Frekvencija WIFI i Mikrotalasne ista - da li je moguce da niko ovo ne vidi?

Dakle, sva saznanja o zracenjima dovode do zakljucka da je pozitivan razvoj tehnicke civilizacije nemoguc. To je razlog zasto nema signala iz kosmosa i zasto nas vanzemaljci nisu posetili.

baba-deda-original-staaaaa-nemoj.jpg

Zapravo i nije, kazu da u proslosti nije bilo gojaznih, a nema ih ni medju americkim Amisima, koji ne koriste struju.

Mada, tokom istorije su vidjene i epizode u kojima je carovao kanibalizam, tako da treba biti oprezan kod uopstenog zakljucivanja. Obratite paznju na srednjovekovne pripovesti koje pocinju sa "idjase tako sumom, i naidje na dve zene koje peku coveka..."

Poslednja izmena:
ljudi, mozak i srce svojim radom stvaraju elektromagnetno polje oko sebe.. kao i ostatak tela. Ako se nekim drugim elektromagnetnim poljem uspe menjati polje organa onda se utice i na njihov rad. S obzirom da organi najbolje rade kada parazitnih polja oko njih nema moze se slobodno zaljuciti da sva ta parazitna polja uticu stetno.

Tako da sve neverne Tome moraju prvo da dokazu suprotno gornje pretpostavke.. samo napred uprite do panja

Openboxe sve je to opstepoznato, zanimljivije su klimatske i kosmicke teme u vezi sa ovim koje niko nikad ne spominje.

Na primer kosmos je sam po sebi maksimalno ozracen i iz tog razloga pust i nenaseljen. Zato je recimo apsurdno reci da je priroda blagotvorna. Blagotvorna je na nasoj planeti, dok na skoro svim ostalim caruju samo pustos i nuklearni udari.

Poslednja izmena:
Чисто мало апдејта.. ево и руси развијају микроталасно оружје https://www.rt.com/news/440021-microwave-guns-tested-russia/ а нама рекоше да су безбедни микроталаси?? :hahaha:
Što jes jes'... i mom komšiji rekli da je paljenje cigare upaljačem u principu bezbedno, i čovek nastrada ni kriv ni dužan kad nije imao upaljač nego u nuždi uzeo bure benzina...

Najnoviji pregled studija o ovoj frekvenciji potvrdio sve sto moze da se potvrdi, ostaje samo da se preduzmu mere i zabrani njena upotreba:

Резултат: Анализирано је више од 100 студија о зрачењу од 2,45 ГХз, од којих је већина проналазила промјене у поређењу са контролним групама на нивоима испод сигурносних смјерница Међународне комисије за заштиту од нејонизујућег зрачења (ИЦНИРП) (издате као границе изложености 26 Савезни закон о контроли загађења (БИмСцхВ) у Немачкој). Доступне студије доказују оштећење репродуктивног система, утицај на функције ЕЕГ и мозга, као и ефекте на срце, јетру, штитне жлезде, експресију гена, ћелијски циклус, ћелијске мембране, бактерије и биљке. Као механизам деловања, многе студије идентификују оксидативни стрес. Нежељени ефекти на учење, памћење, пажњу и понашање резултат су цитотоксичних ефеката.
https://www.saferemr.com/2015/09/recent-research-on-wifi-effects.html

Zaboga Sizife, zarada sajtova je srazmerna posecenosti. Zato se samo na internetu do sada i moglo procitati da je zracenje korisno, vakcine opasne, zemlja ravna itd.

Kako uopste mozes da napises tako nesto? Da se sretnemo uzivo i da to izjavis gledao bih te kao osobu sa posebnim potrebama.

"Taj koji vodi taj sajt" - koji sajt? Trazi dokumente u pdf formatu, diplomske radove i slicno, obicno se ne ostavljaju ni na kakvim sajtovima.

A ako ovo nije najblentaviji (internetski) komentar veka, ne znam koji je:

ljudi koji se razumeju u dobar biznis.

