Francuski nobelovac otkriva: "U koroni ima HIV čestica i SIGURNO je izašao iz laboratorije, ne znam šta su hteli da postignu"

Imaj u vidu da je ovaj dobitnik Nobelove nagrade rođen 1932.god.
Imaj u vidu da je u penziji i da nema nikakav pristup istraživačkim radovima u novije vreme, osim preko Internet sajtova.
Ima dugu istoriju promovisanja bombasticnih ideja bez pokrica.
Izjavio je da ga je nobelova nagrada oslobodila da pricasta hoce.

Za HIV je rekao da se moze izbaciti za par nedelja, promovisao je neke lekove od papaje itd.

Imaj u vidu da je ovaj dobitnik Nobelove nagrade rođen 1932.god.
Imaj u vidu da je u penziji i da nema nikakav pristup istraživačkim radovima u novije vreme, osim preko Internet sajtova.
imaj u vidu da su gotovo svi laboranti ujedno i špijuni pod žestokom prismotrom koji nadju način da proslede informaciju, ostalo nabrojano nije relevanrno

Odakle ničete sa idiotskim nickovima kojima ispisujete nebuloze nije mi jasno?

imaj u vidu da su gotovo svi laboranti ujedno i špijuni pod žestokom prismotrom koji nadju način da proslede informaciju, ostalo nabrojano nije relevanrno

Odakle ničete sa idiotskim nickovima kojima ispisujete nebuloze nije mi jasno?
Stvarno?Tebi nije jasno?Stvarno?!?:dash:

Da je došao iz laborartorije, do je sigurno.
Ali čije ???

Otktuće se i to.
I ko ga je, i kada, doneo i Vuhan.
(znaju žuti, al' nemaju dokaza)
Zašto baš Vuhan ?
Prvi je dobio novu 5G mrežu.

PS:
Koga ne mrzi, neka popgleda plan 5G mreža
i neka uporedi sa korona vurusom
Neka počlne od Italije

PPS:
Bil Gates najavio valcinu.
Nije da je počeo da se bavi medicinom
već da isponi predvidjanje Moamera el Gadafija.
"Praviće viruse i poštati ih da bi prodavali vakcinu koji već imajo,
Pošto pobiju planirani broj ljudi.

Kako stvari stoje, ne brinite.
Brzo će vakcina.
U neće biti preskupa, jer planiraju da vakcinišu ceo svet.

I, na kraju, finale :
Ostvarenje "Žiga Zveri" -
ugradnja čipova u ljude

Poslednja izmena:
Ali čije ??

I, na kraju, finale :
ugradnja čipova u ljude
Прво ће да буде око руке бар код када примиш ову вакцину против короне.Правдаће се да сви виде да не шири болест а ко нема неће моћи ни да купи хлеб.

Ima dugu istoriju promovisanja bombasticnih ideja bez pokrica.
Izjavio je da ga je nobelova nagrada oslobodila da pricasta hoce.

Za HIV je rekao da se moze izbaciti za par nedelja, promovisao je neke lekove od papaje itd.
Čim je Putinov list Sputnik objavio njegov stori, bilo mi je jasno da je neki nosač šešira od folije.

Ali čije ???

I, na kraju, finale :
ugradnja čipova u ljude

Ako znaš iz čije je laboratorije došao ovaj virus, onda to i objavi.

Ne možeš reći da je sigurno došao iz laboratorije, i da se odmah zatim zapitaš: iz koje/čije laboratorije?

Ti jednostavno nagađaš. I voleo bi da je to tako, da bi bio u pravu.

Mozda. ali je preziveo gotovo 90 godina bez vakcine. Licni primer vise vredi nego bilo sta drugo.

Hahaha, pa da, to što neko u centralnoj Rusiji koji nikada nije bio kod doktora doživi 120 godina je odličan znak da ljudima uopće ne treba medicina.
Jer i on ima lični primer.

Opasan si biser, opasan!

Ako znaš iz čije je laboratorije došao ovaj virus, onda to i objavi.

Ne možeš reći da je sigurno došao iz laboratorije, i da se odmah zatim zapitaš: iz koje/čije laboratorije?

