mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Slazemo se, Gago, od reci do reci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvari se brzo dešavaju. Prodato sve sem najmanje lepog belog sa depigmentacijom nosa sa slike koju sam okačio. To neću. Ovi drugi odgajivači koji se spominju u temi da su ozbiljni mogu tek za par meseci da dobiju štence, tj 4-5 meseca kada se odradi oplodnja i sve po redu. Nisam očekivao kupovinu kao da kupujem čokoladu na keca, ali ovo je malo na granici mrcvarenja. Kao da kupujem stan a ne psa
Šta mi je dalje činiti? Gde da idem da tražim kuce?
Zdravo,Stvari se brzo dešavaju. Prodato sve sem najmanje lepog belog sa depigmentacijom nosa sa slike koju sam okačio. To neću. Ovi drugi odgajivači koji se spominju u temi da su ozbiljni mogu tek za par meseci da dobiju štence, tj 4-5 meseca kada se odradi oplodnja i sve po redu. Nisam očekivao kupovinu kao da kupujem čokoladu na keca, ali ovo je malo na granici mrcvarenja. Kao da kupujem stan a ne psa
Šta mi je dalje činiti? Gde da idem da tražim kuce?
Dobio sam novu ponudu za 350, navodno od oca šampiona i kvalitetne majke. U pitanju je žensko. Kako vam se čini i pošto je preko oglasa, da li postoji realna šansa da i pored rodovnika ispadne da je mešanac ili tako nešto loše, tj da nije od tih roditelja. Hvala.
Pogledajte prilog 274348
Dobra stvar je da su troškovi najveći u prvih 6m i ,od prilike su oko 50e mesečno.Plniram da kupim fb.Zanima me koliko kosta njegovo mesecno odrzavanje,vterinar,hrana itd...
Negde sam cuo ( na tv neka emisija o najzastupljenijim vrstama pasa u Njujorku ) kako se ova rasa ne razmnozava prirodnim putem ???
Da li je to istina ?
Negde sam cuo ( na tv neka emisija o najzastupljenijim vrstama pasa u Njujorku ) kako se ova rasa ne razmnozava prirodnim putem ???
Da li je to istina ?