AJDEcopy.jpg

Sve to (kratko ali jezgrovito) od coveka koji je na profilu napisao da mu je glavna oblast interesovanja astrologija, pa sjajno. :lol:

Interesovanja:
kukičanje, astrologija

Poslednja izmena:
Sve to (kratko ali jezgrovito) od coveka koji je na profilu napisao da mu je glavna oblast interesovanja astrologija, pa sjajno. :lol:
Pa šta ću, ja kad sam to napisao nije bilo tagova <SARCASM> a ti izgleda nisi ukačio da se zayebavam. Mene su sa foruma astrologija izbacivali jer sam ih stalno sabotirao. Valjda zato što sam vodolija. </SARCASM>

A sad odo' nazad da kukičam, klot-frket... :hahaha:

P.S. I da, Moskowitz jeste dijabola. Tu se već ne zajebavam, to se vidi iz aviona.

I ja sam vodolija ali sa merkurom i jos 4 planete u jarcu, zato sve formulisem kristalno jasno. :) Era vodolije nije neka, ona sadrzi sve karakteristicne mane naseg znaka a ima ih bas mnogo, ne toliko kao kod riba, ali katastrofa je u najavi.

Mozda smo mi na ovoj temi vesnici te nove ere, jer njene glavne odrednice su elektricitet i elektricno polje, ono sto su tradicionalno prve asocijacije na znak vodolije a sto sada u cenzurisanom javnom govoru vise ne sme ni da se spomene. Niko ni ne pokusava da objasni kako planetarni mehanizam funkcionise, a kamoli da definise te glavne odrednice, da smo usli u eru vodolije i sta je njena sustina.

Bitno je da to funkcionise precizno na matematicki i psiholoski nacin, a ako klimava veza Merkura sa geomagnetnim poljem ima toliki uticaj na umove ljudi sta tek rade mobilni telefoni koji, kada se drze u ruci, direktno pretvaraju coveka i u prijemnika i u predajnika odgovarajucih talasa (slicno kao sto sobna antena televizora ili tranzistor bolje rade kada se dodirnu rukom).

Pa, vidi se i golim okom i oseca golim mozgom sta rade, ne moraju da se pisu knjige o tome. A sad obratite paznju na ovaj izvestaj SZO i UN da li iz 2011. - ????

WHO Links Cell Phones to Global Warming, Indigestion

the UN agency has uncovered even more evidence of nefarious effects of mobile phone usage.
The health agency’s subsequent report outlines a direct link between cell phone radiation waves and a spike in climate change, as well as the general surge in post-supper indigestion among middle-class American families.
Through exhaustive study and consultation, we believe that the photons of the cellular-phonic pan-ions have a festibular effect on the earth’s atmosphere and ozone layer, and that the bio-chemical causes of heartburn can be traced straight back to frequent use of the new line of iPhones,” said WHO Director-General Margaret Chan Fung Fu-chun with her standard

http://www.shoecomics.com/article.php?id=205

Poslednja izmena:
....ako klimava veza Merkura sa geomagnetnim poljem ima toliki uticaj na umove ljudi sta tek rade mobilni telefoni koji, kada se drze u ruci, direktno pretvaraju coveka i u prijemnika i u predajnika odgovarajucih talasa (slicno kao sto sobna antena televizora ili tranzistor bolje rade kada se dodirnu rukom).
Ovo sve zavisi od frekvencije EM zračenja. Ljudsko telo kao antena najbolje funkcioniše na frekvencijama oko 50MHz, a može služi kao "antena" čak i do 200MHz, dok preko toga samo ometa EM zračenje. Današnji telefoni rade na daleko većim frekvencijama od 200MHz.

A što se Merkura tiče, ne znam odakle ti informacija, imaš li neke dobre reference? :mrgreen:

GSM radi na 900 i 1800 MHz, talasne dužine približno 33cm i 16cm.
U šupljinama u telu, koje su dimenzije talasne dužine, može se formirati stojeći talas, talas koji ima strujni čvor (prži) i čvor napona (elektroliza).
Pod tim uslovima realno je očekivati da telo apsorbuje energiju izračenu iz predajnika telefona (ili obližnjeg repetitora).

