Francuski auto bije glas da se bukvalno sve kvari 🤩

Velsatis, najgluplji auto svih vremena! :hahaha1:

1000009751.jpg

On misli da su Japanci i Korejanci nesto pouzdani, to se sad sve iskvarilo...kako su poceli da uvode te euro 5 i 6 standarde, da trazis lupom ne mozes da nadjes dobar i pouzdan motor a o elektronici da ne govorim, bukvalno svi proizvodjaci fusare sa novim vozilima.
Pogledajte samo novi Audi A6 na sta ono lici, unutrasnjost neka bedna plastika spolja onaj gril...ono toliko jeftino i bezveze deluje....
Svaki auto će da traje ako se održava. Neki ljudi za godinu, dvije upropaste Porše. A neko korsu ili punto vozi 20 godina bez problema.

A jel ova Fiesta sa troje vrata bila taksi?
Jel Peugeot 107 bio taksi? Jel Polo sa troje vrata koji mi stize bio taksi? Jel Nissan Qashqai koji mi dolazi bio taksi?
Sta bre lupetas?
Po tablicama iz Holandije ima provera i u njoj pise da li je bio auto taksi ili ne i do sad ni jedan nije bio tako da samo lupetas i mislis da si zanimljiv a to svakako nisi.

Naravno da ih loše konstruišu iako imaju povećan broj reklamacija - smanjili su vek upotrebe automobilima i troškove održavanjs povećali - to sve pada na leđa korisnika odmah po isteku garancije.

Ovo sada što se pravi nestaće u 5-10 godina a i dalje će se do smrti voziti euro 3-4.
Htjeli ne htjeli za najdalje 10 godina vozila EU4 standarda će biti rijetkost. Godine čine svoje.

Ona sa pola miliona već sada ali ona normalno korišćena 10 kkm godišnje biće itekako prisutna na putevima ako ih drugačije ne odstrane.

Moj auto euro 4 ima istu emisiju štrtnih čestica kao i euro 6-7 jače kubikaže.
Euro 4 standard je krenuo od 2002 godine. Znači već sad ima 23 godine. Za 10 godina će imati 33. Koliko znaš vozila starih 33 godine a da su još u životu? Neće biti dijelova. Da počnemo od toga.

Back