Ti jednostavno nagađaš. I voleo bi da je to tako, da bi bio u pravu.

Ono što je sigurno, a to je objavio i "Nature" (koji je valjda najrelevantniji znanstveni časopis), je da virus nije stvoren inženjeringom, nego je nastao prirodnim putem.

Ono što je sigurno, a to je objavio i "Nature" (koji je valjda najrelevantniji znanstveni časopis), je da virus nije stvoren inženjeringom, nego je nastao prirodnim putem.

Upravo tako.
Zašto je, uopšte, teško poverovati da priroda može stvoriti nešto što bi moglo ugroziti ljudsku vrstu?

To malo RNK-a čudo se stvaralo milionima godina. I sve dok čovek nije narušio ekosistem, virus je normalno preživljavao u jednoj životinjskoj vrsti, a da, pritom, nije ubijao tu vrstu.

Upravo tako.
Zašto je, uopšte, teško poverovati da priroda može stvoriti nešto što bi moglo ugroziti ljudsku vrstu?

To malo RNK-a čudo se stvaralo milionima godina. I sve dok čovek nije narušio ekosistem, virus je normalno preživljavao u jednoj životinjskoj vrsti, a da, pritom, nije ubijao tu vrstu.
Možda je i ubijao, pa šta. I životinje se međusobno ubijaju, pa ne izumiru. A nemam dojam da ljudskoj vrsti sa 7,5 mlrd prijeti izumiranje

Možda je i ubijao, pa šta. I životinje se međusobno ubijaju, pa ne izumiru. A nemam dojam da ljudskoj vrsti sa 7,5 mlrd prijeti izumiranje

Pa, sad, izvini.
Učinilo mi se da si se pozvao na "Nature", pa sam se zato nadovezao.
Usput, vidiš koliko je potrebno da se ceo svet stavi u karantin?
Nešto će pobiti virus, nešto beda koja ide iza toga. Malo li je za desetkovanje?

Pa, sad, izvini.
Učinilo mi se da si se pozvao na "Nature", pa sam se zato nadovezao.
Usput, vidiš koliko je potrebno da se ceo svet stavi u karantin?
Nešto će pobiti virus, nešto beda koja ide iza toga. Malo li je za desetkovanje?
Pa ljudska rasa ne želi prirodne procese, zato i gasi požare (ko ih je gasio prije 5.000 godina), i izmišlja vakcine da živi duže.
Sve što ima staničnu strukturu može imati virus, i ti i ja, i tvoja biljka u sobi, i plankton i ambea, čak i virusi mogu imati svoje viruse: umiranje od virusa je prirodno, a možda je ljudi jednostavno previše, pa si priroda da truda da malo smanji taj broj.
Oću reć, teorije da je "pobjegao iz laba" su priče za malu djecu, isto se pričalo i za AIDS, a za španjolsku gripu nije, ali samo zato jer onda nije bilo laba.

Hahaha, pa da, to što neko u centralnoj Rusiji koji nikada nije bio kod doktora doživi 120 godina je odličan znak da ljudima uopće ne treba medicina.
Jer i on ima lični primer.

Opasan si biser, opasan!

Wow, jesi li to sam smislio. Kakvo poredjenje. Neverovatno. Tri Nestora za tebe. Ti si sigurno najpametniji ujka u lijepoj vasoj.

„Virus nije prirodnog porekla, to je delo molekularnih biologa. Nije poznato s kojim ciljem je to urađeno. Moj posao je iznošenje činjenica, nikoga ne optužujem, i ne znam ko je to učinio i zašto. Moguće je da su hteli da proizvedu vakcinu protiv HIV virusa“, pretpostavlja nobelovac.

U intervjuu za portal „Pourquoi docteur“, on je izjavio da je „taj virus izašao iz laboratorije iz Vuhana“.

(Sputnjik).

Sputnjik ume da plasira ovakve lazi
Kaze ne znam ko je
A onda sledeci pasus, zna ko je, tj direktno optuzuje Kineze

Nemojte da citate i delite sadrzaje iz tog smeca od izvora

Mislim da je krajnje vreme da moderacija zabrani sputnjik kao izvor, zar vam lazi koje prodaju nisu ocigledne
Ko da citiramo informer, samo malo sofosticiranije lazu

Јел "честица" стручан израз?
Не звучи ми, као лаику.
Za postavljaca teme jeste cim je tako nesto i postavio. Na ovoj o virusu hiva a na drugoj se zalaze za socijalne nemire podsticuci americkim tekstovima da ljudi krse socijalnu distancu i karantin.

