moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
El Lenjin bio derpe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veze bez obaveza - da, to se na srpski prevodi tako - nisu nikakva nova stvar, postoje vec dosta dugo. Jednostavno, neki ljudi ne mogu da prihvate potpunu odgovornost koju nosi jedna ozbiljna veza ili brak. I ne treba ih zato osudjivati. Nasli su model zivljenja koji im odgovara. Vi se vencavajte, stvarajte porodice, pravite i radjajte decu ako vam to odgovara. Ali pustite i druge oko sebe da zive onako kako njima to odgovara. I jos nesto - nije svaka zvaka za seljaka, pa ni veze bez obaveza. Ni ljudima koji zive u takvim vezama nije bas najlakse: treba se, ipak, izboriti sa slozenim emocijama koje cesto nastanu u takvim situacijama. Recimo, kad jedna strana intuitivno pocne da oseca da je u vezi, a druga to odbija i i dalje se ponasa nonsalantno.
čim neku pojavu nazoveš imenom uvrstiš je u neku kategoriju odmah si je osudio na tabu i osudu od strane neistomišljenika.
men je tako svejedno kako će da se zove to muško dok god mi prija i zadovoljava moje dnevne potrebe za nežnostima i seksom.
može da se zove prijatelj muž ili ebač , ja ću da ga volem i da uživam sa njim na sve raspoložive načine.
čim neku pojavu nazoveš imenom uvrstiš je u neku kategoriju odmah si je osudio na tabu i osudu od strane neistomišljenika.
men je tako svejedno kako će da se zove to muško dok god mi prija i zadovoljava moje dnevne potrebe za nežnostima i seksom.
može da se zove prijatelj muž ili ebač , ja ću da ga volem i da uživam sa njim na sve raspoložive načine.
zasto?
vise voli suknje i pantalone?![]()
tacno, tema je sex bez emocija
realno, moguc.
ali sex je mocna sila ..ako nije mocna sila, ona je samo drek.
ak je mocna sila, onda retko opstane a da ne predje u nesto vise,
ali i to vise je veoma saroliko..od neznosti i prijateljstva do volecu te do kraja zivota..
Ako seks i nežnost idu ruku pod ruku onda to jeste nekakva veza. Ako nema osećanja, svodi se na čistu fiziku. Ako ima osećanja, onda je nekakva veza, pa ma kakva. Ja suv seks radi seksa ne mogu. Emprijski dokazano.
Ma kako ne
Gde ja to vidim ovako-riba koja dobro izgleda,nija Qrva i ne moram da joj se javljam osim kad ne dogovaramo akciju
Znači ne kvari mi samoživost i kombinacije sa drugim ribama.
- - - - - - - - - -
Ne baca kletve, varikinu niti pravi ljubomorne scene ne zanimaju je datumi svi koje sam u stanju da zaboravim![]()
Bas u te koje nista ne zanima, zaljubite se do usiju...![]()
Ma kako ne
Gde ja to vidim ovako-riba koja dobro izgleda,nija Qrva i ne moram da joj se javljam osim kad ne dogovaramo akciju
Znači ne kvari mi samoživost i kombinacije sa drugim ribama.
- - - - - - - - - -
Ne baca kletve, varikinu niti pravi ljubomorne scene ne zanimaju je datumi svi koje sam u stanju da zaboravim![]()