Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Многе жене се праве блесаве кад кажу да нису приметиле 'нешто' са друге стране.

Joj Elektrika, dosadna si sa tim hejtom.
Nisam nista primetila, jer sam ga gledala kao prijatelja. Nikada nije bilo suvisnih dodira, grljenja, kada vratim film unazad bas se dobro skrivao. Drugovao je sa nama, dolazio kod nas, izlazili svi skupa, drustvo, moj decko, on, ja. Niko nista nije primetio. Imao je veze, duze, krace, sve je licilo na pravo prijateljstvo.

pa ono ima logike..nadjes nekog ko ima firmu, ko ce da se brine u tebi, kod cije rodbine ces da radis..a da si samo skocila na nekog usput..niceg od ovog ne bi bilo :)

p.s.
hebiga..vratio sam se u moju neozbiljnu fazu..uhvatio me neizdrz :lol:
Bludne misli njene :zkez:
Ajde da razradimo Frojdovu teoriju: Da je svaki čovek nesretno biće !
Sve radi prirode koja mu usadjuje jedne nagone i potrebe, a pak radi formr društva, ne dozvoljava mu da te nagone iživljava u potpunosti.
T.j. da mora da se uklopi u forme društva.
E sad da bi se uklopio znači da mora da vrši nasilje nad svojom prirodom !
A priroda svako nasilje nad sobom kažnjava, odatle proističu, frustracije, asocijalni stavovi, agresije.....
Iz toga proizilazi da je svaki čovek u suštini nesretno biće :D

Da brkaju se ovde pojmovi "Kres kombinacije" što je proizvod novijeg datuma,
"Prijateljstvo sa povlasticama" Lep izraz.
Siguran i proveren seks sa dubokim emocijama i eventualnim debelim bankovnim računom :think: Što je za široku raspravu !

Ovo je samo da zamrsimo temu :zkez:

Svidža mi se !

Poslednja izmena:
Kada mi je prijatelj nakon godina i godina druzenja rekao da me sve vreme voli (kao zenu, ne kao osobu) osetila sam se izdanom. I ako sam svesna da on tu nista ne moze. Ali ucinio mi se nas odnos lazan u neki ruku. Ja sam od njega zelela da mi bude samo prijatelj, a ne da od mene zeli nesto drugo. Trebalo mi je neko vreme da sve to svarim.
Tako da, na osnovu nekog licnog iskustva, ne mogu da zamislim sebe u seksualnoj vezi sa prijateljem. Zna se sta je prijatelj. Mozes da imas sporadican sex sa nekim s kim se ok gotivis, ali to po meni onda nije prijatelj.

Banbi bre. dodjosmo do večite teme : Da li muškarac i žena mogu biti prijatelji !

Možete me proglasiti "Životinjom " Odgovorno tvrdim da ne mogu !
Dokle god imaju različite stvari u gaćama.... NE MOGU !!!
Mogu, ali da je jedno od njih akrep :zkez:

Očekujem rafalnu paljbu ! :D

Nisam nista primetila, jer sam ga gledala kao prijatelja. Nikada nije bilo suvisnih dodira, grljenja, kada vratim film unazad bas se dobro skrivao. Drugovao je sa nama, dolazio kod nas, izlazili svi skupa, drustvo, moj decko, on, ja. Niko nista nije primetio. Imao je veze, duze, krace, sve je licilo na pravo prijateljstvo.

Da te pitam nesto. Da li je tebi decko prijatelj ili je to neki vanzemaljac?

Хејт? Износим свој став са пуним правом.

Dokaza postoji koliko hoces daa muskarac i zena mogu da budu samo prijatelji

i to vecni i najbolji.

- - - - - - - - - -

Recimo moj dobar drugara se razveo i zivi sam vec 10tak godina, kada mu je najvise trebalo

o njemu je brinula njegova zena i njen muz.

Banbi bre. dodjosmo do večite teme : Da li muškarac i žena mogu biti prijatelji !

Možete me proglasiti "Životinjom " Odgovorno tvrdim da ne mogu !
Dokle god imaju različite stvari u gaćama.... NE MOGU !!!
Mogu, ali da je jedno od njih akrep :zkez:

Očekujem rafalnu paljbu ! :D

Mogu. Ako je prijatelj gej, kao sto je to moj najbolji prijatelj. :D
Salu na stranu, ne znam odgovor na to pitanje. Imam muskih poznanika, neki su mi prisniji, dragi, volim ih kao ljude, ali to prijateljstvo koje sam sa njim imala vise nemam niti sa jednim hetero muskarcem. Znas koliko sam zalila za njim, kao da mi je rodjeni brat. :(

i to vecni i najbolji.

