Frekvencija WIFI i Mikrotalasne ista - da li je moguce da niko ovo ne vidi?

Ali neka, nicija nije do zore gorela, pa nece ni ova digitalna. Skoncace ovaj sistem u agoniji kao i vecina prethodnih, a onda ce se preziveli kao kroz maglu secati ludila koje je vladalo pre 50 godina...
слажем се.. има да се разбију о бетон као лубеница .. само да се раја мало информише.. колико моје истраживање показује да људи све више остављају мобилне телефоне у Србији баш из разлога што виде да нешто није уреду.

С друге стране, ја као мали сам гледао тв емисије "Beyond 2000", то се емитовало почетком 90тих, значи цирка пре 30так година. Тамо су већ говорили да кацига пилота може или би могла да чита мисли пилота тако да се реакција сведе на минимум.. Пре 30 година.. и после мук о томе!! Шта као нису ништа више развијали?? мора бити!

Ne znam, ljudi po prirodi lako postaju deo totalitarnog sistema, to se vec desavalo u Nemackoj, Severnoj Koreji. Mozda je to neki arhetipski instinkt, kao u mravinjaku, kada se jedinke potpuno podrede volji zajednice...

Ako se ljudi uče da slušaju pretpostavljeni autoritet od malena,oni će to većinom pratiti tokom celog života,tome su služili titovi pioniri kao primer.

Ovo što je Dejan okačio,je u stvari baš extra :D Samo da ne počne da se prodaje kao Ajfon :D Usamljeni momci bi kupovali,pretpostavljam u lutkama,pa bi vremenom razvili svest,da traže da budu prikačeni za internet,zaljubljeni momak to ne bi mogao da odbije..pa vidim da postoji mogućnost,da momak ne da internet lutki,a ona se ljuti (ili simulira).. Jezivo ...

- - - - - - - - - -

Ako se ljudi uče da slušaju pretpostavljeni autoritet od malena,oni će to većinom pratiti tokom celog života,tome su služili titovi pioniri kao primer.
Иовако су издебилисани максимално - не размишљају ни трунке (ови на западу).. то што им се каже то раде као коњи са оглавином.
Само посматрам рају.. чим им се ослободи десна рука одма дижу мобилни и гледају фејсбук!! а ако им се којим случајем ослободи и лева онда зграбе неки напитак типа старбакс...
Гледам паркирана кола а унутра сви зуре у свој телефон - ја са стране би рекао да су у оковима до гуше.

Иовако су издебилисани максимално - не размишљају ни трунке (ови на западу).. то што им се каже то раде као коњи са оглавином.
Само посматрам рају.. чим им се ослободи десна рука одма дижу мобилни и гледају фејсбук!! а ако им се којим случајем ослободи и лева онда зграбе неки напитак типа старбакс...
Гледам паркирана кола а унутра сви зуре у свој телефон - ја са стране би рекао да су у оковима до гуше.

Jako im bitno da vide da li im neko lajkovao njihov doručak koji su uslikali taj dan :)

GSM radi na 900 i 1800 MHz, talasne dužine približno 33cm i 16cm.
U šupljinama u telu, koje su dimenzije talasne dužine, može se formirati stojeći talas, talas koji ima strujni čvor (prži) i čvor napona (elektroliza).
Pod tim uslovima realno je očekivati da telo apsorbuje energiju izračenu iz predajnika telefona (ili obližnjeg repetitora).

Na 2,4GHz rezoniraju molekuli vode, primaju elektromagnetno zračenje i pretvaraju ga u toplotu. Zato rerne rade na 2,4GHz, i sva hrana (koja u sebi ima vodu) zahvaljujući rezonansi vode, biva zagrejana.
Mi smo, u najvećem delu, napravljeni od vode. Rezonantni smo na 2,4GHz.

I sad zamisli ako iz predajnika moduliraju .... (stavi sta god hoces, mogu i subliminalne poruke (to masovno rade), mogu jos kojekakve talase koji deluju stetno na nas organizam)..

I takve talase moduliraju ustvari iz svega sto mogu - od TV-a do uticnica. Recimo Ameri su upoznati da im se iz stekera emituje tzv. "dirty electricity" (zaprljana struja) i ima da se kupi zastita protiv toga, oko 30 dolara je komad za 1 uticnicu.

Dalje guglajte "Lilly waves" - kvarne modulacije putem linija bilo cega sto emituje bilo sta...

