Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hau jes nou

Dugogodišnje veze molim te.... šta ste bili pre tih veza, časne sestre?

Nego je fazon ako kažete to, ispadate drolje. Ali ja sam ovde da vam kažem da niste, da je sve ok, da Mrmot razume! :lol:

ma ne pričaj gluposti zabole me za mišljenje i reputaciju s neta, stvari nisu tako jednostavne i tu ne postoje krajnosti koje ti pominješ u nastojanju da ovu raspravu skratiš i proglasiš sebe pronalazačem formule za uspešno ebanje bez obaveza.

žena ne mora biti časna sestra ukoliko se ogradi i ukoliko joj idiom prijatelj sa povlasticama nije jasan, jednostavno jer joj nije potrebna ta usluga od muškarca
isto tako ne mora biti drolja ako ima potrebu za seksom a nema stalnog partnera pa svoje potrebe zadovoljava na ovaj način.

razočarao si me načinom na koji razmišljaš

- - - - - - - - - -

Izvini, a kako osoba moze da ima dvosmernu emociju?

Uzgred, ako druga strana ne želi sex, to je silovanje, tako da me zaobiđi sa svojim insinuacijama.

ebte se i ti i tvoj kratki fitilj. jednosmerno dok ne dođe do kuršlusa

ma ne pričaj gluposti zabole me za mišljenje i reputaciju s neta, stvari nisu tako jednostavne i tu ne postoje krajnosti koje ti pominješ u nastojanju da ovu raspravu skratiš i proglasiš sebe pronalazačem formule za uspešno ebanje bez obaveza.

Koje krajnosti ja pominjem? Vi ste ovde došle čudeći se kako je bože me sačuvaj ovakva veza uopšte moguća, neki čak naoružani predrasudama i stereotipima.

Meni je to smešno i zato vas sad samo zajebavam.:plez:

o jbt...daj ne folirajte se da vam nista nije jasno :lol:

Sve je jasno, samo u praksi nije tako "romanticno" ni bezbolno kao sto se opisuje. Sto je brankich rekla, par puta i cao zdravo je jedna stvar, a totalno drugo kada tako nesto traje.

Bez želje da diskusiju spištam na lični nivo, ali da, baš je to motiv za ulazak i ostanak u takvoj relaciji, koja nije šema već prijateljstvo sa povlasticama (za mene postoji značajna razlika, ali možemo o tome da pričamo i pshiloški i lingvistički) zato što svesno ne želim da budem u vezi. Osobu sa kojom sam veoma uvažavam pa ne seciram njegove motive, svoje iznesem jasno i nedvosmisleno. Nije zamišljeno da traje. Da li bismo u nekim drugim okolnostima bili u vezi? Verovatno, ali to je iz domena šbbkbb
A pošto smo svi različiti, racionalani momenat ne treba isključivati, čak ni kada ti je neko apsolutno wow!
I na kraju, što se ušuškavanja tiče, to nije kres šema, medju ljudima u tom odnosu postoji hemija, postoji uvažavanje i tra la la, postoji bliskost... ili ako baš sitničarimo, neki njen oblik. Sa ljudima ili klinkeš ili ne klinkeš. Kad klikneš onda odrasli ljudi nadju način da im bude lepo, ubobno i uzbudljivo bez da iko bude povredjen.

Postoje dobri odnosi koji imaju prepreke da se formalizuju. Zauzeti ste, a postoji jaka strast, hemija, postovanje. Ali kada nema objektivnih prepreka, a imate jaku strast i razumevanje, nema te svesti koja bi te zakocila da pozelis vise u nekom trenutku. Ne morate biti u braku, ne morate ni da nazovete taj odnos vezom, ali ne mozes da mi kazes, da mozes jedan dan da sa nekim spavas, da ti je prelepo i da uzivas sa tom osobom a pri tome ti je taj neko wow, i da ti je sasvim svejedno sto te on nece pozvati sutra, a ni prekosutra a mozda ce se javiti za jedno 25 dana (mozda) da te pita kako si. Nema te zene kojoj nece zbog toga da prisedne i taj seks i to razumevanje i postovanje i sta god.

A ako joj je svejedno, to znaci da joj taj seks toliko uzbudljiv, da opusteno moze i da ga nema.

I to "pravi" sex. Većma ljudi, tj. žene baš i nisu vične sexu, koliko god spolja delovale urbane, slobodne itd. Tako da im ni muškarci, verovagno, nisu ništa bolje.

"Pravost" sexa ima veze sa sklonostima, afinitetima i željom, a ne sa ljubavlju. Ljubav može da pomogne, ali svakako nije presudna.

Iza mene je podugačka prošlost neostvarenog Kazanove u potpunosti (prema sopstvenim željama:mrgreen:)tako da s prilično kompetencije mogu u vezi ove teme reći da
neobaveznu vezu preferiraju muškarci (i to ne svi!) i to samo oni (a ipak u većini!) koji nisu individuaciju sasvim prošli ,te su zadržali infatilnost u odnosima sa sociosredinom,
dok većina ženskih preferira ,uz niži nivo testosterona i manje direktne želje za seksom,a veće za privrženošću i sigurnošću veze,trajniju i stabilniju vezu te veza samo za seks
principijelno nije ciljni status!
Istina,na kraće vreme kao kompenzacija nekih frustacija ok.,ali više od taga ne.
Moja lična iskustva mladog Vertera su polomljena koplja moje sudbine oko pokušaja ostvarenja konkubinata s nizom veštica predivnog izgleda i horornih ponašanja i psihe,
pri čemu sam jedva živu glavu izvukao...:sad2::mrgreen:
No ,kao što čitate-sve se dobro završilo i ostao mi ovaj nauk:Ne teraj vodu uz brdo-pusti je neka teče kud joj bog namenio...
A ženama u takvu slobodnu vezu...pa jedna od 200!:lol:

Ја теби, Драгољубе, не верујем ама баш ништа.
Da sam bar dve godine mlađi-sve bi mi verovala...:per::lol:

- - - - - - - - - -

Friend with benefits is sickly frustration of an insecure womans.

Ma folirantkinje...Malo cugnu i kao štikla joj nešto pa se nasloni na tebe s punim plučima...:lol:;)

Back