smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Ček da smislim, hvala ti za ovo momak mada me često tako oslovljavaju k'o da nemam ogledalo.
pa imeni neki deda sa jajima na pijaci svaki put kaze,devojcice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ček da smislim, hvala ti za ovo momak mada me često tako oslovljavaju k'o da nemam ogledalo.
Pa ti i jesi devojčica iz dedine vizure a ja nisam momak ili žene ne vide dobro.Nisam ni deda mraz pa da treba tako da me oslovljavaju i ne nudim ništa i ne radim za džabe.pa imeni neki deda sa jajima na pijaci svaki put kaze,devojcice![]()
Pa ti i jesi devojčica iz dedine vizure a ja nisam momak ili žene ne vide dobro.Nisam ni deda mraz pa da treba tako da me oslovljavaju i ne nudim ništa i ne radim za džabe.![]()
to je zato što deda hoće da uvali jaja
pa oce,al ja imam svoju zenu sa jajima
Kasirke su najzaebanije i ako si ljubazan prema nekoj i deliš komplimente sve ostale za čas počnu da mrze i tebe i nju pošto obično u jednoj prodavnici ili ne daj bože supermarketu ima 1000 + kila žena.Haha, a mene pitaju, tj. konstatuju na kasi: PENZIONER NISTE...a ja kažem..a el mogu da slažem..a kasirka se kikitotje..pa, ne, msm, ako će da mi da popust, ne mora da me proziva na taj način.. kao hahha..niste penzioner..eo vam tooki... pa el lepo to.. el skupljate markice..kao ša sam ja debil pa skupljam markice.. neke žene su baš neprijatne.. el skupljate kupone.. dosta više sa tim provokacijama, nepodnošljivo je..
Imam i ja al' se ljuti kad joj kažem.pa oce,al ja imam svoju zenu sa jajima
Pa ti i ličiš na dečka ali ja ne volim i nisam voleo da me tako oslovljavaju ni kad sam bio dečko.Stići ću i do popa kao dečko.meni kažu dečko
Haha, a mene pitaju, tj. konstatuju na kasi: PENZIONER NISTE...a ja kažem..a el mogu da slažem..a kasirka se kikitotje..pa, ne, msm, ako će da mi da popust, ne mora da me proziva na taj način.. kao hahha..niste penzioner..eo vam tooki... pa el lepo to.. el skupljate markice..kao ša sam ja debil pa skupljam markice.. neke žene su baš neprijatne.. el skupljate kupone.. dosta više sa tim provokacijama, nepodnošljivo je..
Bez 100% ne može da te potkupi.ja se jednom uvredila kad me je kasirka pitala dal sam penzioner.posle mislim ,kravo jedna,pa 10% je 10%...
Imaj na umu da sigurno 50% njih ima i žene koje čitaju ovaj forum.Ovde je meni prosto nemoguće da pretpostavim godine forumaša. Forumašica uglavnom znam, i tu je bilo iznenađenja, ali za muškarce mislim da ne bih pogodila ni za jednog.
Imaj na umu da sigurno 50% njih ima i žene koje čitaju ovaj forum.![]()
Imaj na umu da sigurno 50% njih ima i žene koje čitaju ovaj forum.![]()
Ma hotju, i zbog vas i zbog nje, radi za crkavicu, možda ima troje dece, nema nikog da joj kaže da je voli... nisam ja,bre, taki skot.. neko naki.. ( :
Haha, a mene pitaju, tj. konstatuju na kasi: PENZIONER NISTE...a ja kažem..a el mogu da slažem..a kasirka se kikitotje..pa, ne, msm, ako će da mi da popust, ne mora da me proziva na taj način.. kao hahha..niste penzioner..eo vam tooki... pa el lepo to.. el skupljate markice..kao ša sam ja debil pa skupljam markice.. neke žene su baš neprijatne.. el skupljate kupone.. dosta više sa tim provokacijama, nepodnošljivo je..
Prodavačici?Pa verovatno će da ti otkuca 3x veći račun ako ličiš na nešto a sve ostale žene u krug će da vas mrze.pa šta te košta da joj kažeš da je voliš?
Prodavačici?Pa verovatno će da ti otkuca 3x veći račun ako ličiš na nešto a sve ostale žene u krug će da vas mrze.
pa imeni neki deda sa jajima na pijaci svaki put kaze,devojcice![]()