Frekvencija WIFI i Mikrotalasne ista - da li je moguce da niko ovo ne vidi?

Otvorio sam na jednom (nekomercijalnom i strucnom) americkom forumu temu o uticaju elektromagnetnog zagadjenja na klimatske promene koja se fino razvijala sve dok nisam dodao (nakon vise meseci) kratak komentar o tome da AI unistava Homo sapiensa zracenjem i da ce zbog toga on u bliskoj buducnosti prirodno doziveti sudbinu Indijanaca. Nakon par dana cela tema je volsebno nestala sa interneta a prilikom logovanja na forum pretrazivac mi baguje i nekontrolisano izbacuje stranice sve dok ne izbrisem istoriju pretrazivanja (nalog nije banovan)!
не не, тако си секташе у центар па морају да те елиминишу.. изгледа Били рекламира факцине само да баци народу прашину у очи, да плебс не схвати да га убија вајфај. Али толико се труде: и равна земља и нло и шупаљ месец, и шупља земља, базе на јужном полу.. али ништа секташима (фала Богу) не иде од руке - народ схватио!

Када човек боље размисли како да побије људе, онда би рекао па:
треба ми нешто близу свих људи,
нешто што неће осетити,
нешто за шта не треба референдум или какав закон да се уведе,
нешто што ће сами да плате...

када све спојите добијете вааајфааај

пс. Хоћу у фирми где радим да покренем дебату да угасе бежични нет.. баш ме интересује шта ће да ми одговори менаџмент?

Poslednja izmena:
Dokumentarac Al Dzazire o tome kako je IT sekta unistila zivotnu sredinu u Kaliforniji za narednih 300 godina a zastim prebacila fabrike u Kinu
сконтали и то... То је све мртво - не живо.. И то мртво усавршавају то перфекције а после се жале како се живот гаси!

Nalupao si se admine, žestoko.

1. Ne, ne pravi GMO hranu. Ne menja DNK, nema energiju za to.
2. Zna se šta se dobija sa GMo.
3. To polje je vrlo dobro istraženo.

to sto si vise nekulturan ne znaci da si vise u pravu ;)
prema nekim istrazivanjima mikrotalasnoj treba oko 10 sekundi da kreira gmo hranu.
dovodi do manje gustine hranljivih materija jer brlja sa elektronima koji sacinjavaju hranu.

to sto si vise nekulturan ne znaci da si vise u pravu ;)
prema nekim istrazivanjima mikrotalasnoj treba oko 10 sekundi da kreira gmo hranu.
dovodi do manje gustine hranljivih materija jer brlja sa elektronima koji sacinjavaju hranu.

Ne znači, ali to što ti ne razumeš ništa o GMO i mikrotalasnim je očigledno.

Ovo o "manjoj gustini hranljivih materija" i "brljanju sa elektronima" je toliko smešno da se pitam da li si uopšte išao u srednju školu. Ako jesi prespavao si je.

Uostalom, daj nam ta "neka istraživanja", baš me zanimaju?

spadam u osobe koje kad nesto kupuju dobro se raspitaju o svemu .. tako je bilo i kad sam pre par godina planirao da uzmem mikrotalasnu.
iscitao sam gomilu clanaka i studija.
sobzirom da nisam u materiji nisam siguran kako nasi to prevode ali se tacno secam da kad su gledali uzorak pre i posle koriscenja mikrotalasne da je otkirvena velika razlika u biofotonskoj snazi..iskreno ne znam sta to znaci ali znam da je u studiji pisalo da to pravi GMO.
meni vise od toga ne treba..

sto se tice mog obrazovanja..ne treba da se o tome brinse..brini se ti o svojoj kulturi dijaloga :)

bitno je da su tvoje sposobnosti na zavidnom nivou :mrgreen:

sto bi dragan jove torbica rekao

hqdefault.jpg

ja ti rekoh..a ti kako hoces :)

ti si taj koji je skocio ..nisam ja..
rekao sam da sam procitao studiju po kojoj dolazi do promene u biofotonskoj snazi hrane bez ulaska u to sta to znaci jer se ne bavim time..
za mene kao laika je to dovoljno..ti tvrdis da nije tako..odlicno..onda pokazi zasto nije tako..sta znaci promena u biofotonskoj snazi hrane?

problem je sto ocigledno nemas pojma :)

i zato pokusavas recnikom da nadomestis neznanje.

