Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:think: u sustini cicak zna sta radi :)
kad se oznis/udas lepo sto pre nadjes nekog sa strane pa za svaki slucaj ti drmnes jedan seksic pa ako se posle par godina desi da te partner prevari neces se osecati izdanim/izdanom i nema razvoda :)
mudra ova cicak :)

drugim recima..tebi ne smeta da te porevari nego sto bi se osetila kao boodala sto si ti bila postena dok je on svrljao?

Boze al lupas...
Poenta je u nasem dogovoru...

Ako je dogovor da jedno drugom kazemo ako nam se neko svidi ako nesto pozelimo ako imamo problema... I ti me izdas... Izgubio si moje poverenje...
Ako je dogovor mozes da kresnes ako ti se namesti ... Onda nema izdaje

Sta je tesko za razumeti?

- - - - - - - - - -

kad se oznis/udas lepo sto pre nadjes nekog sa strane pa za svaki slucaj ti drmnes jedan seksic pa ako se posle par godina desi da te partner prevari neces se osecati izdanim/izdanom i nema razvoda :)

Sta lupetas zivota ti?

To rade osobe koje nemaju samopouzdanje i ne veruju prvo u sebe pa onda u svoju vezu/brak.
Koliko je tesko kresnuti se sa nekim? U braku, pre braka ili posle? To moze svako...

Čičkava oće sve samo otvoreno i transparentno. Opasna će to svingerka da bude, samo da joj deca još malo poodrastu.

Lik oženjen, ima malo dete i drugo na putu, naizgled sve normalno. Pre neki dan me nonšalantno pita da mu dam stan na jedno popodne. Žena blage veze nema šta čovek radi.

Mislim, ja ne znam ko ovde stvarno ne može da ima seks dok mu plamen ljubavi ne razgori celo biće, a ko se folira, ne poznajem vas. Ali nemojte biti u zabludi...

"Ljudi varaju onoliko koliko su im dobre opcije" - Kris Rok.

Сад ће неко да се јави да каже да ће му остати трајне последице. Немогуће да не остану. Хаха.

- - - - - - - - - -

Тако је кевина другарица (пре доста година, нормално) тек путем анонимног позива сазнала да јој муж води паралелни живот, тј да има другу жену и друго дете.

Да није било позива...

Lik oženjen, ima malo dete i drugo na putu, naizgled sve normalno. Pre neki dan me nonšalantno pita da mu dam stan na jedno popodne. Žena blage veze nema šta čovek radi.

Mislim, ja ne znam ko ovde stvarno ne može da ima seks dok mu plamen ljubavi ne razgori celo biće, a ko se folira, ne poznajem vas. Ali nemojte biti u zabludi...

"Ljudi varaju onoliko koliko su im dobre opcije" - Kris Rok.

mozda je hteo da ti sredi stan :lol:

- - - - - - - - - -

Сад ће неко да се јави да каже да ће му остати трајне последице. Немогуће да не остану. Хаха.

- - - - - - - - - -

Тако је кевина другарица (пре доста година, нормално) тек путем анонимног позива сазнала да јој муж води паралелни живот, тј да има другу жену и друго дете.

Да није било позива...

al jedan poziv menja sve - Cane :lol:

Back