Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moguce je..zato se i zove bracna prostitucija :)
jedino sto je zanimljivo pitanje je ..da li su ti brakovi cvrsci i redje se razvode? :think:

Moguce je jedino kad su milijarderi u pitanju..mi smo svi ovde obicni, mladi, stari, naivni, mudri...pare vidimo pocetkom meseca a tad ih
odmah i stucemo na racune..

Takvi brakovi se sklapaju sa predugovorom ili kako se vec to zove...i zna se koja je svrha takvih brakova...
Ko to moze, svaka mu cast...

Ma bre, jedino mesto, sfera, oblast, aktivnost, nazovite kako hoćete, gde dozvoljavam i štaviše podržavam dominaciju muškarca je seks. U svim ostalmi sferama, oblastima i aktivnostima ja imam svoju volju do kraja i ne može da mi nametne ama baš ništa što ja neću. Ende.

Brak.
Pogledaj ovu temu. Brak se tretira kao institucija u koju se ulazi iz laznih povuda, tokom kojeg ce neko nekog sigurno varati, ako vec ne vara, samo sto to ljudi ne znaju i svasta nesto depresivno i crno.
Mnogo mracite... :)

evo sta kaze kosmoploiten oko ovog :)

http://www.cosmopolitan.rs/moj-zivot/cosmo-vodic/9867-statistika-neverstva.html

Nova britanska studija otkriva da žene u proseku češće varaju svoje partnere nego što to rade muškarci…

Istraživanje ponašanja u kome je učestvovalo 4.000 ljudi otkrilo je da žene u proseku imaju 2.3 ljuvanika u svom životu, dok muškarci imaju 1.8 ljubavnica!

cak se nije ni pitalo da li varaju nego sa koliko :mrgreen:

Mozda tu i nema lazi. Mozda taj muskarac tacno zna zbog cega je „dobio“ mladu zenu. Je l veca njena krivica, jer se „prodala“ ili njegova, jer je „kupio“ to sto mu se nudilo ili je to sve isto? Mozda izmedju njih postoji precutan dogovor.

Sve je moguce, nego kako bese bracni zavet?
Dogovor, precutan ili ne ne negira fakticko stanje, posledicu.

"dogovorili smo se da ja placam da budes tu u slobodno vreme radi sta hoces"

da li to lici na dogovor sa prostitutkom oko uslova?

Poslednja izmena:
Moguce je jedino kad su milijarderi u pitanju..mi smo svi ovde obicni, mladi, stari, naivni, mudri...pare vidimo pocetkom meseca a tad ih
odmah i stucemo na racune..

Takvi brakovi se sklapaju sa predugovorom ili kako se vec to zove...i zna se koja je svrha takvih brakova...
Ko to moze, svaka mu cast...

Znaci ne osporavas da moze, samo je cena u pitanju.
Koliko nekome vredi zivot? Recimo da znas kakav zivot imas i da ga brakom menjas kojaje cena toga?

Poslednja izmena:
Brak.
Pogledaj ovu temu. Brak se tretira kao institucija u koju se ulazi iz laznih povuda, tokom kojeg ce neko nekog sigurno varati, ako vec ne vara, samo sto to ljudi ne znaju i svasta nesto depresivno i crno.
Mnogo mracite... :)

:mrgreen:

Gledaj, ja ovo pričam i opet želim jednog dana da se oženim. Brak ne romantizujem, ne idealizujem, znam da može biti super, znam da može biti i haos. Ali ga i dalje želim. Zašto? Zato što nikad nisam ni verovao u bajke. Život nije bajka. Život je istovremeno i prelep i sranje, jer je realan. Zato je i savršen.

Piše ti: životni komfor. On se obezbeđuje neposredno parama, a i posredno. Njene zasluge su pare.

Samo nemoj da "ulećeš" sa pričom o njenom odgajanje dece. Već si se dovoljno zaglibila.

Zaglibila? Zasto?

To sto ce gajiti decu i starati se o domu i ishrani bi trebalo da se postuje. Ne gledam to kroz cenu i ti vec u startu gresis, ali taj posao nije bezazlen.

Znaci ti ne bi ozenio neku siroticu bez obzira na njene kvalitete?

- - - - - - - - - -

:mrgreen:

Gledaj, ja ovo pričam i opet želim jednog dana da se oženim. Brak ne romantizujem, ne idealizujem, znam da može biti super, znam da može biti i haos. Ali ga i dalje želim. Zašto? Zato što nikad nisam ni verovao u bajke. Život nije bajka. Život je istovremeno i prelep i sranje, jer je realan. Zato je i savršen.

