Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro ti pada na pamet i na vrlo dobrom si tragu. Nisu bas prijatelji iz detinjstva i tako.

Vidim da je Perfi bas pogodila ova tema.

Malom cicku nema odgovora jer je supruga i majka dva malodobna deteta odn. zena, majka, kraljica.

Moram priznati i da su ostale forumasice imale vrlo dobra i odlicna zapazanja.

Toliko.

Kako me ne bi pogodila, nisam imala nikad takvog prijatelja
Osećam se izigrano :lol:

...ja bih ovom prilikom apelovao na sve učesnike javnog gradskog prevoza da ličnu higijenu održavaju zbog drugih...!:evil:

...nego, dive, da li bih mogao status 'torbač' da pridodam ovim već pomenutim statusima...?:)

ne znam minon, to nije moj izraz, ja sam samo citirala kolegu
moras da pitas njega, da ne poteze mozda posle povredu autorskog prava :)

Druge ruke nemaju tvoj dar, i mada sve 'što mi pričaš dobro znam.. Druge tažim, ti tražiš druge...nazovi da me diraš bar ( :
Nikakva čarobna jootra, zaljubitju se sutra,

Odlicna, boldovana tacka na temu...:lol:

Druge ruke nemaju tvoj dar
i mada sve sto mi pricas dobro znam
tapkam u mraku, u tmini
sve je drugo u tisini

Moje ime najbolje svira tvoj glas
druge trazim i ti trazis druge
nadam se, nadam se
dok nam samo krivi se nude

Na kraju dana sam ovdje
ti tamo si sam
bjeze nam vrijeme i ljudi
znam da znas

Nazovi da me diras bar
kad tamo ne briljiras bas

Nikakva carobna jutra
zaljubit cu se(sutra), zaljubit cu se sutra
zaljubit cu se

Druge usne druge su price
ljubis me, ljubis me
da ne zelim nikoga vise

Gledam kako grane oblace se liscem
sama kao uvijek do sada

Nazovi da me diras bar
kad tamo ne briljiras bas

Nazovi da me diras bar

"Imati “prijatelja s povlasticama” danas nije ništa čudno -pišu neki portali..
Sama činjenica da sutra ne morate nazvati jedno drugo i pitati kako je bilo na poslu za neke predstavlja oslobađajući osećaj.
Mnogim ženama se možda čini nemoguće da imaju takav odnos sa muškarcem bez uplitanja emocija....”...itd..

Pa?..da li je moguce, sta mislite?..:ceka:

To što nešto većina radi, ne znači da je to dobro. Ja mislim da su ljudi danas odlepili, da su mnogo površni i zadovoljavaju se površnim stvarima, kratkotrajnim vrednostima. Maltene, kao da idu linijom manjeg otpora, bez strpljenja, razumevanja da za neke stvari treba vremena. Brz net, brza kafa, brzo studiranje, sve bi brzo i sve bi odmah. A sve te brze stvari, što se mene tiče, su na nekakvim staklenim nožicama. K'o kineska igračka koja se raspadne posle 3 dana. Meni je to gubljenje vremena i energije.

Ljudi su otupeli od emocija i sistem vrednosti je poremećen.

Na kraju se sve svede na to da svi mi naposletku poželimo da imamo nekog samo svog, nekoga koga ćemo da volimo, nekoga sa kim ćemo da radimo one naizgled najobičnije svakodnevne stvari, da imamo porodicu (kakva god ona bila). Sve na kraju dođe na to da niko ne želi da ostane sam, a ako se skače iz kreveta u krevet i ide od osobe do osobe, na kraju samo možeš ostati sam.

Nikad nisam razumela to. Uvek sam samo htela nekog da volim i da neko voli mene. I ne može mi niiiko dokazati da je bolji se's sa 3 različita tipa nego sa jednim koga znate u dušu i gde se's dobija 10 različitih dimenzija od emotivne, preko fizičke, pa smeh, sprdnja, zajebancija, priča, kuntanje, klopanje, izmotavanje... :lol: :lol: :lol:

Meni su osobe koje tako "skakuću" osobe koje su emotivno nezrele, da ne kažem osakaćene ili primitivne (ne u smislu seljačizma, negou smislu životinjskog i iracionalnog).

Imala a da nisam ni znala. Bzvz fazon. Nikad nisam volela stanja ni na nebu ni na zemlji. Ili si mi dečko/partner, ili si mi bačje, ili si mi drug. Muža neću. Jasni odnosi ne ostavljaju mesta manipulaciji. A prijateljstvo s beneficijama je sve samo ne jasan odnos.

Imala a da nisam ni znala. Bzvz fazon. Nikad nisam volela stanja ni na nebu ni na zemlji. Ili si mi dečko/partner, ili si mi bačje, ili si mi drug. Muža neću. Jasni odnosi ne ostavljaju mesta manipulaciji. A prijateljstvo s beneficijama je sve samo ne jasan odnos.

Mislim da je to u principu samo eufemizam za bačje=prijateljstvo sa beneficijama ;) Mada ima raznih slucajeva :lol:

Meni se svidja ono sto misli giovana...i ja, sa nekim svojim stavovima, stojim iza price da sto zena ima vise partnera manje je sposobna za ljubav
pa istu redovno trazi na pogresnim mestima i konstantno oseca prazninu u sebi...isto vazi i za muskarce, sto vise zena to manja sposobnost za ljubav pa i seks
u kome ce da uziva umesto sto odradjuje...

:zplez:

Mislim da je to u principu samo eufemizam za bačje=prijateljstvo sa beneficijama ;) Mada ima raznih slucajeva :lol:

Nije Lansi, ***** je *****. On nema drugu funkciju, ne zovem ga kad sam bolesna, ne izbacuje mi djubre, ne šeta mi psa. Dogovorimo se, dođe, popijemo piće, malo popričamo ako imamo šta i imamo seks. Van toga on je ništa. Nešto malo bolje od vibratora. Treba da ispuni samo jedan uslov - da postoji hemija, telesna privlačnost. Sve ostalo je potpuno nebitno.

ja bi prijatelja sa beneficijama smestila u kategoriju ljudi koji mogu da mi srede pasoš preko reda ili tako neku potvrdu, pregled kod specijaliste, diskaunt u prodavnici bele tehnike :lol:.....
a kad budem htela da izvinete da se kresnem naći ću ljubavnika za tu priliku neću da rabim prijatelje ni obične ni sa etiketom benefita

Back