openbox
Poznat
- Poruka
- 8.704
narod se polako budi, evo jednog ELEKTRO INZENJERA koji tvrdi da visoke frekvencije su veoma stetne, sto kaze da je WAJFAJ potpuna propast
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
put do pakla poplocan je lepim recima!!!:najsavremenijoj opremi koja će doprineti i većoj bezbednosti.
пс. Хоћу у фирми где радим да покренем дебату да угасе бежични нет.. баш ме интересује шта ће да ми одговори менаџмент?
O cemu su pricali?Maric i voditeljka cim su shvatili o cemu ce da pricaju lepo prekinuse emisiju.
U Svici rade vrlo na tomeTrebalo bi da se zabrani u celoj drzavi
O cemu su pricali?
evo ga jos jedan skapirao... pitam se zasto nema videa koji govore da je sve to "bezbedno"?
pitam se zasto nema videa koji govore da je sve to "bezbedno"?
evo ga jos jedan skapirao... pitam se zasto nema videa koji govore da je sve to "bezbedno"?
"Daniel is the inventor of DefenderShield®, the most effective EMF radiation protection technology for mobile devices ever developed."
ja gledam u gradskom prevozu, zenske pogotovo, to je po pola sata .. zapravo svo vreme dok se vozi ona prica snekim.Nekada smo koristili telefon za kratke pozive. Samo su tinejdzeri umeli da pricaju sa devojkama po pola sata!!!
ima nacina da se komunicira i preko zice - skajp, viber... i vec stotine voip probrama, samo da je kuciste uzemljeno i da se mreza prima preko kabla.Moze se tada koristiti kao tetris, dobar digitron ili baterijska lampa.
openbox ne moraš stalno da ponavljaš da si manijak koji bulji u žene u gradskom prevozu. Ne čudi me ništa od vas YouTube eksperata. Verovatno svi imate slične sklonosti.Gledam i analiziram ljude u vozu dok idem na posao i s posla
Voz nije mesto da ti se diže tuki na žensku. Smanji malo doživljaj.nikome tuki da se digne na zensku pored!!
иначе радим у Копенхагену, где су цупи врхунске, али стварно врхунске...свако јутро, иду на посо 100% сређенеopenbox ne moraš stalno da ponavljaš da si manijak koji bulji u žene
Него знате да данци имају истраживање са цвећем и вајфај, доказано да не ваља?
au evo ga jos jedan, ovoga puta slovenac - TVRDI da elektricno polje utice na bioloske organizme. Pitam se pa jel ima jedan, ali bar jedan ozbiljan koji tvrdi da je wifi bezbedan??
I onda se ja stavim u poziciju da ne znam sta je mobilni. I onda mi to sve deluje kao na crkvenu atmosferu ili onu kada sahranjuju nekoga. Svi bez emocija gledaju 45stepeni na dole, niko glavu da podigne, niko emociju da pokaze, niko glasa da pusti, nikome tuki da se digne na zensku pored!! Mislim se, da sam neki indijanac sisho s panine,mislio bi u jee sto su ovi bolesni a veruju da su u razvijenoj civilizaciji.
данци имају истраживање са цвећем и вајфај,
Linkuj ga
Uticaj radara na drvece je dobro poznat, sume sirom Amerike se nekontrolisano suse niko se ne pita zasto
2010. https://www.popsci.com/technology/article/2010-11/wi-fi-radiation-killing-trees
https://www.theguardian.com/environment/2016/sep/19/tree-death-california-hawaii-sudden-oak
“I’m not sure if there’s been anything else like this in the world,”