Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Haha, a mene pitaju, tj. konstatuju na kasi: PENZIONER NISTE...a ja kažem..a el mogu da slažem..a kasirka se kikitotje..pa, ne, msm, ako će da mi da popust, ne mora da me proziva na taj način.. kao hahha..niste penzioner..eo vam tooki... pa el lepo to.. el skupljate markice..kao ša sam ja debil pa skupljam markice.. neke žene su baš neprijatne.. el skupljate kupone.. dosta više sa tim provokacijama, nepodnošljivo je..

Haha, a mene pitaju, tj. konstatuju na kasi: PENZIONER NISTE...a ja kažem..a el mogu da slažem..a kasirka se kikitotje..pa, ne, msm, ako će da mi da popust, ne mora da me proziva na taj način.. kao hahha..niste penzioner..eo vam tooki... pa el lepo to.. el skupljate markice..kao ša sam ja debil pa skupljam markice.. neke žene su baš neprijatne.. el skupljate kupone.. dosta više sa tim provokacijama, nepodnošljivo je..
Kasirke su najzaebanije i ako si ljubazan prema nekoj i deliš komplimente sve ostale za čas počnu da mrze i tebe i nju pošto obično u jednoj prodavnici ili ne daj bože supermarketu ima 1000 + kila žena.:roll:

- - - - - - - - - -

pa oce,al ja imam svoju zenu sa jajima
Imam i ja al' se ljuti kad joj kažem.

- - - - - - - - - -

meni kažu dečko
Pa ti i ličiš na dečka ali ja ne volim i nisam voleo da me tako oslovljavaju ni kad sam bio dečko.Stići ću i do popa kao dečko.:dash:

ja se jednom uvredila kad me je kasirka pitala dal sam penzioner.posle mislim ,kravo jedna,pa 10% je 10%...

Mislio sam da ne merim više artikle, pa da s epravim toša, kao, nisam znao.. i onda da mora kasirka da meri votje i pofrtje, al nemem srca da budem zao ... ;/

Rekla mi žena malopre preko telefonske sprave da me voli..ponosni sma papoočić :rumenko:

Meni uvek daju sa osmehom.

Back