Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ti bi kao prijatelj trebao to da joj kazes -ej ispala ti, urezala ti se...a ne da navalis na nju...:lol:

Mujo bolan, odakle ti masnice na oba oka!
Ma to me fata udarila na predavanju na faksu !
Zašto ?
Ustane fata da diskutuje, a ono joj se helanke uvukle u guzu.
Reko da se ne izblamira , te ja joj ih diskretno izvučem iz guze, a fata trasss... preko oka!
Dobro , a odakle na drugom ?
Opet Fata!
Ustala opet da diskutuje, , a ono helanke ok , zategnute preko guze.
Ja pomislih da Fata više voli kad su joj helanke uvučene u guzu, te ja ih diskretno ugurah u guzu!
Kad eto ti nje opet trassss... po drugom oku "
Ko će udovoljiti Fati ! :think:

Da si videla juce pevacicu od nekih 100ak kg u koznim helankama... Misterija bi bila jos veca :malav:

To sad vec prelazi u filozofsko pitanje "Zasto pevacice , pogotovo debele, vole da nose helanke?"

zato što među muškarcima postoji ciljna grupa za primerke između devedeset i stodeset kila.

Pogledajte prilog 466076

- - - - - - - - - -

potencijalni kandidat je i ovaj koji je napravio fotku jer je bio očigledno toliko fasciniran da je morao da zabeleži momenat

Mrzim helanke. Nosim ih samo ispod nečeg što pokriva guzicu, i to kad pada kiša. Da ne moram da uvlačim nogavice u gumenjake.
zato si ti zavrsila fakultet...zaista su te zvali da ucite :rotf:

- - - - - - - - - -

potencijalni kandidat je i ovaj koji je napravio fotku jer je bio očigledno toliko fasciniran da je morao da zabeleži momenat

fascinacija moze biti u razlicitim smerovima..mozda je bio fasciniran u negativnom smislu i zato je zabelezio ovaj trenutak?

znas ono..kao kad neka riba obuce nesto sto joj ne stoji i onda se svi okrecu za njom na ulici a ona misli zato sto je super zenska :lol:

p.s.
a mozda je ljubitelj pasa.. :lol:

Back