ja ne videh nijednu cinjenicu kojom si pobio ovo sta sam napisao osim sto si bezobrazno nekulturan :)

ja sam rekao da nemam nameru nista da objasnjavam jer se ni ne razumem u tu oblast..da su mi procitani argumenti bili dovoljno jaki da ne kupujem mikrotalasnu.
ti mi nisi dao nijedan argument kojim si pobio moju sumnju u mikrotalasnu..ja ne nasedam na teske reci i uvrede nego samo na argumente..koje nisi ispalio...
ti je slobodno kupi ..ne branim ti..niti te ubedjujem da je ne kupis..samo znam da sam na dosta mesta procitao da dolazi do nekontrolisane modifikacije hrane a da se ni ne zna sta se dobija a ti osim pokusaja vredjanja nisi nista konkretizovao zasto to nije tacno...
. tvoj je izbor da li ces je koristit ili ne :)

ja necu a ti kako hoces :)

ja se ne pravim pametan..jasno sam ti napisao sta je pisalo u studiji zasto nije dobro a ti osim kvazi naucno mambo dzambo nisi nista konkretno rekao da pobijes tu teoriju.
znaci ti odgovorno tvrdis da ne dolazi do biofotonske promene u hrani?

sustinski kapiram da nemas pojma ali da pokusavas da delujes pametno

cek da stavim djozluke

75391507-cartoon-emoji-emoticon-smiley-face-wearing-a-sunglasses.jpg

woooahhhaaa stvarno delujes :)

Valjalo bi pojasniti mehanizam:
Rerna je faradejev kavez. Njeni zidovi su fina ogledala za 2,4GHz.
U tu komooru klistron izracuje kilovat mikrotalasnih zraka. Ti zraci se odbijaju od zidova bez gubitka snage, dok konacno ne pronadju hranu.
Molekuli vode, a ima ih u svakoj hrani, jedini primaju mikrotalasnu energiju pretvarajuci je u toplotu. Toplota vrucih tacaka vode zagreva ceo obrok.
Podrazumeva se da je faradejev kavez idealan.
Podrazumeva se da je put mikrotalasa upravo kako sam opisao.
To su cak dve pogresne premise.
Faradejev kavez nije idealan i rerna "curi" zagrevajuci sve na sta padne, korpu za hleb, ocni zivac, jaja...
Drugo, zraci u rerni dolaze iz jednog izvora, sto stvara uslov koherencije - ista frekvencija ista faza. Koherentni talasi se prosto sabiraju i obavezno je stvaranje supervrucih tacaka. Na tim tackama se ne zagreva nego spaljuje, a ako je sklono polimerizuje. Skrob kao prirodan polimer se pod uticajem vrucih tacaka dodatno polimerizuje, stvarajuci jednu od najkancerogenijih plastika.
Energije ima dovoljno da se zagreje, da izgori ili da polimerizuje. Sta ce se od toga desiti? Sve odjednom, uvek i svuda.
Jedini neisplativ nacin je stavljanje hrane izmedju izvora zracenja i apsorbera. Kinezi nisu toliko glupi da uludo rasipaju snagu.
U vojsci nije stetno sve ono sto te nece ubiti pre kraja bitke ili rata. Tako i mikrotalasna ne ubija brzo. Organizam ima mocne mehanizme za prepoznavanje otrova i sopstvenih ostecenih celija.
Zato je steta koju mikrotalasi direktno i indirektno cine tesko merljiva u kratkom.vremenskom periodu. U statistiku se niko osim narucioca istrazivanja ne moze pouzdati, pa nam ostaje znanje o dejstvu zracenja i toplote na tkiva, i logika kojom cemo ta znanja povezati.

- - - - - - - - - -

I razumevanje mehanizma polimerizacije.

Osim osnovne stvari - mikrotalasno radio zracenje koje predaje energiju molekulima vode zagrevajuci ih - formiraju se i stojeci talasi.
Formiranjem stojecih talasa u rerni, a to je redovna stvar, formiraju se cvorovi struje i cvorovi napona.
Na strujnim cvorovima se desavaju spaljivanja, vruce tacke.
Na naponskim cvorovima se stvara razlika potencijala koja pokrece elektrolizu buduceg obroka. Elektroliza podrazumeva kidanje jona na grupe (-OH ili druge) i zatim, zbog ekstremno visoke reaktivnosti njihovo (nasumicno) spajanje na sta stignu.
Time se, osim zeljenog zagrevanja, ozbiljno menja i hemijski sastav obroka.

Back