Kakve su ti misli, takav ti je i zivot. Misli pozitivno, nadaj se najboljem. :)
Nemoj da ulazis u brak sa strahom da ce nesto krenuti po zlu, jer ga vec u startu miniras.

Zanimljivo, nesto nazivaš poslom, ali taj posao ne donosi pare.

Neko ko ima kvalitete svakako ne moze da bude sirot.

Moze. Jer se rodi u takvim uslovima da je napredak izuzetno tezak, a ponekad i nemoguc.
Nemaju svi ljudi istu startnu poziciju. Prosetaj malo u mislima razlicitim kontinentima, drzavama, razlicitim politickim i verskim uredjenjima i videces da je istina ovo sto pisem.

Ali tesko je to tebi objasniti kada ocigledno sve posmatras kroz novac.

Lik oženjen, ima malo dete i drugo na putu, naizgled sve normalno. Pre neki dan me nonšalantno pita da mu dam stan na jedno popodne. Žena blage veze nema šta čovek radi.

Mislim, ja ne znam ko ovde stvarno ne može da ima seks dok mu plamen ljubavi ne razgori celo biće, a ko se folira, ne poznajem vas. Ali nemojte biti u zabludi...

"Ljudi varaju onoliko koliko su im dobre opcije" - Kris Rok.
A sta je tu toliko sokantno?
Lik vara zenu , bila ona trudna ili ne on je vara.
Vara i ona njega veruj mi.
I zna sve.
Pa toliko je primera... Samo sto jedino glupi ljudi veruju u to da druga strana "ne zna" i onda druga strana uziva u ulozi "prevarene mucenice"
To Cile nije onda prevara nego svingeraj :)
Jbg dive... Napravi konstrukciju mog braka koji tebi odgovara, meni svejedno... Svako vidi ono sto hoce... ;)
Samo ako ja budem isla u svaleraj u tom tvom filmu, izaberi mi nekog dobrog tipa, sa 25+... :malav:
Сад ће неко да се јави да каже да ће му остати трајне последице. Немогуће да не остану. Хаха.

- - - - - - - - - -

Тако је кевина другарица (пре доста година, нормално) тек путем анонимног позива сазнала да јој муж води паралелни живот, тј да има другу жену и друго дете.

Да није било позива...

Ahahahahhah...
Boze ... Jel ti stvarno verujes u tu pricu?

A ja se jos borim kako su zene inteligentnija bica :lol:

Lik oženjen, ima malo dete i drugo na putu, naizgled sve normalno. Pre neki dan me nonšalantno pita da mu dam stan na jedno popodne. Žena blage veze nema šta čovek radi.

Mislim, ja ne znam ko ovde stvarno ne može da ima seks dok mu plamen ljubavi ne razgori celo biće, a ko se folira, ne poznajem vas. Ali nemojte biti u zabludi...

"Ljudi varaju onoliko koliko su im dobre opcije" - Kris Rok.

To Cile nije onda prevara nego svingeraj :)

Сад ће неко да се јави да каже да ће му остати трајне последице. Немогуће да не остану. Хаха.

- - - - - - - - - -

Тако је кевина другарица (пре доста година, нормално) тек путем анонимног позива сазнала да јој муж води паралелни живот, тј да има другу жену и друго дете.

Да није било позива...

Како вас не мрзи, јбт...Има срећних веза и бракова за име света.
Nema eki.
Evo posto ti ne radis negde od 8-16, zivis u bracnoj prostituciji. :lol:
moguce je..zato se i zove bracna prostitucija :)

jedino sto je zanimljivo pitanje je ..da li su ti brakovi cvrsci i redje se razvode? :think:

Pitanje je da li se u svakom braku ljudi svadjaju ili ne?
Bio brak iz ljubavi ili ne, ljudi se svadjaju... Razvode, varaju, jebaraju, razmnozavaju...
I vi tu nista ne mozete, sem da branite svoje stavove...

Ali zanimljivo je koliko neki ljudi misle o mom zivotu
Jos zanimljivije sto ih zulja sve to... :lol:

- - - - - - - - - -

Да није било позива...

Ima toga sigurno...
Ovo mi je sjajan film.
Нека_остане_међу_нама.jpg

Moze. Jer se rodi u takvim uslovima da je napredak izuzetno tezak, a ponekad i nemoguc.
Nemaju svi ljudi istu startnu poziciju. Prosetaj malo u mislima razlicitim kontinentima, drzavama, razlicitim politickim i verskim uredjenjima i videces da je istina ovo sto pisem.

Ali tesko je to tebi objasniti kada ocigledno sve posmatras kroz novac.

Mda... Ova poslednja ti lična rečenica...

Da vidim kako će tebi da prija: ali teško je to tebi objasniti kada si očigledno teska glupača. Argumentovano, zar ne?

Back