Sara
Poznat
- Poruka
- 7.539
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo volim magluBaden Württemberg. I kod mene magla ukrade prvo sunčano jutro posle milion dana
Pogledajte prilog 1791425
U 8 sati
Pogledajte prilog 1791426
U pola 9![]()
Ume da bude lepa, slažem se. Nego sam ja rođena i do srednje živela u gradiću u kome bi se magla navukla u oktobru i do aprila bi tako stajala, samo povremeno bi se na kratko povukla. I bude opako hladno.Mnogo volim maglu![]()
I ja sam iz "grada u magli"Ume da bude lepa, slažem se. Nego sam ja rođena i do srednje živela u gradiću u kome bi se magla navukla u oktobru i do aprila bi tako stajala, samo povremeno bi se na kratko povukla. I bude opako hladno.
Jesi naručio vafle?
Ne mogu, nema gde da stane...Jesi naručio vafle?
Evo ja cu, uvece kad se spremim za zurkanjejel se kacila neka plavusa..
Jedva cekamoEvo ja cu, uvece kad se spremim za zurkanje![]()
Misliš ona tvoja .jel se kacila neka plavusa..
ZLFNe znam ko je doticna, al nisam tako zamisljao @loptica doskocica , nju sam vise zamisljao kao osobu neznijih crta kica koja bi pala na moju van vremenaku lepotu, telo grckog Boga, mozak filozofa, pevacki glas slavuja, oci boje Jupitera
Bogami
cekat cu ko filipinci vizu za srbiju..Evo ja cu, uvece kad se spremim za zurkanje![]()
ako ti neces, jab je zenio..
Fala brte lepa dobra I pametnaBogami
Lepša polovina ti je prva liga!
Jel ona beše pitala Chat gpt da li treba da raskinete?Fala brte lepa dobra I pametna