Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Veze bez obaveza - da, to se na srpski prevodi tako - nisu nikakva nova stvar, postoje vec dosta dugo. Jednostavno, neki ljudi ne mogu da prihvate potpunu odgovornost koju nosi jedna ozbiljna veza ili brak. I ne treba ih zato osudjivati. Nasli su model zivljenja koji im odgovara. Vi se vencavajte, stvarajte porodice, pravite i radjajte decu ako vam to odgovara. Ali pustite i druge oko sebe da zive onako kako njima to odgovara. I jos nesto - nije svaka zvaka za seljaka, pa ni veze bez obaveza. Ni ljudima koji zive u takvim vezama nije bas najlakse: treba se, ipak, izboriti sa slozenim emocijama koje cesto nastanu u takvim situacijama. Recimo, kad jedna strana intuitivno pocne da oseca da je u vezi, a druga to odbija i i dalje se ponasa nonsalantno.

Jeste baš ovako. I u takvim vezama se dešavaju i lepe i ružne stvari, kao i svim drugim. Tabuiziranje odnosa medju ljudima je nešto najgluplje što ljudi sami sebi rade.

čim neku pojavu nazoveš imenom uvrstiš je u neku kategoriju odmah si je osudio na tabu i osudu od strane neistomišljenika.
men je tako svejedno kako će da se zove to muško dok god mi prija i zadovoljava moje dnevne potrebe za nežnostima i seksom.
može da se zove prijatelj muž ili ebač , ja ću da ga volem i da uživam sa njim na sve raspoložive načine.

čim neku pojavu nazoveš imenom uvrstiš je u neku kategoriju odmah si je osudio na tabu i osudu od strane neistomišljenika.
men je tako svejedno kako će da se zove to muško dok god mi prija i zadovoljava moje dnevne potrebe za nežnostima i seksom.
može da se zove prijatelj muž ili ebač , ja ću da ga volem i da uživam sa njim na sve raspoložive načine.

:heart:

:eek:

prilično si prohtevna

šta daješ zauzvrat ?

Eto prosto, tema je sazrela i moze na filozofiju.

Poslednja izmena:
32440638_343379272854188_248441292315426816_n.jpg

- - - - - - - - - -

tacno, tema je sex bez emocija
realno, moguc.
ali sex je mocna sila ..ako nije mocna sila, ona je samo drek.
ak je mocna sila, onda retko opstane a da ne predje u nesto vise,
ali i to vise je veoma saroliko..od neznosti i prijateljstva do volecu te do kraja zivota..

boze kak sam pametna:eek:

Ako seks i nežnost idu ruku pod ruku onda to jeste nekakva veza. Ako nema osećanja, svodi se na čistu fiziku. Ako ima osećanja, onda je nekakva veza, pa ma kakva. Ja suv seks radi seksa ne mogu. Emprijski dokazano.

Аха, пробало се и без емоција... е, па и то се рачуна, без обзира што је било у експерименталне сврхе, сашивање је сашивање. :)

Ne možeš ići u krevet s nekim ko ti je potpuno neprivlačan (osim ako nisi mladji od 17 godina, ali to možemo da zanemarimo, ovo je ipak tema za punoletne).
Biti prijatelj s nekim/om je već emocija i to vrlo jaka.
Dakle, po meni ta kombinacija "frends with benefits" je vrlo jaka i zahtevna, možda čak i emotivno zahtevnija od nekih "ljubavi" jer se bazira na poštovanju, poverenju, duhovnoj naklonosti, fizičkoj privlačnosti, a zahteva da zadržiš rezervu i da se ne upustiš totalno, tj da se ne zaljubiš. Pa kud ćeš više?

Ma kako ne :lol:
Gde ja to vidim ovako-riba koja dobro izgleda,nija Qrva i ne moram da joj se javljam osim kad ne dogovaramo akciju:mrgreen:

Znači ne kvari mi samoživost i kombinacije sa drugim ribama.

- - - - - - - - - -

Ne baca kletve, varikinu niti pravi ljubomorne scene ne zanimaju je datumi svi koje sam u stanju da zaboravim :worth::lol:

Gde ja to vidim ovako-riba koja dobro izgleda,nija Qrva i ne moram da joj se javljam osim kad ne dogovaramo akciju:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ne baca kletve, varikinu niti pravi ljubomorne scene ne zanimaju je datumi svi koje sam u stanju da zaboravim :worth::lol:

Bas u te koje nista ne zanima, zaljubite se do usiju...:plez:

- - - - - - - - - -

lans to o čemu ti pričaš su noviji modeli pravljeni u 21. veku,
metuzalemska nacija sa tačno zacrtanim svetonazorima ne razume taj termin. znaš nas su ovako učili
ništa pre braka
jedan seksualni partner za ceo život.
tako da smo mi, titini pioniri, nosioci prevaziđenih moralnih vrednosti.
frendsvitbenefit, pa nama to zvuči kao nešto što se maže na lebac:lol:

Back