Francuzi i mi

:hahaha:Kakvih mentola sve ovde ima :hahaha:

Ne,nego ne treba nikad da izadje iz zatvora sto je prebio nekog.........ajoooj kako bih ja sve vas sto bi da saljete u tvroza poslao na mesec dana,majcinu krv bi ste pishali a hocete ovamo da saljete ljude na 10 godina........:evil:

Slazem se da za silovanje treba zestoka kazna a ne da izadje posle 2-3 godine.
To su picketine i treba im jeb.ati kevu...:rtfm::rtfm:

Pretučen australijski državljanin

Incident je tokom prepodneva zabeležen i na Kalemgdanu gde je pretučen australijski državljanin, koji je sa lakšim povredama zbrinut u Urgentnom centru.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je australijski državljanin povređen u čarki koja je nastala zbog upotrebe javnog toaleta.

Policija je navela i da ubuduće u centru Beograda iz bezbednosnih razloga neće biti dozvoljeno održavanje javnih skupova.

Portparol Republičkog tužilaštva Tomo Zorić povodom napada na autralijskog državljanina rekao je da republički javni tužilac Slobodan Radovanović zahteva od svih nadležnih državnih institucija najstrožije kažnjavanje i privođenje pravdi lica koji nasiljem vrše krivična dela.

Zorić je dodao da Tužilaštvo podržava i zahtev gradonačelnika Dragana Đilasa da se napravi širok front borbe protiv nasilja u koji će se uključiti sve državne institucije kako bi se sprečilo nasilje na ulicama Beograda i kako bi Srbija postala bezbedno mesto za sve njene građane.

Želimo da se najoštrije sankcionišu svi oni koji prave ovakve izgrede jer je to mala grupa ljudi koja šalje u svet jako lošu sliku o Srbiji, rekao je portparol republičkog tužilaštva.

Beograd i Srbiju ne predstavljaju huligani koji tuku strane državljane, a potrebno je napraviti zdrav sistem vrednosti koji će preventivno delovati i iskoreniti ovakvo nasilničko ponašanje, dodao je Zorić.

opet...
kako ovo moze da valja za srpski turizam.
covek hteo da *****.

Па, стварно је јадно ако је твоја представа о Србима оваква:

nemas pojma koli9ko sam se puta svadjao sa drugovima ili caksa drugaricama zbog takvih komentara. koliko sam puta u skoli cuo:

silovao devojku?
mora da ga je provocirala.
tukao zenu?
mora da je zasluzila...

brate, kod nas postoji kultura nasilja.
i opravdavanja nasilja.

Policija je navela i da ubuduće u centru Beograda iz bezbednosnih razloga neće biti dozvoljeno održavanje javnih skupova.

И хоћу ли смети да изведем жену, синове, снају и унуке на вечеру,
мислим много нас је ...
А и јавно седимо у кафани,
можда ћемо се и мало бучније смејати ...

Back