- - - - - - - - - -

Recimo moj dobar drugara se razveo i zivi sam vec 10tak godina, kada mu je najvise trebalo

Kada se istrosi strast, a ostanu ljubav i poštovanje prema biću, osobi... To je verovatno i najcvrsca prijateljska veza.

i to vecni i najbolji.

- - - - - - - - - -

cekaj bre..on je postao prijatelj sa bivsom zenom i njen nov muz mu pomagao..auuuuuuuuuuuu koji majstor :lol:

samo i tvoj primer ne drzi vodu...i ti "drugari" su prosli kroz seks fazu :D
a i otkud znas da ne evociraju uspomene from time to time ;)

Da te pitam nesto. Da li je tebi decko prijatelj ili je to neki vanzemaljac?

Kakvo je to sada pitanje?
Zasto tako iskljucivo?
Muz mi je i ljubavnik i prijatelj. Prvo je bio ljubavnik, muskarac kojeg zelim, koji mi je uzbudljiv u kojeg sam zaljubljena, pa se onda odnos produbljivao. Znas valjda kako to ide.
Naravno da moze biti i obrunuto. Da se iz prijateljstva rodi ljubav.

Bambi, svaki NORMALAN muškarac je takav !
Veruj ti ovome "matorom perverznjaku" :D
Samo se neki veštije prikrivaju.
Daj ti svakom dobrom prijatelju par rakija i prekrsti nogice i isturi dekolte, pa ćeš da vidiš snagu njegovog drugarstva.
Lep je čuti da postoje tako iskreni i čedni ljudi kao ti, ali nagoni i strast rade u pozadini !
To ti je tako, pa želela ti to da prihvatiš ili ne.
Pozdravljam i cenim tvoju iskrenost ! :ortaci2:

Poslednja izmena:
Zasto tako iskljucivo?
Muz mi je i ljubavnik i prijatelj. Prvo je bio ljubavnik, muskarac kojeg zelim, koji mi je uzbudljiv u kojeg sam zaljubljena, pa se onda odnos produbljivao. Znas valjda kako to ide.

:klap: Upravo si odgovorila na temu i rešila sve nedoumice postavljačici teme !

cekaj bre..on je postao prijatelj sa bivsom zenom i njen nov muz mu pomagao..auuuuuuuuuuuu koji majstor :lol:

samo i tvoj primer ne drzi vodu...i ti "drugari" su prosli kroz seks fazu :D
a i otkud znas da ne evociraju uspomene from time to time ;)

Ljudi su uvek bili prijatelji cak i dok su bili u braku, normalno je kada nekog poznajes i

znas kakav je lakse s njim bude prijatelj nego sa neki strancem.

Ovo drugo mi nije poznato, ali znajuci ga ne verujm.

- - - - - - - - - -

Zasto tako iskljucivo?

Nije iskljucivo zato sam ga i postavio. Nema nista prirodnije nego da ti prijatelj postane ljubavnik. Ljudi se menjaju
i desavanja se menjaju, tvoj prijatelj mozda nije imao hrabrosti, mozda je znao da ti se svidjaju drugi, mozda je cekao da budes sama i on sam zasto bi to bila izdaja. To je kao da kazes da je prijateljstvo iznad ljubavnika a znamo d nije.

Poslednja izmena:
Kada se istrosi strast, a ostanu ljubav i poštovanje prema biću, osobi... To je verovatno i najcvrsca prijateljska veza.

Mnogi smatraju da veza treba da traje samo dok traje strast na nivou kao i na početku veze, ne žele produbljivanje odnosa. Smatraju da to nije ono pravo, zato menjaju partnere, dok god mogu. Za njih je veza dobra samo dok su slepo zaljubljeni.

Mnogi smatraju da veza treba da traje samo dok traje strast na nivou kao i na početku veze, ne žele produbljivanje odnosa. Smatraju da to nije ono pravo, zato menjaju partnere, dok god mogu. Za njih je veza dobra samo dok su slepo zaljubljeni.

Ovo ima samo jedno klimavo opravdanje ne unositi u novu vezu stare gace,

sve drugo govori da odnosi ljubavnika nisu dobri ni stabilni, jer izostaje postovanje licnosti.

Back