ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.451
Pa zbog njih jedno 20% Srba nece pocrkati od gladi.
Doznake iz inostranstva iznose oko 5 milijardi evra godisnje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogli su da ostanu na selo, i onda ne bi imali problem sa hranom. Ovako rade na nemackim baustelama, bolnicama itd.Pa zbog njih jedno 20% Srba nece pocrkati od gladi.
Kazem za njihove roditelje, rodbinu i svima kojima se salju ti novci.Mogli su da ostanu na selo, i onda ne bi imali problem sa hranom. Ovako rade na nemackim baustelama, bolnicama itd.
Pa da, mediji u Srbiji malo, po malo, pisu o tome kako ne shvataju najbolje zasto mladi napustaju srbiju, iako napredujemo.
Rusija takodje mnogo pomaze. Medved je rekao da ce uskoro dolar i EU i SAD da se raspadnu. SAD ce se raspasti, jer ce meksikanci da uzmu new mexico, teksas ce se odvojiti a EU ce se raspasti po nacionalnim savovima.Srbija napreduje zbog pomoci EU i Amerike
Mladi nastave da napuste Srbiju jer Srbijom jos vladaju primitivci
Rusija takodje mnogo pomaze. Medved je rekao da ce uskoro dolar i EU i SAD da se raspadnu. SAD ce se raspasti, jer ce meksikanci da uzmu new mexico, teksas ce se odvojiti a EU ce se raspasti po nacionalnim savovima.
Zaharova je kritikovala Vucica i smejala mu se zbog tog EU, SAD slugeraja. A ja postujem misljenje Marije Zaharove.Rusija cini samo 5% srpskog BDP-a. EU preko 60%
Zaharova je kritikovala Vucica i smejala mu se zbog tog EU, SAD slugeraja. A ja postujem misljenje Marije Zaharove.
Sta mislis o izjavi Marije Zaharove onda? Ona je kritikovala Vucica zbog toga sto ne daje vecu podrsku Rusiji tokom specijalne vojne operacije, vec se sve vise povezuje sa EU.Da nije EU, Srbija bi istog dana bankrotirala.
Sta mislis o izjavi Marije Zaharove onda? Ona je kritikovala Vucica zbog toga sto ne daje vecu podrsku Rusiji tokom specijalne vojne operacije, vec se sve vise povezuje sa EU.
Lepo sto shvatas.Ja sam iz Jugoslavije/Srbije otisao zbog usavrsavanja i mogucnosti putovanja po celom svetu. Plata mi je tada bila nesto malo manja nego na Zapadu. Danas mi je penzija dva i po puta veca od tadasnje plate. Znaci ja spadam u velike izdajnike.
...i priznajem.Lepo sto shvatas.
Nije uveden vojni rok, ko ti to kaze!Sto onda Seselj i Vucic od 90ih do danas pricaju da je cilj da srbija bude jaka. Cak su uveli i vojni rok
To je i mnogo više nego što Srbija zaslužuje.Da, ali zbog toga importujemo indijce i nepalce. Nasi ljudi onda ne doprinose ekonomiji Srbije, osim u obliku doznaka
U Srbiji ima 40 milijardera i 30 000 multimilionera u evrima, zatim ima dosta gastoza i penzionera gastoza a ovo ostalo prezivljavanje, puko prezivljavanje.Ali Vucic prave EXPO, beograd na vodi i Brnabicka je doprinela izgradnji IT sektora. To je podrska koju mogu naci. Mozda je sada nesto manji zivotni standard u Srbiji, ali da su svi ti ljudi ostali (umesto da ode u Nemacku), onda bi Srbija sada bila na nivou Italije.
Ali zasto stalno SNS, kao Sinisa Mali, Vucic, Brnabicka i Djukanovic, stalno govore da rade sve u svojoj moci da sprece odlazak ljudi u inostranstvo.To je i mnogo više nego što Srbija zaslužuje.
Inače šta? Da zabrani izlaz i onda svi vojno sposobni budu tu kada svima prekipi i dokurči? Mislim da nema ništa od toga, bitangi odgovara da što više nas ode i po mogućstvu samo šaljemo doznake i plaćamo porez na imovinu. Ostanu samo njegovi botovi i nepalci kao robovi. Za njega je to win-win.
Ali zasto stalno SNS, kao Sinisa Mali, Vucic, Brnabicka i Djukanovic, stalno govore da rade sve u svojoj moci da sprece odlazak ljudi u inostranstvo.
Ali zasto stalno SNS, kao Sinisa Mali, Vucic, Brnabicka i Djukanovic, stalno govore da rade sve u svojoj moci da sprece odlazak ljudi u inostranstvo.
Sve će to putin da sredi nećete više nigde bežati. Bićete najbolje gnojivo za cveće, onako jako, patrijotsko domoljubnoForumasi,
vidimo da mnogo ljudi odlazi u Inostrantvo da radi, privredjuje, nekada jer nisu mogli naci posao itd. Ali u nekim zemljama kao Eritreji, Turkeminstanu, Severnoj Koreji, Ukrajini (muskarcima zvanicno zabranjen izlaza) a nekada u Sovjetskom Savezu je bilo zabranjeno da odlaze. U Severnoj Koreji, npr. ljudi beze preko mina, da bi se docepali Rusije, Kine ili ako Juzne Koreje. Da li treba nama neki zakon koji demotivise ljude da odlaze ili odreknu se drzavljanstva (npr. neka novcana kazna)?
Svi politicari lazu to im je posao.Kako nijesi do sad shvatio da srpski politicari lazu cim zinu....sada sumnjam da imas mozga
mi ako smo otisli mladji, vise nismo, a sigurno necemo da se vracamo da ti teramo autobuse umesto nepalacaDa, ali zbog toga importujemo indijce i nepalce. Nasi ljudi onda ne doprinose ekonomiji Srbije, osim u obliku doznaka
kme, kme, gotovi ste sekto, nema ekspa, nema metroa, nema nicega, sve ste prokockali, a sada i ljudske zivote stavljate na kocku, ocete nuklearnu deponiju od srbije da napravite, trebamo vam mi nuklearni fizicari samo?Ali Vucic prave EXPO, beograd na vodi i Brnabicka je doprinela izgradnji IT sektora. To je podrska koju mogu naci. Mozda je sada nesto manji zivotni standard u Srbiji, ali da su svi ti ljudi ostali (umesto da ode u Nemacku), onda bi Srbija sada bila na nivou Italije.