Ako je tako nesto tacno da korona u sebi ima genom HIV-a, doktori, epidemiolozi i ostali sa tv ekrana treba da inficirane osobe udalje od zdrave populacije da se i drugima ne bi zapatio virus sa genomom HIV-a, a ne da ih pustaju na kucno lecenje.

Koliko je do sada poznato, kada HIV jednom udje u organizam on ostaje tu dozivotno.

Wow, jesi li to sam smislio. Kakvo poredjenje. Neverovatno. Tri Nestora za tebe. Ti si sigurno najpametniji ujka u lijepoj vasoj.
Nisam, ima i pametnijih ustaša od mene.
Nego, da ponovimo: ima jedan Francuz koji se nije vakcinisao a ima 90 godina. I ti kažeš da je to najbolji primjer... za šta točno? Daj da se svi skupa fino smijemo, ajde.

Pa ljudska rasa ne želi prirodne procese, zato i gasi požare (ko ih je gasio prije 5.000 godina), i izmišlja vakcine da živi duže.
Sve što ima staničnu strukturu može imati virus, i ti i ja, i tvoja biljka u sobi, i plankton i ambea, čak i virusi mogu imati svoje viruse: umiranje od virusa je prirodno, a možda je ljudi jednostavno previše, pa si priroda da truda da malo smanji taj broj.
Oću reć, teorije da je "pobjegao iz laba" su priče za malu djecu, isto se pričalo i za AIDS, a za španjolsku gripu nije, ali samo zato jer onda nije bilo laba.

Skoro da sam sasvim siguran da ni ti, kao pripadnik razumne vrste, ne bi želeo te prirodne procese, kada bi sam, ili neko od članova tvoje porodice bio u pitanju. Jesam li u pravu? Malo vas je previše u kući, pa daj da se umeša priroda... da vas proredi?
Priroda ne kalkuliše brojevima.

Ali čije ???

Otktuće se i to.
I ko ga je, i kada, doneo i Vuhan.
(znaju žuti, al' nemaju dokaza)
Zašto baš Vuhan ?
Prvi je dobio novu 5G mrežu.

PS:
Koga ne mrzi, neka popgleda plan 5G mreža
i neka uporedi sa korona vurusom
Neka počlne od Italije

PPS:
Bil Gates najavio valcinu.
Nije da je počeo da se bavi medicinom
već da isponi predvidjanje Moamera el Gadafija.
"Praviće viruse i poštati ih da bi prodavali vakcinu koji već imajo,
Pošto pobiju planirani broj ljudi.

Kako stvari stoje, ne brinite.
Brzo će vakcina.
U neće biti preskupa, jer planiraju da vakcinišu ceo svet.

I, na kraju, finale :
ugradnja čipova u ljude
Ja sam mislio da su humanoidi koji vjeruju da virusi izlaze iz 5G baznih stanica urbani mit. :eek:

Skoro da sam sasvim siguran da ni ti, kao pripadnik razumne vrste, ne bi želeo te prirodne procese, kada bi sam, ili neko od članova tvoje porodice bio u pitanju. Jesam li u pravu? Malo vas je previše u kući, pa daj da se umeša priroda... da vas proredi?
Priroda ne kalkuliše brojevima.
Pa naravno, napisao sam da ljudska rasa ne želi prirodne procese, a ja jesam ljud.
Zato se i pojavi virus, priroda se pobuni pa pokuša dovesti tu rasu malo u red.

Pa naravno, napisao sam da ljudska rasa ne želi prirodne procese, a ja jesam ljud.
Zato se i pojavi virus, priroda se pobuni pa pokuša dovesti tu rasu malo u red.

Ma nisi ti ništa osim krapinca a i priroda je otišla u ku.ac kad vas takve trpi.
Treba da se uprirodi i stvori krapino virus da vas dovede malo u red.

Back