Naprosto zivimo u svetu uronjenom u talase, i to se da iskoristiti i za dobro i za lose.

Ali je fakat da se ljudi trebaju informisati o cinjenici da neko to lose koristi, kako bismo razvili sisteme zastite (ne samo ono tipa kapa od alu folije, nego ozbiljnije stvari)

- - - - - - - - - -

Ima jedno dete u mojoj okolini,koje počelo da se čudno ponaša (4 godine staro),roditelji ga odveli kod psihologa,jer počeo da se zbunjuje i tako to (mačka je kuče,ne znam šta još,gubi se) Psiholog rekao da ga odvoje od mobilnog telefona,i posvete mu više pažnje,da bude u realnom svetu...

Ovo moze biti simptom autizma. Znam jer mi drugar ima sina koji je isto tako mesao pojmove. Na vreme ga je vodao po raznim strucnjacima, pa je mali uspeo da zavrsi zanat.

ljudi, mozak i srce svojim radom stvaraju elektromagnetno polje oko sebe.. kao i ostatak tela. Ako se nekim drugim elektromagnetnim poljem uspe menjati polje organa onda se utice i na njihov rad. S obzirom da organi najbolje rade kada parazitnih polja oko njih nema moze se slobodno zaljuciti da sva ta parazitna polja uticu stetno.

I ovo je jedan od osnovnih principa u programima slamanja licnosti da bi se stavile pod kontrolu (masovno se radi politicarima. oficirima, svim bitnim VIP-ovcima).

Dakle, u principu, smaraju se talasima dok ne izlude ili ne postanu poslusni, samo da vibrohakerska gnjavaza prestane..

Za pocetak vidite info o LRAD (necujni vibro-top koji neprijatnim talasima rasteruje demonstrante, u upotrebi je kod americke policije), i npr. tzv heart attack gun (pistolj koji emituje na frekvencama rada srca i koji moze da izazove srcani zastoj kod slabijih osoba, pa i da ubije),

A ima i jos gorih stvari - nedavno je izasla vest da DARPA ima mogucnost bukvalno da oduva mozak coveku. tj da mu izvuce sav sadrzaj iz glave, da se tako izrazim.

Naravoucenije: Pod hitno se informisati i strucnjaci iz tog polja - na posao da se napravi zastita za ljude.

Ovo moze biti simptom autizma. Znam jer mi drugar ima sina koji je isto tako mesao pojmove. Na vreme ga je vodao po raznim strucnjacima, pa je mali uspeo da zavrsi zanat.
Мој брат има децу која висе по цео дан на компјутеру.. та деца имају проблем да саставе једну реченицу!! то је муцање.. мешају речи...
I ovo je jedan od osnovnih principa u programima slamanja licnosti da bi se stavile pod kontrolu (masovno se radi politicarima. oficirima, svim bitnim VIP-ovcima).
интересантно нисам знао.
У вези са овим имам једног другара који мислим да су му испрали мозак жешће.. на доста је високом положају. Знамо се 15так година и живи у суседном селу од мене. Био је код мене небројено пута. Последњи пут када је био, дошао је са навигацијом на свом ајфону 10 и промашио је кућу!!?? еј који ку*** али битно је да има ајфон 10 који га наводи. Има око 45година и мислим да је пролупао тоталес - рекао сам му да се клоне свега из ове теме али он мисли да је то нека моја параноја..
I sad zamisli ako iz predajnika moduliraju .... (stavi sta god hoces, mogu i subliminalne poruke (to masovno rade), mogu jos kojekakve talase koji deluju stetno na nas organizam)..
Ја сам заправо убеђен да вајфај и мобилна телефонија нису толико критични колико таласи додати на те носеће таласе.
Recimo Ameri su upoznati da im se iz stekera emituje tzv. "dirty electricity" (zaprljana struja) i ima da se kupi zastita protiv toga, oko 30 dolara je komad za 1 uticnicu.
Имате неке као осигураче који се ставе на улазу струјних каблова у кућу, заправо су филтери (low pass filter) дакле пуштају само од 0-50 херца да уђе у кућу

.
Ја сам заправо убеђен да вајфај и мобилна телефонија нису толико критични колико таласи додати на те носеће таласе.

I ja mislim da je ovima u vlasti najbitnije to sto moduliraju preko cega stignu, cak mislim da ovoliki haos u svetu ni ne bi bio moguc bez tolikog masovnog vibrohakerisanja koje naprosto izludjuje. Mada sam ubedjen ipak da je wifi sam po sebi stetan, jer cim ga iskljucim, osetim se lakse, tako da ga izbegavam sto vise.

