- Poruka
- 35.138
Svi politicari lazu to im je posao.
Tramp ne laze
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi politicari lazu to im je posao.
ja nisam, pobegao sam od sn-sekte i aljeka veleizdajnika 2000 i nekeDa.Onaj ko je pobegao od mobilizacije jeste izdajnik.
Ahamja nisam, pobegao sam od sn-sekte i aljeka veleizdajnika 2000 i neke
Vidimo da vUcic poziva mlade da se vrate u Srbiju, i Sinisa Mali je napravio institut za cirkularne migracije (gde pokusava da vrate mlade iz inostranstva),
Vidimo da vUcic poziva mlade da se vrate u Srbiju, i Sinisa Mali je napravio institut za cirkularne migracije (gde pokusava da vrate mlade iz inostranstva),
ja kazem: ko je izasao napolje jer jekod kuce bilo tesko, neka i ostane tamo. ne treba da se vraca ni za godisnji, ni grobove da obidje.Forumasi,
vidimo da mnogo ljudi odlazi u Inostrantvo da radi, privredjuje, nekada jer nisu mogli naci posao itd. Ali u nekim zemljama kao Eritreji, Turkeminstanu, Severnoj Koreji, Ukrajini (muskarcima zvanicno zabranjen izlaza) a nekada u Sovjetskom Savezu je bilo zabranjeno da odlaze. U Severnoj Koreji, npr. ljudi beze preko mina, da bi se docepali Rusije, Kine ili ako Juzne Koreje. Da li treba nama neki zakon koji demotivise ljude da odlaze ili odreknu se drzavljanstva (npr. neka novcana kazna)?
Izdajnici nego sta!Forumasi,
vidimo da mnogo ljudi odlazi u Inostrantvo da radi, privredjuje, nekada jer nisu mogli naci posao itd. Ali u nekim zemljama kao Eritreji, Turkeminstanu, Severnoj Koreji, Ukrajini (muskarcima zvanicno zabranjen izlaza) a nekada u Sovjetskom Savezu je bilo zabranjeno da odlaze. U Severnoj Koreji, npr. ljudi beze preko mina, da bi se docepali Rusije, Kine ili ako Juzne Koreje. Da li treba nama neki zakon koji demotivise ljude da odlaze ili odreknu se drzavljanstva (npr. neka novcana kazna)?
Ma kakvi ne laze nego on to radi suptilnije, nesto slaze, nesto ispuni.Tramp ne laze
2000 i neke nije bio aljek na vlasti.ja nisam, pobegao sam od sn-sekte i aljeka veleizdajnika 2000 i neke
Vucic i Brnabic su nam to rekli, valjda je to dovoljno.Zbog cega da se vratim u Srbiju?
Otišao sam jer nisam mogao da dodjem do posla, sada sam video kako se zivi u uredjenoj zemlji.
Odlasci u inostranstvo su uvek pod prinudom. Niko ne ide iz Srbije jer voli austrijski vazduh, svajcarski sneg , nemacko zelenilo ili norveske glecere.To je i mnogo više nego što Srbija zaslužuje.
Inače šta? Da zabrani izlaz i onda svi vojno sposobni budu tu kada svima prekipi i dokurči? Mislim da nema ništa od toga, bitangi odgovara da što više nas ode i po mogućstvu samo šaljemo doznake i plaćamo porez na imovinu. Ostanu samo njegovi botovi i nepalci kao robovi. Za njega je to win-win.
Vucic i Brnabic su nam to rekli, valjda je to dovoljno.
Из Србије не иде само онај ко нема где, ко не зна како или коме је довољно добро у Србији да остане.....како ћеш ти да задржиш неког медицинара нпр ако он/она имају могућност да оду преко.....како ? Са чиме га мотивишеш да остане да живи у држави у којој је куповна моћ једна од најслабијих у Европи ? Ко год има плату испод 100.000 тај себе куне што је овде....а лествица се диже, све поскупљује...ускоро ни то неће бити довољно
Ко је паметан треба да оде у иностранство из ове жабокречине напредњачке.Forumasi,
Колико износи материјална штета од Нато бомбардовања? Да видимо колико ЕУ помогла.Da nije EU, Srbija bi istog dana bankrotirala.
Колико износи материјална штета од Нато бомбардовања? Да видимо колико ЕУ помогла.
Причам о материјалној, о злочину ЕУ.Al kolko duhovne blagodeti?
Причам о материјалној, о злочину ЕУ.
Ругаш се жртвама Нато бомбардовања.Al ja pricam o benefitima tog dogadjaja.
Ругаш се жртвама Нато бомбардовања.
Наравно да нисмо. Ко још воли да напусти породицу, огњиште и да оде у свет за бољим послом и зарадом. У Србији многи од нас се нису уклопили у ову корупцијско-партијску жабокречину.Nismo izdajnici. Naročito mi koji se interesujemo za situaciju u Otadžbini, i koji pomažemo familiju, tako da ne mora još više ljudi da ode. A ništa od toga ne moramo.