гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
ja to samo hipoteticki, kakvo navaljivanje bwe
))
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))

ja to samo hipoteticki, kakvo navaljivanje bwe))

ma oblast nije ni presao... presao je nju![]()

Izvinite sto sam se nasmejala tacno sam ih zamislila kako se dogovaraju telefonom da zajedno uce a uporedo ona isprobava koje joj helanke najbolje stoje
a on razmislja kojim losionom da se isprska...
..e zivote lutalico...
Izvinite sto sam se nasmejala tacno sam ih zamislila kako se dogovaraju telefonom da zajedno uce a uporedo ona isprobava koje joj helanke najbolje stoje
a on razmislja kojim losionom da se isprska...
..e zivote lutalico...
Pa ti bi kao prijatelj trebao to da joj kazes -ej ispala ti, urezala ti se...a ne da navalis na nju...![]()

Kako helanke mogu nekoga tj. prijatelja da napale, ja pojam nemam...![]()

Da si videla juce pevacicu od nekih 100ak kg u koznim helankama... Misterija bi bila jos veca
To sad vec prelazi u filozofsko pitanje "Zasto pevacice , pogotovo debele, vole da nose helanke?"
zato si ti zavrsila fakultet...zaista su te zvali da uciteMrzim helanke. Nosim ih samo ispod nečeg što pokriva guzicu, i to kad pada kiša. Da ne moram da uvlačim nogavice u gumenjake.

potencijalni kandidat je i ovaj koji je napravio fotku jer je bio očigledno toliko fasciniran da je morao da zabeleži momenat

sve opcije su otvorene.Kako helanke mogu nekoga tj. prijatelja da napale, ja pojam nemam...![]()