Na 2,4GHz rezoniraju molekuli vode, primaju elektromagnetno zračenje i pretvaraju ga u toplotu. Zato rerne rade na 2,4GHz, i sva hrana (koja u sebi ima vodu) zahvaljujući rezonansi vode, biva zagrejana.
Mi smo, u najvećem delu, napravljeni od vode. Rezonantni smo na 2,4GHz.

U šupljinama u telu, koje su dimenzije talasne dužine, može se formirati stojeći talas
не мора само у шупљинама.. рецимо ако је нерв дужине таласа или целобројни умножак или дељен са целим бројем онда резонује са таласом. Тј ако је дужина таласа Л онда "антене" које имају Л/2 Л/4 Л/8... или 2*Л 4*Л.. резонују тј примају талас.

Teoretski da. Nerv se moze smatrati elektricnim provodnikom koji je oblozen izolacijom - mijelinom.
Ponasanje nerva kao antene donekle umanjuje okruzenje, elektrolit u telesnim tecnostima.
Ali upravo kontakt nerva sa elektrolitom se moze ponasati kao poluprovodnik i izvrsiti demodulaciju, pretvarajuci zracenje u jednosmernu struju.
Teorija nam govori da to jeste moguce.

Da shvatam tebe, ali kod mene sve je krenulo kada sam primetio da mi zuje usi.. tada sam poceo da eksperimentisem malo pa sam ugasio sve wifi uredjaje u stanu (ruter, tv, telefon) i situacija se popravila zujanje se daleko smanjilo.
Sto je interesantno zuji mi levo uvo uglavno a ne oba.. citajuci na netu .. ljudima zuji levo uvo, pitam se zasto?

I konstantno sam se budio nocu dok nisam pogasio ove uredjaje.. kada ih uvece ugasim spavam ko mala beba sa veoma zivim snovima a pre uglavnom nisam sanjao..

I ja osetim veliko olaksanje kada pogasim wifi u stanu.

A zujanje u usima moze biti znak da si pod pracenjem.

A zujanje u usima moze biti znak da si pod pracenjem.
a jel.. ja sam kao skontao nesto da mi pinguju mozak nekim talasima pa gledaju odziv...
dugo: desava mi se dosta cesto na primer:
Crko mi je elektricni brijac jer je bio na baterije pokvasio se pa nesto ne radi. Ja ga rasturio izvadio elektromotorcic i baterije. Niko baterije video nije sem mene niti sam ja rekao ikome da sam rasturio brijac, niti mi je telefon uspeo da snimi ista od toga. Za dan dva stizu mi reklame (ove na sajtovima) koje mi nude te baterije!! ej..
Kontam nemoguce ako mi ne citaju misli (ili je dovoljno signale sa ocnog zivca).. nemoguce drukcije ali nemoguce!!

A može biti znak i neke bolesti tipa paranoidna šizofrenija.
Nije... imam sve sto mi treba i vrlo sam zadovoljan u zivotu (pre svega sto necu mnogo...), niti pusim niti pijem niti se drogiram .. ni naznake neke sizofrenije

a jel.. ja sam kao skontao nesto da mi pinguju mozak nekim talasima pa gledaju odziv...
dugo: desava mi se dosta cesto na primer:
Crko mi je elektricni brijac jer je bio na baterije pokvasio se pa nesto ne radi. Ja ga rasturio izvadio elektromotorcic i baterije. Niko baterije video nije sem mene niti sam ja rekao ikome da sam rasturio brijac, niti mi je telefon uspeo da snimi ista od toga. Za dan dva stizu mi reklame (ove na sajtovima) koje mi nude te baterije!! ej..
Kontam nemoguce ako mi ne citaju misli (ili je dovoljno signale sa ocnog zivca).. nemoguce drukcije ali nemoguce!!

Pa sta je bilo sa Fejsbukovom tehnikom citanja misli, prosle godine se to javno reklamiralo po novinama i sajtovima, a ove ne sme da se spomene ni na ulici?

Kojom brzinom se planeta pretvorila u globalnu Severnu Koreju, prosto neverovatno :sad2:

Ali neka, nicija nije do zore gorela, pa nece ni ova digitalna. Skoncace ovaj sistem u agoniji kao i vecina prethodnih, a onda ce se preziveli kao kroz maglu secati ludila koje je vladalo pre 50 godina...

Back