom išla bosa po stenju, za kozama. Uveče mu je prala noge u lavoru i brisala ih krpom, dok je on pušio zamišljeno gledajući kroz prozor prema stanici u kojoj je kucalo Morzeovo srce. Majčina kosa bila je prošarana sedima. Imala je najkrupnije crne oči koje sam ikada videla na licu neke žene. Nikad se nije smejala. Osećala se izgleda krivom, što našem ocu nije, umesto nas, rodila sina, koga je, kao i većina Hercegovaca, očekivao.

Jednog leta, obule smo patike koje smo dugo priželjkivale. U njima smo mogle trčati po kamenju, a da nas ne peku tabani. To leto je bilo toliko vrelo da su seljaci pričali kako poskoci stoje na repovima jer je kamen bio užaren.
Jedne večeri, spustile smo se na stanicu da vidimo voz koji je prolazio u šest prema jugu. U očevoj kancelariji se dešavalo nešto čudno; iz nje su, kroz otvorene prozore, dopirali dahtanje i kratki, isprekidani jecaji. Privukle smo stari sanduk, popele se na njega, i kad nam se oči privikoše na polutamu prostorije, videle smo oca kako svučenih pantalona, ali ne i čizama, leži na učiteljici koja je jedina u našem kraju nosila svilene čarape.
Oko njihovih tela, zapetljala se traka iz morzeovog aparata.

Otrčale smo kao bez duše uz brdo kući i pronašle majku koja je granom prskala slanu vodu po žbunju. Ispričasmo joj šta smo videle na stanici, našta ona poče da nas tuče mokrom granom kao luda.
– Jeste li gladne? – vikala je ne prestajući da nas šiba.
– Nismo! – odgovorismo kroz plač.
– Jeste li žedne?
– Nismo – rekle smo jecajući.
– Imate li krov nad glavom?
– Imamo.
Listovi sa grane ostavljali su bolne tragove na našoj nežnoj koži jer su bili skoreni od soli.
– Jeste li dobile patike? – vikala je ne prestajući da nas udara.
– Jesmo – odgovorismo u glas.
– Pa šta vas onda briga šta vam otac radi?- kazala je bacivši mokru granu u šiblje, a zatime je sela na kamen zagnjurivši glavu u dlanove.
Sedele smo na kamenju i ćutale.
U tom trenutku, čule smo pisak lokomotive koji je pozdravljao našeg oca.
Taj prodorni zvuk, nalik na krik u kamenoj pustinji, odjekuje u mojoj glavi i večeras, posle trideset godina.

– Imaš nove cipele – kazala sam sestri.
– Da, lepe su …reče ona pogledavši ih kao da ih prvi put vidi, a onda zaplaka.

Nepravazidjeni Kapor :heart:

Ovo boldovano momentalno dodajem u svoj bankarski glosar, mora neki dobar proizvod da se osmisli za zaštitu od te vrste rizika :lol:

Pogodila me priča. I kao priča i lično. Naletala sam na tu vrstu...mentaliteta...previše često. A to je prosto neverovatno, kako mene nađu, pa meni se iz aviona vidi da sam sve samo ne trpeljiva, krotka žena koja bi sedela kući i čekala da dođe on "naočit", da izvinete serem mu se u naočitost, da me izjebe pošto je pre toga umočio još ko zna gde.

Mislim:bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak:

A prezir i gađenje koje osećam prema takvim osobama nije zbog toga što jebu gde stignu i šta stignu, nego zato što to ne može da bude normalno u glavu. Zato što je tako jedan sebičan, egocentričan, neosetljiv karakter, potpuno nesposoban za trunku empatije, nespoban i da pomisli, a kamoli da oseti saosećanje sa drugim, ko god to bio, ma koliko blizak. I što je najgore, oni su produkt svojih majki, i potiču uglavnom baš iz tih krajeva "đje je muško dijete" svetinja bogte.

neke su na margini drustva jer su jasno deklarisale da naplacuju jedino sto imaju i znaju, sebe
sebe za novac, pa od toga zive
druge su drustveno prihvacene jer naplacuju isto, samo uvijeno u papir dobijen od maticara

Znaci kako god da okrenes zene koje su se opredelile su prostitutke za razliku od neopredeljenih koje recimo,
kako kaze mrmot, idu sa ozenjenim covekom u neki tudji stan da je taj tudji neko pocasti dobrim seksom
i iznabada je ko ustasu nozem sto kaze onaj, kako se zvase, petit valjda...