. Имате неке као осигураче који се ставе на улазу струјних каблова у кућу, заправо су филтери (low pass filter) дакле пуштају само од 0-50 херца да уђе у кућу

Hvala za info.

Bas ste otkrili Ameriku, svaki telekomunikacioni signal je niskofrekventno modulisan, inace ne bi bio telekomunikacioni. Taj podatak je cesto bitniji od toga kolika je glavna frekvencija.

A bitna je i ona druga glavna frekvencija od 5GHz koja se podjednako koristi a vidim niko je ne pominje, nema dopstupnih istrazivanja, kada se ukucaju kljucne reci ne izadje bukvalno nista? :think:

Jos jedna rupa u logici, kako masovnih, tako i internetsko-partizanskih medija?

него, почео сам у задње време да мерим магнетна поља око себе и радио емисије.. и приметио сам да лед сијалица од 100 вати има око 15% удела у укупном зрачењу у соби где спавам.. што ме зачудило врло!
Оно, контао сам та сијалица је далеко од мерача (који је негде доле на поду) када је угасим .. ома падне 15% од електромагнетних поља..????
хм.. а потајно сам знао да има нешто када ми дају производ који "штеди".. ма знао сам да има нека квака!

Poslednja izmena:
него, почео сам у задње време да мерим магнетна поља око себе и радио емисије.. и приметио сам да лед сијалица од 100 вати има око 15% удела у укупном зрачењу у соби где спавам.. што ме зачудило врло!
Оно, контао сам та сијалица је далеко од мерача (који је негде доле на поду) када је угасим .. ома падне 15% од електромагнетних поља..????
хм.. а потајно сам знао да има нешто када ми дају производ који "штеди".. ма знао сам да има нека квака!

Sve zavisi od toga gde je sta indukovano i uzemljeno

Ja sam u jednom hostelu detektovao ogromno zracenje na instalacijama koje je sledeci put nestalo samo od sebe

Inace, sto se tice konkretnih merenja vazi sledece:

- Mnogi televizori sa ravnim ekranom zrace visestruko vise nego mobilni telefon kada je na maksimumu, i to samo zbog konverzije naizmenicne u jednosmernu struju, bez bilo kakve bezicne mreze.

- Desktop kompjuteri povezani na Wi-Fi ne da zrace nego razvaljuju, narocito ako ih je u prostoriji 10 i vise. U tom slucaju svaki kompjuter pojedinacno je veci izvor zracenja od samog rutera.

- Mobilni internet na telefonu je takodje ekstremno opasan

А каква ти је методологија мерења, каквим уређајем, како га вршиш... и колика ти је та соба кад ти треба 100W LED светла?!

А каква ти је методологија мерења, каквим уређајем, како га вршиш... и колика ти је та соба кад ти треба 100W LED светла?!
заправо, је еквивалент 100вати светла, иначе је негде око 15вати стварне потрошње..
мерим скоро па тачно испод сијалице на поду, (под је од дрвета, таваница од дрвених дасака...)
таваница је око 2,4м висине
метода,
поставим хоризонтално алуфолију величине а4,
на фолију прикачим ад конвертор ардуина (коришћени ардуино је "arduino nano")
ардуино повежем на усб да стално шаље податке шта мери на AD конвертору
податке једноставно читам на компу са софтвером "PuTTY" - мали али одличан за приказивање серијског порта.
(примитивно али довољно за почетак) + касније сам додао и сд картицу тако да сада вршим регистрацију података током целог дана.

резултати:
оно што ми показује ад конвертор са сијалицом упаљеном је 85 (односно 85/512 * 5волти = 0,83волта)
са угашеном сијалицом око 66
што ми говори да сијалица утиче око 22% - тј додаје 22% електромагнетне буке..
како ова бука утиче на биолошке организме остаје да се види.

Poslednja izmena:
IMG_4647.jpg
IMG_4646.jpg

ово је нешто слично што сам склопио шта вучем са собом 100% времена чисто да мери зрачење око мене да видим шта се дешава

оно што ми показује ад конвертор са сијалицом упаљеном је 85 (односно 85/512 * 5волти = 0,83волта)
Али зар не треба то претворити у миливате по метру квадратном, или нешто у том фазону... :think:

Back