Free WoW Server Srbija! -Uskoro i TBC

• Začetnik teme Začetnik teme QnRA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najzad neki rezultati,najzad sam nasao server!
Ljudi,ako moze mala pomoc bio bi vam zahvalan,uzeo sam WoW pirata,skinuo WoW-1.12.0-enUS patch od 465 Mb (valjda je to taj...465 im majki) i listu servera,koju sam ubacio u WoW,ali ne vidim rezultate,kako da napravim Account?
Ako neko ima zivaca da mi objasni korak po korak sta i kako bio bi mu veoma zahvalan,ovo mi je prvi kontakt sa WoW-om i forumima

E ice ja sam igrao na serveru i dogurao do 25 lvl al mi sad fali patch ...
Bilo bi lepo da se nekako dogovorimo pa da mi das te petcheve da nastavim da djumlam ... :grin:
Za server sve pohvale narocito sto to sve radis za dz...
nikad mi nije lagovalo a u guildi su mi svi pomagali da dizem lvl . . .
Malo me je zazalo na pocetku samo , ali to je bilo dok nisi skinuo TBC ... A ja poceo sa blood elficom ...
Evo ti emajil na koj mozes da mi odgovoris posto nisam cesto na ovom foru mu: fghraja@yahoo

IcemanSCG:
znam za soul ugasio sam sve ispravke za spelove jer sam kao prvo morao da vidim sta ce po novom raditi a sta ne
i ond aako ne radi iopet upaliti

btw
za forum moras obratii paznju ti si se regovo na glavnoj strani
a to je za upload slika u site servera

umesto toga idi na klik forum i reguje se tamo
posebna registracija..

Logovao sam se posebno na forumu ali sam ocigledo pobrljavio jer sam enjao username i pass.
Sada pojma nemam na kojem imenu sam imao koji pass UZAS!
Ako nije frka pobrishi sve u bazi sa mojim Nickneme-om da pokusham ponovo...i moj mail je tamo :) Ako ti nije frka da probam opet...uzas.....
Hocu da pristupim da vidim ponovo ziro racun itd... :D

E,ljudi sad sam skinuo patch
WoW je sad 2.0.12 (6546)
Imam i Acc na http://burningice.tournan.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=8
Realm list je ice-wowemu.no-ip.info
Da li je neophodan Burning Crusade ili moze i bez Njega?
Kada hocu da se ulogujem drzi me na "handshaking" kao i ArkantoS-Vrbas
Znam da smaram,ali zbog sljake nemam vremena da visim na forumu pa ako neko moze da mi kaze gde gresim,da bih mogao da vam se pridruzim,ako bog da,kad se malo iskuliram sa poslom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back