Da li su Srbi, koji su otisli u inostranstvo, neka vrsta "malih izdajnika" jer nisu ostali

Srbija napreduje zbog pomoci EU i Amerike

Mladi nastave da napuste Srbiju jer Srbijom jos vladaju primitivci
Rusija takodje mnogo pomaze. Medved je rekao da ce uskoro dolar i EU i SAD da se raspadnu. SAD ce se raspasti, jer ce meksikanci da uzmu new mexico, teksas ce se odvojiti a EU ce se raspasti po nacionalnim savovima.

Da, ali zbog toga importujemo indijce i nepalce. Nasi ljudi onda ne doprinose ekonomiji Srbije, osim u obliku doznaka
To je i mnogo više nego što Srbija zaslužuje.

Inače šta? Da zabrani izlaz i onda svi vojno sposobni budu tu kada svima prekipi i dokurči? Mislim da nema ništa od toga, bitangi odgovara da što više nas ode i po mogućstvu samo šaljemo doznake i plaćamo porez na imovinu. Ostanu samo njegovi botovi i nepalci kao robovi. Za njega je to win-win.

Ali Vucic prave EXPO, beograd na vodi i Brnabicka je doprinela izgradnji IT sektora. To je podrska koju mogu naci. Mozda je sada nesto manji zivotni standard u Srbiji, ali da su svi ti ljudi ostali (umesto da ode u Nemacku), onda bi Srbija sada bila na nivou Italije.
U Srbiji ima 40 milijardera i 30 000 multimilionera u evrima, zatim ima dosta gastoza i penzionera gastoza a ovo ostalo prezivljavanje, puko prezivljavanje.

To je i mnogo više nego što Srbija zaslužuje.

Inače šta? Da zabrani izlaz i onda svi vojno sposobni budu tu kada svima prekipi i dokurči? Mislim da nema ništa od toga, bitangi odgovara da što više nas ode i po mogućstvu samo šaljemo doznake i plaćamo porez na imovinu. Ostanu samo njegovi botovi i nepalci kao robovi. Za njega je to win-win.
Ali zasto stalno SNS, kao Sinisa Mali, Vucic, Brnabicka i Djukanovic, stalno govore da rade sve u svojoj moci da sprece odlazak ljudi u inostranstvo.

Forumasi,
vidimo da mnogo ljudi odlazi u Inostrantvo da radi, privredjuje, nekada jer nisu mogli naci posao itd. Ali u nekim zemljama kao Eritreji, Turkeminstanu, Severnoj Koreji, Ukrajini (muskarcima zvanicno zabranjen izlaza) a nekada u Sovjetskom Savezu je bilo zabranjeno da odlaze. U Severnoj Koreji, npr. ljudi beze preko mina, da bi se docepali Rusije, Kine ili ako Juzne Koreje. Da li treba nama neki zakon koji demotivise ljude da odlaze ili odreknu se drzavljanstva (npr. neka novcana kazna)?
Sve će to putin da sredi nećete više nigde bežati. Bićete najbolje gnojivo za cveće, onako jako, patrijotsko domoljubno :kafa:

Da, ali zbog toga importujemo indijce i nepalce. Nasi ljudi onda ne doprinose ekonomiji Srbije, osim u obliku doznaka
mi ako smo otisli mladji, vise nismo, a sigurno necemo da se vracamo da ti teramo autobuse umesto nepalaca

uostalom, eno mu mladih po ulicama, kazu da oce da ga ruse; pa, sta cemo mu i mi iz inostranstva, mozda samo da pomognemo da se vucic srusi?

У блокади данас 23 факултета, студентима се придружили и Гимназијалци!

gotov je!
Ali Vucic prave EXPO, beograd na vodi i Brnabicka je doprinela izgradnji IT sektora. To je podrska koju mogu naci. Mozda je sada nesto manji zivotni standard u Srbiji, ali da su svi ti ljudi ostali (umesto da ode u Nemacku), onda bi Srbija sada bila na nivou Italije.
kme, kme, gotovi ste sekto, nema ekspa, nema metroa, nema nicega, sve ste prokockali, a sada i ljudske zivote stavljate na kocku, ocete nuklearnu deponiju od srbije da napravite, trebamo vam mi nuklearni fizicari samo?

Back