stugots
Čovek
- Poruka
- 37.309
Brt moram da se prenikujem, stvarno imam debilski nik, ne znam šta mi bi da se ovako krstim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hau jes nou
Dugogodišnje veze molim te.... šta ste bili pre tih veza, časne sestre?
Nego je fazon ako kažete to, ispadate drolje. Ali ja sam ovde da vam kažem da niste, da je sve ok, da Mrmot razume!![]()
jednosmerna emocija.
za pravi seks ti treba nešto dvosmerno.
Izvini, a kako osoba moze da ima dvosmernu emociju?
Uzgred, ako druga strana ne želi sex, to je silovanje, tako da me zaobiđi sa svojim insinuacijama.
ma ne pričaj gluposti zabole me za mišljenje i reputaciju s neta, stvari nisu tako jednostavne i tu ne postoje krajnosti koje ti pominješ u nastojanju da ovu raspravu skratiš i proglasiš sebe pronalazačem formule za uspešno ebanje bez obaveza.
o jbt...daj ne folirajte se da vam nista nije jasno![]()
Bez želje da diskusiju spištam na lični nivo, ali da, baš je to motiv za ulazak i ostanak u takvoj relaciji, koja nije šema već prijateljstvo sa povlasticama (za mene postoji značajna razlika, ali možemo o tome da pričamo i pshiloški i lingvistički) zato što svesno ne želim da budem u vezi. Osobu sa kojom sam veoma uvažavam pa ne seciram njegove motive, svoje iznesem jasno i nedvosmisleno. Nije zamišljeno da traje. Da li bismo u nekim drugim okolnostima bili u vezi? Verovatno, ali to je iz domena šbbkbb
A pošto smo svi različiti, racionalani momenat ne treba isključivati, čak ni kada ti je neko apsolutno wow!
I na kraju, što se ušuškavanja tiče, to nije kres šema, medju ljudima u tom odnosu postoji hemija, postoji uvažavanje i tra la la, postoji bliskost... ili ako baš sitničarimo, neki njen oblik. Sa ljudima ili klinkeš ili ne klinkeš. Kad klikneš onda odrasli ljudi nadju način da im bude lepo, ubobno i uzbudljivo bez da iko bude povredjen.
Koje krajnosti ja pominjem? Vi ste ovde došle čudeći se kako je bože me sačuvaj ovakva veza uopšte moguća, neki čak naoružani predrasudama i stereotipima.
Meni je to smešno i zato vas sad samo zajebavam.![]()
E, imam primer za ovu temu koji traje vec 6 godina. Nazalost, sad nemam vremena nego cu post okaciti u toku noci (ovoga puta nisu poznate licnosti nego totalni anonimusi).
A ja se ponadala....![]()
pih, a bas nam je bilo dobro krenulo![]()
sutra necu biti tu, a ako bude ipak nesto za pogadjanje, molim za dojavu.
Da sam bar dve godine mlađi-sve bi mi verovala...Ја теби, Драгољубе, не верујем ама баш ништа.
Friend with benefits is sickly frustration of an insecure womans.
jednosmerna emocija.
za pravi seks ti treba nešto dvosmerno.
Friend with benefits is sickly frustration of an insecure womans.
Pa ne bih ja bas tako olako ono sto ne razumem svrastavala u kos "frustracija" pa jos i bolesna...
Zene koje mogu da kontrolisu svoje emocije su sve, samo ne frustrirane i nesigurne...pre su racionalne i emotivno snazne..
Ma folirantkinje...Malo cugnu i kao štikla joj nešto pa se nasloni na tebe s punim plučima...![]()