..pazi, do juce sam bila ponosna na cinjenicu da sam zena, danas vec nisam sigurna...

Poslednja izmena:
Treći petak u novembru se naziva “nevernim petkom”, odnosno danom kada partneri najviše varaju tokom zime.Ovo je poslednji dan kada neko može da se iskrade iz doma i pred praznike malo zgreši ‘sa strane’.
Istraživanje sajta IllicitEncounters.com pokazalo je da od 500 ispitanika 79 odsto namerava da se vidi sa ljubavnikom i ljubavnicom baš danas.
Cela nedelja je pogodna za preljube, pa je tako ove nedelje broj preljuba veći za 30 odsto, pokazuje statistika.
Mnogi preljubnici planiraju da provedu vikend sa osobom sa kojom varaju. Većina će se odlužiti za odlazak van grada ili u neki romantičan grad poput Pariza ili Rima, piše Dailystar.
Savet:
Ako vam partner kaže da ima neke planove za vikend ili ima službeni put, potrudite se da vas povede sa sobom.
565279
Nije tema, ali...:mrgreen:

Ne vidim razliku izmedju navedenog ili nenavedenog imena i prezimena. Sve se to desava osobi od krvi i mesa, a saosecanje ili imas ili nemas.

Razumem i odbojnost prema braku kod nekih osoba koje su se rastale, ali nemojmo preterivati i traziti bracnu prostituciju, predvidjati prevare i sl. Mozda toga i ima, ali nije pravilo. I bolje sto je tako.

Znaci kako god da okrenes zene koje su se opredelile su prostitutke za razliku od neopredeljenih koje recimo,
kako kaze mrmot, idu sa ozenjenim covekom u neki tudji stan da je taj tudji neko pocasti dobrim seksom...

..pazi, do juce sam bila ponosna na cinjenicu da sam zena, danas vec nisam sigurna...

Dive je opisivala samo dve kategorije zena, a dijapazon je recimo deset. Istina je da se udaja iz materijalnih razloga, koja uvek ima uticaja, ali kao dominantnog razloga naciva bracna prostitucija.
Mada, postoji i druga vrsta bracne prostitucije cija moralnost je pod znakom pitanj,.gde partneri dogovorno ili precutno odobravaju vidjenja sa "prijateljima sa benefitom". I vrlo je ravnopravna podela toga medju polovima.

Poslednja izmena:
Ne vidim razliku izmedju navedenog ili nenavedenog imena i prezimena. Sve se to desava osobi od krvi i mesa, a saosecanje ili imas ili nemas.

Razumem i odbojnost prema braku kod nekih osoba koje su se rastale, ali nemojmo preterivati i traziti bracnu prostituciju, predvidjati prevare i sl. Mozda toga i ima, ali nije pravilo. I bolje sto je tako.

Nije pravilo, ali dešavaju se mnogo češće nego što neki misle. Sigurno mnogi od vas znaju za prevare u bližem okruženju. I moja poenta je, sad samo pomislite za koliko li njih ne znate, jer nisu izašle na videlo.

Nije pravilo, ali dešavaju se mnogo češće nego što neki misle. Sigurno mnogi od vas znaju za prevare u bližem okruženju. I moja poenta je, sad samo pomislite za koliko li njih ne znate, jer nisu izašle na videlo.

Ја вала не знам. Они са којима се дружим то су људи на месту. Аброве по комшилуку не сакупљам нити ћу.

Back