електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Zato što "post" nije srpski, već engleski izraz.
Апсолутно непознавање правописа.
Ето до чега доводи несолидно образовање...Ужас.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što "post" nije srpski, već engleski izraz.
koliko planova u zivotu ljudi ostvare bez intuicije? Vrlo malo. Vecina ne poznaje ni sebe dovoljno iz opravdanih razloga, drugi koji poznaju sebe ne poznaju druge, a u sve to jos se umesaju slucajnosti. Tako da kalkulacije i velika razmisljanja retko vode uspehu bez intuicije.
Najbolji nacin kalkulisanja je stvaranje mogucnosti i otvaranje prema tim mogucnostima, to su najdalje mogucnosti coveka.
U takvoj dinamici se desavaju i provere izbora same od sebe.
Ili da povezem sa temom, drzati se cvrstih stavova lako pogresimo.
Meni nije i to zbog ovog posta..
Dakle, celo jutro pokusavam da zamislim kakav je to seh bio...
Znaci seh bez emocija... legne sama ili je bacis na krevet i ona ne mrda ili mrda (?) mozda prevrce ocima ili te ipak ljubi sa razumevanjem?...ccc
 Ne trebaju ti neke posebne emocije za to sem emocija kad punom stomaku.
 Ne trebaju ti neke posebne emocije za to sem emocija kad punom stomaku. 
Govana ce na kraju jos ispasti i pozitivac...

Апсолутно непознавање правописа.
Ето до чега доводи несолидно образовање...Ужас.

Opa...
Pa ovde ce biti zabavno...
Cekam elektriku da replicira

Гомила непотребних информација а све да би се оправдало незнање.
Падежни настак одваја се цртицом једино после скраћеница (односно акронима) типа НАТО, ОУН, САД и томе слично.

I kad su pozajmljenice u pitanju. Ili crta, jer u engleskom ne postoji deklinacija, ili čitava reč ide pod navodnike.
Позајмљенице су саставни део нашег језика и према томе подлежу деклинацији као и свака друга именица.
E, neću da se natucam sa tobom. Takve sam struke da mi je pisanje instrument za rad maltene i neće mene jedna bogznakoja forumašica učiti kako se piše, kad očito ni akademici iznad nas obe nisu imali zamerki.

Слабо ти то знаш.
На шта би то личило да је онако како ти кажеш....
Бизнисмен-и питали џентлмен-е ко је бољи у бриџ-у.
Хорор.

se sa istim ne slaze, to se iskazati ne sme, da ne bi bili proglaseni za inkviziciju?
 se sa istim ne slaze, to se iskazati ne sme, da ne bi bili proglaseni za inkviziciju?Pitaj Soraju i ona ce sve ovo isto reci za sebe... Nezavisna bla bla...
Prijatelji i sexaju se, sasvim moguće i često.
Moguće je da pojedine pogađa to što su ljudi u takvom odnosu veći prijatelji, no oni sa svojim partnerima?
Transgender lessons for two-year-olds: Drag queens drafted into nursery schools to teach children about sexual diversity
- - - - - - - - - -
Nema veze sa temom, ali možda ima sa raspravom o slobodama, moralu, pravcima...
Ovo je za teorije zavere i new world order.
Opaaaaaa...Pitaj je ti, ona je tvoj nivo, ne moj.

Ako udjes sa prijateljem u ljubavnu vezu, malo je verovatno da tu ima erotske hemije, s obzirom da se vecinu vremena poveravate i bakcete medjusobnim tripovima. Tek ako ti partner kroz zivot postane najveci prijatelj, nema teorije da u tebi budi strast. Ne impliciram na aseksualnost, nego da prosto u isti kos idu ljubav i prijateljstvo, strast i nepoznato/nedokuceno.

Opaaaaaa...
Pa sto se vredjamo?
A mene tvoje pisanje odmah na nju asocira... To je taj sleng beogradski... I taj slobodni zivotni stav
Sta ti lupetas zivota ti?

...čile, bre, to nije lepo...
Слабо ти то знаш.
На шта би то личило да је онако како ти кажеш....
Бизнисмен-и питали џентлмен-е ко је бољи у бриџ-у.
Хорор.

A mene tvoje pisanje odmah na nju asocira... To je taj sleng beogradski... I taj slobodni zivotni stav

bas me zanima zašto su protiv seksa sa prijateljem koji ti je i privlacan najvise oni koji forsiraju  dobro upoznavanje pre intimnosti.
 bas me zanima zašto su protiv seksa sa prijateljem koji ti je i privlacan najvise oni koji forsiraju  dobro upoznavanje pre intimnosti.